Stefan Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Ippeg gyűjtögetek némely anyagot a 2007-es racsingos klipünkhöz, olyan jó kis felvételeket találok :D Nosztalgia, de jó is lenne már ilyen ragyogó napsütésben ilyen franya tájon terelgetni a gépet: http://www.opel16v.hu/video/bk1.wmv Mondjuk az ilyen hibákat szívesen kihagynám (eeprom ki volt lazulva az ECU foglalatban, és eléggé bizonytalan volt a motor működése, mint az a kanyarból kijövet hallatszik is): http://www.opel16v.hu/video/bk2.wmv És végre ez az 1-es - 2-es mizéria is megoldódik, ha Lacinak sikerül a hosszú 1-est a váltóba varázsolni: :huh: http://www.opel16v.hu/video/bk4.wmv Téli sóvárgás... de megértelek :lol:
opel16v Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Téli sóvárgás... de megértelek :huh: Én is magam :lol: Hétvégén már teljes gőzzel megy a versenyautó reparálás, mert máris el vagyunk vele késve.
mélykék76 Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 mert ha összerakja akkor tuti, hogy nagyot bukuk rajta, igy most még nem késő szétszedni és eladni.. :D :lol: Nem értem, hogy miért kellene szétszednie 3 :huh: Valami gond van az autóval így összeépítve ?
Lanti Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Nem értem, hogy miért kellene szétszednie 3 :huh: mert szeret rombolni :lol: :D :D
Stefan Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Én is magam :lol: Hétvégén már teljes gőzzel megy a versenyautó reparálás, mert máris el vagyunk vele késve. Hétvégén szerintem én is az újdonsült "versenyautót" fogom reparálni, de már amióta elérem a pedálokat el vagyok késve :huh:
redline Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Mert ezzel a kombóval ennyiért soha nem fogja eladni.Mindenkinek tetszik az átépített autó, de megvenni senki nem meri, a Gelko álltal említett dolgok miatt. Lehet, hogy nem eladásra építi? :huh: Te arra építetted, hogy eladod? Ugye, hogy nem! Azért építetted, hogy bohóckodj vele! :lol: És sok átalakított autót eladnak (persze áron alul de ez más kérdés) mert mindíg van valaki aki megveszi és tovább bohóckodik vele :D
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Szerintem Wolfi a C20XE B corsás hirdetésre akart reagálni. Nem a kadett C videóra. Ha meg mégsem, akkor én sem értem. :huh:
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Szerintem Wolfi a C20XE B corsás hirdetésre akart reagálni. Nem a kadett C videóra. Ha meg mégsem, akkor én sem értem. :huh: Lanti elvileg azt linkelte be.......sztem.
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Lanti elvileg azt linkelte be.......sztem. Csak te Anti (nem Lanti) hozzászólását idézted. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 manta ... Mi ez a ... kéremszépen? Nyelvtanilag így helytelen. Helyesen: Manta! Esetleg Manta! De semmiképpen sem Manta... :huh:
Stefan Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Mi ez a ... kéremszépen? Nyelvtanilag így helytelen. Helyesen: Manta! Esetleg Manta! De semmiképpen sem Manta... :huh: Mióta ért a nyelvtanhoz egy Mantás? :D :D :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Mióta ért a nyelvtanhoz egy Mantás? :D :D :huh: Ez a poén nagyon üt! :lol: Egyébként meg: :D
Lacee Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Mellnezest kivanok :lol: Nem allt szandekomban degradalni , nekem is szivem csucske a Manta :huh: foleg az ilyen korai kasztni...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Mell van nézve! :huh: Ui.: Nem komolyan venni ám! :D :lol:
coupe Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Hengerfejes? Meghajtottad? :D Nem hemgerfejes :D .....Első próbléma az volt hogy elszállt a porlasztó(vagy akárhogy hívják...benyásnál injector :D )emiatt a motorolaj tele lett gázolajjal + a cooler a kipuf.....Ákosék kicserélték persze gariba...Jó volt talán 1.5 hónapig....A próbléma most is ugyanaz csak ha jól rémlik akkor most kábelköteget is kell cserélni...Azért lett szétszedve,mert ez a második alkalom hogy gázolajos lett a motorolaj és gondolom megnézik hogy nem károsdott a motor.....De legalább megvan miért fogyasztott a 2.0 turbós dizel moci 13Litert :huh: garanciális a javítás gondolom...nem kötözködtek h szét lett hajtva az autó ? Teljesen garis még 0km vették a szüleim.Kifogtak egy rossz darabot :lol: bár mindekni lebeszélte róla őket erröl a kocsiról,de nem hallgattak rá.....
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Csak te Anti (nem Lanti) hozzászólását idézted. :huh: Hátt.....ez gáz! :lol: Amúgy az Anti féle C Kadet pofás! :D Pont úgy sivít benne az XE, mint Demóéban. :D
Stefan Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 ... Amúgy az Anti féle C Kadet pofás! :D Pont úgy sivít benne az XE, mint Demóéban. :lol: Már ki sem mered rakni a szívemcsücske :huh: emotikont, mert mindíg megtalálunk :D
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Már ki sem mered rakni a szívemcsücske :lol: emotikont, mert mindíg megtalálunk :D :huh: :D
Albert Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Gabi ma este hozol nekem fekete aranyat Lurdyba?
Albert Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Bár már pár napja volt téma,de:nem ér bele, ketté vágja......még jó h lakatolás elött vagyunk(jóval) :huh: :lol: :D 9x16 et25 bocs, telóval készült...... Tehát eladó a kerék?
opel16v Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Gabi ma este hozol nekem fekete aranyat Lurdyba? jaja :huh:
redline Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Tehát eladó a kerék? milyenkerék ez és mennyibekerül? :huh:
Pehi Csabi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 milyenkerék ez és mennyibekerül? :huh: Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár.
coupe Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár. Ha jól vagyok értesülve,elöbb lyukat kell rá fúrni hogy fel tudja rakni :huh: :lol: :D
mélykék76 Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár. Biztos kinézett már magának valami még brutálabbat :huh: :lol:
Recommended Posts