Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
milyenkerék ez és mennyibekerül? :D

140 gumi nélkül :huh: :lol: :D (egyébként nem, de vannak még érdekes emberek)

Nem kell, hanem inkább azt választom(+kerékőr) mint az excenteres csavarokat, mit nekem az a pár mm(dezsávű)......

Elküldve

omajgad, ma en nemtok menni lurdihoz, Gabi ugye nem nagy poblema?

amugy tegnap sikerult gyertyat cserelnunk es nem szakadt bele egy gyertya sem...

viszont a futomuvem mar #@-:"~! elhuz ...

igaz a G astran is ... mind2 negyedevben belul volt futomu allitason ...

Elküldve
omajgad, ma en nemtok menni lurdihoz, Gabi ugye nem nagy poblema?

amugy tegnap sikerult gyertyat cserelnunk es nem szakadt bele egy gyertya sem...

viszont a futomuvem mar #@-:"~! elhuz ...

igaz a G astran is ... mind2 negyedevben belul volt futomu allitason ...

no problemó, szólj ha kell majd még a következő alkalmakkor.

futómű be is lett állítva rendesen? szilentek, gömbcsuklók jók (mert ha nem, hiába is volt beállítva)?

Elküldve

Abban a sárgában nem is C20xe van, hanem valami ohc...de nem tom pontosan mi...nem láttam még a mociterét...vagy c20ne (bár ezt a beépítési szopások miatt nem hiszem) vagy pl 1.8 ohc...

Srácok a C20xe az ebben van: :huh: :lol: :D :D

userpic_e358ceb5f083233005c50bf1d81f0693.jpg

Óóóóó bocsi rossz képet linkeltem...ott még a régi mocival van... :D

userpic_38f1793de487a7341dcd4bda7473ab72.jpg

Elküldve

Na ma igen szorgalmasak voltunk...ma került be a moci...holnap már szedjük is kifele...csak lassan szoktatjuk a kasztnit az erőhöz... :huh:

Racce volt a flexmester:

userpic_b7c333dd3789df4e8bb5449452816eef.jpg

Laci fül-szemüveg kombóján röhögtünk egész végig... :lol: :D :D

userpic_58819c5f3c41e47261b10198122cdc26.jpg

Aztán elöbb utóbb csak bekerült a moci is...aztán meg a váltó...

userpic_8f1cf453566a28f01a4b6158181f2284.jpg

Sonique meg Racce is sokat fótóztak...sajna a fényképező az első kép készítése közben természetesen azt mondta , hogy off...no power...remélhetőleg a Kadi nem fog ilyesmire panaszkodni... :D :P :P

Elküldve
Anti az milyen leömlő?Elég komolynak néz ki. :huh:

Risse motorsport...hát nem is viccelt...mert útban volt neki a fék...és mi nem mertünk vele dacolni, úgyhogy egyenlőre a moci a helyén, kipuff is elfér...(épp hogy) de legalább nincs fék... :lol: :D :D

Elküldve
Na ma igen szorgalmasak voltunk...ma került be a moci...holnap már szedjük is kifele...csak lassan szoktatjuk a kasztnit az erőhöz... :D

Sonique meg Racce is sokat fótóztak...sajna a fényképező az első kép készítése közben természetesen azt mondta , hogy off...no power...remélhetőleg a Kadi nem fog ilyesmire panaszkodni... :D :P :P

Jól néz ki, már az elsö tesztkörökre leszek kíváncsi. :huh:

Az a fekete XE B Corsa meg hirtelen felindulásból került fel eladásra és a tulaj reméli, hogy nem viszik el. :P

Mondjuk ennyiért elég kicsi rá az esély... :D

De így legalább megpróbálta, mert szreintem olyasmi lehet a lényeg. Pontosabbat én se tudok, mert titok fedi még a körülményeket... :lol:

Elküldve
...már az elsö tesztkörökre leszek kíváncsi. :huh:

Pont ezt beszéltük...két verzió van...vagy bokalehugyozós lesz...vagy jön majd a "srácok ezért szívtunk ennyit???" :lol:

Elküldve
Pont ezt beszéltük...két verzió van...vagy bokalehugyozós lesz...vagy jön majd a "srácok ezért szívtunk ennyit???" :lol:

Hagyd rajta a kis vékony gumikat hátul, akkor nagyobb az esély az elsö verzióra. :huh:

Elküldve
Risse motorsport...hát nem is viccelt...mert útban volt neki a fék...és mi nem mertünk vele dacolni, úgyhogy egyenlőre a moci a helyén, kipuff is elfér...(épp hogy) de legalább nincs fék... :huh: :lol: :D

:D

Látszik rajta hogy valami "jófajta" :D

Elküldve

kelleni fog persze mert ha másnem a mocicserekor egy 5 ös köcsög... de az még ugy tünik h március lesz... és addig meg lehet kénytelen leszek egy 1 L-essel pótolni ha fogy...

a G astra futója jónak kell legyen ... a GSI-jé tudom hogy nem makulátlan és valszeg egy veresegyházi kátyuba esés ütötte el... majd azért még csekkoltatom ha lesz rá alkalmam...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.