Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És igen...harapom a májkrémet... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Amíg el nem flexeli a vezetéket,és agyon nem bassza az áram....én inkább emiatt vigyáznék vele :huh: :lol: :D ááá elflexelni én szoktam,nem is valami gagyi kábelt,csak a benzincsövet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 próbáltam ma is,de magáhozgyorskötegelőzte :D Ehh..... :lol: Akkor már nincs viszaút...... :D :huh: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Flex,a fótiak jedi kardja! :huh: Flex,kalapács Co!!!.......meghalunk még hééjjhóóóó :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És igen...harapom a májkrémet... :D :D :P http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_588...198122cdc26.jpg jajjjj csak ezt ne :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És igen...harapom a májkrémet... :D :D :P http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_588...198122cdc26.jpg :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 barátfüle... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 barátfüle... :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 mivel,nagylelkűek vagyunk,és munka közben nem tudunk alkoholt fogyasztani,mert az a profizmusunk rovására menne,és szeretünk támogatni,a felgyülemlett szeszesitalok egy részét felajánljuk egy árvaháznak! :lol: :huh: :D Én elviszem az árvaháznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Akkor én vagyok az árvaház! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Akkor én vagyok az árvaház! :huh: Nem tudom hol lax de megeggyezhetünk a százalékodban, elvégre én szállítok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Iszonyat,hogy milyen melót csinált a lakatos,na mindegy helyrehozzuk na ######a....ez az a lakatos akit a Csaba ajánlott és csak hobbiból dolgozik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 na ######a....ez az a lakatos akit a Csaba ajánlott és csak hobbiból dolgozik? :lol: én nem tudok semmit erről,de nem győzöm helyrerakni amit csinált :huh: meg azt is amit nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Még a májkrémet is egy nyisszantásra kinyitom... :huh: és fel is kened a kenyérre ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 és fel is kened a kenyérre ? :D big sajtos pogácsát,meg ilyen tökmagos valamit faltunk ma,kenyér nem volt :D amúgy sem keni..... :D HARAPJA :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 amúgy sem keni..... :D HARAPJA :huh: :D Harapómájas? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Harapómájas? :huh: :D azaz :lol: :D kopirájt bály Anti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 azaz :huh: :lol: kopirájt bály Anti :D Holnap lesz valami? Lehet én is kinézek, hátha tudlak titeket hátráltatni...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Holnap lesz valami? Lehet én is kinézek, hátha tudlak titeket hátráltatni...:huh: hehe :D megállíthatalanok vagyunk :lol: persze,gyere nyugodtan,fél 10kor talizunk a hernád tomi benzinkútján....4ig kint leszünk megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 :D :huh: Azzzztaaa qúúvaa......makulátlan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 egyenlőre piában mérjük az árakat :huh: 1pötty-1 feles, 2pötty egy sör, 3 pötty még egy feles.... hány felesért raksz küszöböt a senator alá ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 hány felesért raksz küszöböt a senator alá ? :lol: attól függ,mekkora a baj :D :D na mentem hempálni..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 attól függ,mekkora a baj :D :lol: na mentem hempálni..... :huh: jópár májkrém kell h betömd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 gyere nyugodtan,fél 10kor talizunk a hernád tomi benzinkútján.... hervadtok srácok? :huh: tegnap 8, ma n9, szombaton meg f10? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Úgynézki ha összejön ma elmegyek megnézni egy 2.0 16V GSI-t. GSI-knél mi az amire figyelni kell, a tipikus Astra F betegségeken kívül( jobb ill bal hátsó sárvédő rohadás, küszöb rohadás, 5.ajtó rohadás stb stb... ) Van a 16szelepes motoroknak valami gyakori hibája? Gondolom a kasztni meg 90%ban ua tehát kábé olyan hibák lehetnek rajta mint amik az enyémen voltak. Ha minden jól megy, Áprilisban cserélem az autómat egy GSI-re. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts