Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Úgyis széttépik a kutyák nem ? :huh: :D

azt a kutyát likvidálta a karosszériás az eset után...meg oda nem is megyek többet sztem :lol:

Elküldve
Mennyi az ülés amúgy ?

45 alku nélkül mert az újrahúzás volt annyi a srácnak...mondta h a sajátjába csináltatta csak közben eladta a kocsit...így volt nem így volt nem tudom..egyébként nem rossz az ár...

Elküldve
Az első az ott fog szétrohadni, már régóta ott áll.

Hiába fiatal valami nagyon nem lehet kerek vele.

Ez nekem is feltűnt, miért nem megy el ilyen fiatalon.. :huh: Valószínű, azért ha odakerül a sor, megfogom nézni! Persze ha meglesz még.

Elküldve
Ez nekem is feltűnt, miért nem megy el ilyen fiatalon.. :huh: Valószínű, azért ha odakerül a sor, megfogom nézni! Persze ha meglesz még.

Persze-persze meg kell lesni.

Inkább csak azt akartam jelezni, hogy már egy ide fent van :lol:

Aztán lehet pöpec is.

Elküldve

Hát, az elsö a kormány alapján már közelít a 300e km-hez szerintem.

Mondjuk láttam már XE-t 300e km fölött, erös volt a motor, nem csattogtak a tökék (!!) és nem volt gátszakadásos a KS 700-as fej...

Elküldve
De én meg nem adom ám vissza, mert nekem nagyon is jóóóó... :D :huh:

A gyári felniket azért eladhatod alóla olcsóért! :D

Mondjuk nekem. :lol:

Elküldve

Sziasztok,

tudom, hogy ez egy gsi topic, de azért megkérdem: nincs valakinek fehér A vectrához menetirány szerinti bal hátsó ajtaja?

Köszi

Elküldve
Na majd jön remélem nemsoká Racce, aztán tesz fel némi képet erről arról... :D

Orsinál van a kártyaolvasó,úgyhogy majd holnap....egyfolytában jár az agyam bazzeg :lol: :D jó kis nap volt,de holnap indul a moci :D ...na jó,el is teszem magam holnapra,hátha nekem kell megint felakasztanom a motorkiszedő kampóját.... :P :P holnap 8 :huh:

Elküldve
Nekem személy szerint egy V2000, illetve Vectra Turbó legalább annyira tetszik, mint egy GSI. :lol:

Mondom ezt a GSI Topicban. :D

Mondjuk lassan már nem is lesz GSI-s itt. :huh:

Na van itt azért még GSI-s még ha nem is 100%-ban az. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.