Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Adjál tartalék lakáskulcsot :P :D :D Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :lol: Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :P :P :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :huh:
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 C kadett project alatt oda csak vinni tudnál :P :huh: :lol: ...de azt bármikor...ha éjjel kettőkor jössz az sem baj... :D :D :D
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D Az ónos esőhöz mit szolt? Igen jo egy gyenge utcai autó után beülni a saját kis sportautódba. Most hogy max a Lurdyhoz megyek vele én is tudom milyen is ez az érzés. Zsííííííííííír
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :lol: Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :D :D :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :huh: lol :P alakul a megdöntendö összeg :P :P :P
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 100e-ért egy másik mocit beledobni, azt kész passz... :D :D :P :P nekem is csak(akasztni fáradt el) 250 a lakat-fény aszt' kész passz.......örülök ha jövő tavaszra lesz vmi :huh: :lol: :D jó monjuk ez rajtam kivülálló okokból történt .......de inkább óvatosan vagy hogy
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Le van takarva legalább??? Bizti jobban érezte volna magát egy garázsban...főleg így hogy használva sem volt... :D A letakarás szerintem sokkal rosszabb :lol: ..Hülye voltam mert 2-3 naponta beindithattam volna.jó lenne egy garázs csak vevő nincs a lakásra :D .Én meg nem fizetek 20e egy garázsért havonta.Annak az árából 2 évente fényeztettem és lakatoltatom az autómat....... Hátha maradt valamelyik párnába pénz csak elfelejtetted :D :P :P :huh:
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Azért azt nem árt tudni egy GSi-ről hogy akármilyen állapotban van,a vétel után legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe.Mégiscsak 15éves autókról beszélünk :huh: Ha valakinek nincs ennyi pénze + ban az ne vegyen ilyen autót,de ez csak az Én véleményem. Ja 16éves mert már 2008van...... Az enyim is 16 éves pedig az kadett :lol:
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Az ónos esőhöz mit szolt? Nem tudom,mert nem láttam.Panaszkodni meg nem tudot mivel lemerült az aksija :huh: :D :lol:
Tom Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem tudom,mert nem láttam.Panaszkodni meg nem tudot mivel lemerült az aksija :lol: :D :D Örültél, hogy van kilincs, nem?:huh:
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 :D :P :P :P nekem is csak(akasztni fáradt el) 250 a lakat-fény aszt' kész passz.......örülök ha jövő tavaszra lesz vmi :huh: :lol: :D jó monjuk ez rajtam kivülálló okokból történt .......de inkább óvatosan vagy hogy Nekem erről az a véleményem,hogy inkább a kasztni legyen jó állapotban mint a motor.....Sokkal drágább a lakatolás,meg fényezés mint egy motorcsere. :D
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D ismerős :P jó dolog is az :D
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 A letakarás szerintem sokkal rosszabb :lol: ..Hülye voltam mert 2-3 naponta beindithattam volna.jó lenne egy garázs csak vevő nincs a lakásra :D .Én meg nem fizetek 20e egy garázsért havonta.Annak az árából 2 évente fényeztettem és lakatoltatom az autómat....... Hátha maradt valamelyik párnába pénz csak elfelejtetted :D :P :P :huh: Ne célozgass :D A letakarás tényleg ######ság. Annyira igaz a vízálló ponyva mint a sör nélkül élni tudó alkoholista.
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Örültél, hogy van kilincs, nem?:huh: Érdekes hogy az ajtót meg a csomit is kinyitottam,meg a fütés is ment.Indulni viszont nem akart :lol: Remélem az aksit azért nem nyirtam ki ezzel :D
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :huh:
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Ne célozgass :huh: A letakarás tényleg ######ság. Annyira igaz a vízálló ponyva mint a sör nélkül élni tudó alkoholista. Nem célozgatok,de most öszintén nincs igazam? :D :lol:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :D én tudok egy garázst csak sajna ott le kell adni a kulcsot-forgalmit :huh: :lol:
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :lol: Ha nem kellene fél órát sétálnom egy garázsig még keresnék is....Sajnos a környéken nem nagyon van. :huh:
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem jók ezek a ponyvák? Mert én is azt terveztem, hogy ha elkészül a Kadi és használaton kívül lesz, akkor kap egy ponyvát... :huh:
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 én tudok egy garázst csak sajna ott le kell adni a kulcsot-forgalmit :huh: :lol: ha ingyen van akkor jöhet :P :D :D :D Majd kitalálok valami trüköt hogy ne tud beindítani.
Demó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :D Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :D :P :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :lol: Utána ez eladó lesz? :huh:
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nekem erről az a véleményem,hogy inkább a kasztni legyen jó állapotban mint a motor.....Sokkal drágább a lakatolás,meg fényezés mint egy motorcsere. :huh: hát ez most jobb állapotban van mint a sárga volt lakat után de a kereket akkor is alá kell tömöckölni hátulra onnantól meg a lakat fény dobja magát, így is el járna még sztem "pár hétig" de ez van..... Addigra meg Anti-Racce komplett tyuning műhelyt fog nyitni remélem és megoldják nekem :lol: :D :D
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Ha nem kellene fél órát sétálnom egy garázsig még keresnék is....Sajnos a környéken nem nagyon van. :huh: Kell venni egy garázshoz járnó verdát... :lol: :D :D
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 ha ingyen van akkor jöhet :P :D :huh: :lol: Majd kitalálok valami trüköt hogy ne tud beindítani. jo akkor találd ki, jo is lesz egy c20ne nyárra, pont elég is neked :D :D :P :P
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem jók ezek a ponyvák? Mert én is azt terveztem, hogy ha elkészül a Kadi és használaton kívül lesz, akkor kap egy ponyvát... :huh: Az a gond hogy a pára bent marad....Csabinak is átnedvesedett belül,és szerintem karcolja is az autót.Mondjuk azt nem tudom téged mennyire érdekel.
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 A karc kevésbé...a rohadástól szeretném megkímélni... :lol: Gondolkoztam zárt tréleren is...de akkor már lassan tényleg meglesz a GSI budget... :huh:
Recommended Posts