redline Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ja akinek kint áll az autója és nem nézett még rá ma viszont holnap kelleni fog, az vigyen ki egy 220-as kábelt meg egy hajszáritót. Kelleni fog :huh: Még szerencse, hogy másfél liter forró vízzel mentem le igy tudtam egy lyukat olvasztani amin kiláttam.....majd a vácin az Essonál közölte a srác, hogy mindent elvittek tegnap ami jéggel kapcsolatos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Még szerencse, hogy másfél liter forró vízzel mentem le igy tudtam egy lyukat olvasztani amin kiláttam.....majd a vácin az Essonál közölte a srác, hogy mindent elvittek tegnap ami jéggel kapcsolatos :huh: A forróvíz az jó megoldás. De majd necsodálkozz,ha egyszer robban a szélvédő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 na igen. Max. kézmeleg víz, de inkább várni, hogy melegedjen, ha már nincs jégoldó és kaparó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 A forróvíz az jó megoldás. De majd necsodálkozz,ha egyszer robban a szélvédő. :huh: Pontosan kedves Nolbelt. Az un. hőtágulás ilyenkor roppant kellemetlen dolgokat okoz(hat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Hát nem semmi páncél volt az omin is ma reggel. 40 percet olvadt, mire az első oldalsók és a szélvédő alsó része tiszta lett, így el tudtam indulni... annyira frankó lenne egy garázs :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 annyira frankó lenne egy garázs :huh: Vagy kettő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Vagy kettő... De akkor már lehetne egy saját teremgarázs is :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 na igen. Max. kézmeleg víz, de inkább várni, hogy melegedjen, ha már nincs jégoldó és kaparó. Ti tényleg ilyen hülyének néztek hogy a tűzforró vizet rádobom a fagyott üvegre???? :huh: :lol: Meleg vízzel locsolgattam és azt is finoman..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ti tényleg ilyen hülyének néztek hogy a tűzforró vizet rádobom a fagyott üvegre???? :huh: :lol: Meleg vízzel locsolgattam és azt is finoman..... Én ráönteném. GSi, bírja az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ti tényleg ilyen hülyének néztek hogy a tűzforró vizet rádobom a fagyott üvegre???? :huh: :lol: Meleg vízzel locsolgattam és azt is finoman..... vagy állj fel a tetőre és hugyáld le, pont megfelelő hőmérséklet, és vödör se kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 vagy állj fel a tetőre és hugyáld le :huh: Nem 8 szelepes GSi ez... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Hát nem semmi páncél volt az omin is ma reggel. 40 percet olvadt, mire az első oldalsók és a szélvédő alsó része tiszta lett, így el tudtam indulni... annyira frankó lenne egy garázs :huh: Kétautós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Redi! Te írtad a forró vizet, mi csak lecsaptunk rá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nem 8 szelepes GSi ez... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Amúgy a -15ig "hitelesített" jégoldó szart sem ért erre. Kiröhögte a jégpáncél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nem 8 szelepes GSi ez... :D :D geciiiii :P :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem ertem akkor en nagyon szerencses voltam ma reggel, 5 percig vakartam az ablakokrol a jeget ma reggel addig melegedett is a motor... sot fujta a levegot a szelvedore es ott hamarabb is jott le a jeg... igaz ma a g astraval jottem de a gsin is hasonlo jeg volt tekintve hogy egymas mogott parkolt a 2 auto ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 ..igaz ma a g astraval jottem.. Jól megy látom.. Két kocsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 vagy állj fel a tetőre és hugyáld le, pont megfelelő hőmérséklet, és vödör se kell :D :D Elképzelem, hogy a tiszta jeges tetőn csúszkálva egyensúlyozik, letolt gatyával dideregve, kezében a "slaggal"... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 S8 vámkezelés nélkül... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 S8 vámkezelés nélkül... :huh: ááá, gyenge :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 S8 vámkezelés nélkül... :huh: így elsőre nagyon vad a belső szín, de lehet meg tudnám szokni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 S8 vámkezelés nélkül... :huh: 8 év mulva megveszem 2 millióért.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 8 év mulva megveszem 2 millióért.:huh: És lepisálod a szélvédőjét ha ráfagy az ónoseső a Vácin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 És lepisálod a szélvédőjét ha ráfagy az ónoseső a Vácin. ehez már jár 2 szőke is aki megteszi helyette :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts