opel16v Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Az a baj, hogy ha már kifújta a szelepfedéltömítést, akkor bajok vannak. Érdemes megnézni a nívópálcánál, hogy mennyire nyomja kifelé a levegöt. Nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen a motor, az is lehet, hogy csak eltömödött valami a kartergáz visszavezetésnél. Ha a nívópálcánál jön a kartertgáz, akkor az alsó kartergázcső bizti nincs eltömődve. max a kartergázkivezető cső ami megy a folytószelephez, de azért akkor sem kéne ennyire durván kinyomnia a szelepfedéltömítést. Szal 99%-ra lehet venni, hogy bezony véres a torka annak a mocinak. :huh:
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Jajj...már megint olyan negatívak vagytok...egyátlalán nem biztos, hogy az a moci odavan...meg kell nézni, azt pikk pakk kiderül...de leírni nem szabad, ha egyébként a... meg ha annyira nagyon nagyon tuti is, akkor is adott a lehetőség 100e-ért egy másik mocit beledobni, azt kész passz... Nem kell mindjárt elvenni az ember kedvét... :huh:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 annyira nem olcso hogy mindjárt 100-200ért javítassa :huh:
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :huh:
opel16v Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :huh: Zsoltee-nak szerintem nincs olyan pénzmagja mint neked, ezért nagyobb gond lenne neki gondolom a megvétel után (ilyen árban mint ahogy adni akarja a csóka) még 1-200-at rádobni az autóra, mert nem aggódott eléggé a megvételkor... :lol:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :D csodálom, hogy egy turbos gsi után így vélekedsz! :huh: :lol:
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Honnan tod ki, hogy áll anyagilag...mert én sem tom, hogy én hogy állok... :huh: Csak épp nem aggódni kell megvételkor, vagy helyett, hanem körültekintően megnézni, felmérni a terepet, átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni...ez szerintem sokkal célravezetőbb mint csak aggódni, és csak a rossz lehetőségeket feldobni...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 csodálom, hogy egy turbos gsi után így vélekedsz! :huh: :D El is adtam...azóta köszi jól vagyok... :lol:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Honnan tod ki, hogy áll anyagilag...mert én sem tom, hogy én hogy állok... :huh: Csak épp nem aggódni kell megvételkor, vagy helyett, hanem körültekintően megnézni, felmérni a terepet, átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni...ez szerintem sokkal célravezetőbb mint csak aggódni, és csak a rossz lehetőségeket feldobni... Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :P El is adtam... :lol: marha... :D :P :D :D
opel16v Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :huh: Így van. És az a tesztkör vagyis a vége igazán adhat okot aggodalomra szerintem :lol: Ezt próbáljuk itt ecsetelni, meg azt, hogy meg lehet venni, de sokat kell alkudni belőle :D
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :D Erre iszunk legközelebb!!! :lol: Négy kereke legyen, hogy haza lehessen húzni! Nekem elég ennyi! :huh: (igaz a legdrágább került 120-ba)
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :P Ez így van jól...csak épp nem kell elrettenteni...hibátlan GSI-t nem fog találni ezt mindenki tudja...meg kell találni a legjobb ár érték arányút... marha... :huh: :D :lol: :D ...mééé nem vetted meg... :D
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 ...mééé nem vetted meg... :huh: mér...mér... .................. :lol: :D
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Meee nem vagy marha... :lol: :D :D lettem volna ha lett volna rá lehetőség :huh:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Akkóóó marha vagy... :huh: :lol: :D de te nagyobb mert eladtad :D :D :P
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Azért azt nem árt tudni egy GSi-ről hogy akármilyen állapotban van,a vétel után legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe.Mégiscsak 15éves autókról beszélünk :huh: Ha valakinek nincs ennyi pénze + ban az ne vegyen ilyen autót,de ez csak az Én véleményem. Ja 16éves mert már 2008van......
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :P jah még ide.. erre szokták mondani hogy A kibicnek semmi se drága.. :huh: :D :lol: :D :D
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 ... legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe... Én a kispárnába varva tartom a pénzt... :huh: :lol: :D :D
coupe Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Én a kispárnába varva tartom a pénzt... :huh: :lol: :D :D Adjál tartalék lakáskulcsot :P :D :P
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :D :huh: :D :D Le van takarva legalább??? Bizti jobban érezte volna magát egy garázsban...főleg így hogy használva sem volt... :lol:
Lanti Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Adjál tartalék lakáskulcsot :D :huh: :lol: C kadett project alatt oda csak vinni tudnál :P :D :D
Recommended Posts