gergolabs Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Srácok ! nem jár valaki Tatabánya fele mostanság ? 2 ilyet kéne elhozni ha tényleg szép.... Elég jól néz ki! Meggondolandó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Elég jól néz ki! Meggondolandó! Sohanemleszmásikülésemertsokatgondolkozik :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Ezt ismeri valaki? Vagy ezt? Na meg még ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Ezt ismeri valaki? Vagy ezt? Na meg még ezt? Az elsőben nemkveés km lehet valamint az elejét mint ha kicsit korábban leütötték volna.......úgy nagyon. A második szép darab, már egy ideje árulja a tag, és fentebbről indult a dolog. A 3. is látszólag egyben van, de 650e.-nél többet nem biztos, hogy adnék érte.Nembeszélve a kerékgarnitúráról amiért "használtan" sok a 80e.ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Az elsőben nemkveés km lehet valamint az elejét mint ha kicsit korábban leütötték volna.......úgy nagyon. A második szép darab, már egy ideje árulja a tag, és fentebbről indult a dolog. A 3. is látszólag egyben van, de 650e.-nél többet nem biztos, hogy adnék érte.Nembeszélve a kerékgarnitúráról amiért "használtan" sok a 80e.ft. A 3.at kb 1 hete nézte meg egyik ismim és azt mondta nagyon egybe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 A 3.at kb 1 hete nézte meg egyik ismim és azt mondta nagyon egybe van. Én is ezt írtam, nem beszélve arról, hogy ennek volt a leginkább egyben a belseje is.De az ár akkor is magas.Kerékkel együtt 750e.-ért, ha van még rajta bőven műszaki.Sztem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Én is ezt írtam, nem beszélve arról, hogy ennek volt a leginkább egyben a belseje is.De az ár akkor is magas.Kerékkel együtt 750e.-ért, ha van még rajta bőven műszaki.Sztem...... Ja igen bocsi eggyel feljebbinek akartam írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Mi van veled Csabi?Mennyit fizet a biztosító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Mi van veled Csabi?Mennyit fizet a biztosító? Semmi különös, majd pénteken megyek be a biztosítóhoz, elméletileg mondanak már összeget, de pénzt ha elfogadom sem adnak még, mert megkell várniuk a rendőrségi határozatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sohanemleszmásikülésemertsokatgondolkozik :huh: :lol: ez sajnos így van meg a pénzt is sajnálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Csabi, ha hosszú távon Turbósítani akarsz, nem lenne meggondolandó eseteg inkább egy LET Calit, vagy inkább Vectrát venni? Sokkal olcsóbban kijönne, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Na majd jön remélem nemsoká Racce, aztán tesz fel némi képet erről arról... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 az biztos... csak hát az nem asztra géjessi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Semmi különös, majd pénteken megyek be a biztosítóhoz, elméletileg mondanak már összeget, de pénzt ha elfogadom sem adnak még, mert megkell várniuk a rendőrségi határozatot. Nekem egy szál papír nem jött még a rendörségtől,de a biztosító már fizetett.Ügyvéddel fenyegettem meg őket,egyből lett pénz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Nekem egy szál papír nem jött még a rendörségtől,de a biztosító már fizetett.Ügyvéddel fenyegettem meg őket,egyből lett pénz! A határozatot csak akkor kapod meg ha bemész érte, de a biztosító az megkapta a rendőrségtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Csabi, ha hosszú távon Turbósítani akarsz, nem lenne meggondolandó eseteg inkább egy LET Calit, vagy inkább Vectrát venni? Sokkal olcsóbban kijönne, az tuti. Igen tervezgettem még akkor mikor beszéltünk erről, de azóta, jobban mondva a baleset óta elég nekem a 150 paci is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Na majd jön remélem nemsoká Racce, aztán tesz fel némi képet erről arról... :huh: pfuj...mit gusztustalankodtatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 az biztos... csak hát az nem asztra géjessi :lol: Nekem személy szerint egy V2000, illetve Vectra Turbó legalább annyira tetszik, mint egy GSI. :D Mondom ezt a GSI Topicban. :D Mondjuk lassan már nem is lesz GSI-s itt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Mondjuk lassan már nem is lesz GSI-s itt. :huh: Azt a jobbik eset, de nekem még autóm sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 már alólam is kiment az ucsó géjessi is... :huh: de itt van vhol a GsiCsabi-nál, ha nagy a gáz visszaveszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Azt a jobbik eset, de nekem még autóm sincs :lol: nyugi ez csak átmeneti állapot... előbb a tested kapod vissza, aztán a kocsid :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Nekem személy szerint egy V2000, illetve Vectra Turbó legalább annyira tetszik, mint egy GSI. :lol: Mondom ezt a GSI Topicban. :D Mondjuk lassan már nem is lesz GSI-s itt. :huh: hát igen, a vectra turbó az nekem is a szívem csücske volt. kár hogy az a kasztni olyan nagyon rohadós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 már alólam is kiment az ucsó géjessi is... :huh: de itt van vhol a GsiCsabi-nál, ha nagy a gáz visszaveszem :lol: Hú tényleg, nem tud valaki eladó C Corsa GSI felniket emberi áron? Mondjuk most gumiztam fel a felniket a következö szezonra, de jó áron akár meg is gondolnám magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok! Ezt ismeri valaki? Vagy ezt? Na meg még ezt? Az első az ott fog szétrohadni, már régóta ott áll. Hiába fiatal valami nagyon nem lehet kerek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 hát igen, a vectra turbó az nekem is a szívem csücske volt. kár hogy az a kasztni olyan nagyon rohadós... Hát igen, az utolsó jó 4x4-es alvázas Vectra amit láttam, az én bordó Vectra 2000-em volt. Azóta mindbe bele lehetett nyúlni alulról. Mondjuk az enyémet is vagy két hétig csináltuk, mire olyan jó lett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts