Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
sz@ros ügy, vigyázni kell a felnikre... a 9 széles cumót én is nagyon meredeknek tartom. baromi jól néz ki, de sok vele a baj... a 245-ös gumit is azért akarom rá, mert az rendesen befogja, lesz elég túllógás...

csak a 9coll :D :lol: :D na jó....vagy 10 :huh:

Elküldve
Nem lehet két dugattyúsra cserélni?

Éppen gondolkoztam, hogy le kéne rabolni egy porschéról a fékeket :D

Az alapból 4 dugattyús :lol:

Nyugi Gabi ezt már elkönyveltük Lanti bűnének :D

Jogállam... :huh:

Elküldve

ránézésre simán...

marad a 7,5x17 ET35

kispolgári, de legalább nem megy szét az ánuszom a sok foskodástól, hogy mi lett a felnivel... :huh:

Elküldve

Biztos hogy ki...ez nem is kérdés...

Mondjuk így kép alapján nem tom hány cm van még ott...de ki lehet számolni, hogy mennyivel fog kiljebb lógni az új... :huh:

Elküldve

olvasgatva itt a dolgokat, hát elég "brutális" lenne a 9 széles felni.

nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :huh:

Elküldve

nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :D

nekem hatul olyan kényelmesen elfér a 8*17 et35 225/35 el még lötyög is :huh: a 9 lenne ideális hatulra :lol:

:D :D

Elküldve

nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :huh:

lassan belátom én is, hogy nem fér el, csak ha megbrutalizálom a likat... de azt nem akarom, mert a galvanizációnak akkor annyi.

Elküldve
nekem hatul olyan kényelmesen elfér a 8*17 et35 225/35 el még lötyög is :huh: a 9 lenne ideális hatulra :lol:

:D :D

de nekem gyári az ív. nem lett még alakítva rajta

31695734.jpg

Elküldve
Szerintem biztos, hogy nem fér el...

legalább is, úgy, hogy rugózzon biztos nem...és itt nem lehet peremezni sem olyan egyszerűen mint a GSI-nél... :huh:

a kaszi-nak a 8x18 ET30-as felnihez keményen meg kellett peremezni a gépet (a régi szívó OPC-jében), és nagyon szenny meló, mert a kerékjárati műanyagdobból is komolyan le kell venni (kiáll valami összefogási pont miatt), stb., stb.

Elküldve
na jó, de Te visszapofozkodtad a perembácsit hátra a kórusba... :huh: azt a mókát én kihagyom...

nekem mág a gyári uj elem lett ugy megcsinalvahogy ne legyen perem ..

de maga a doblemez is feljebb van téve vagy 5-8cm el ... igy nekem rugozik is ha a felni teljesen a szélénél van akkor is 

Elküldve
jót mutat, ez tény :lol:

Köszi. :huh: Nekem ez a max. még a felni is védve van, és minimális munkával talán megoldható az alkalmi dörzsölés megszüntetése. 215/45-el már lehet meg is szünne normál terhelés esetén.

Elküldve
kicsit gyógyegeres... :huh: de hát ha egyszer kihúzod az oldalát, akkor nincs mese, a virsli cuccot el is felejtheted...

hidd el nem olyan gaz és csak egy pogit kell alá rakni és nincs gáz ha annyira zavar  télen 

Elküldve
hidd el nem olyan gaz és csak egy pogit kell alá rakni és nincs gáz ha annyira zavar  télen 

ezt pontosan tudom, mert a tigra alatt 16mm-es pogácsa van hátul télen... egyébként úgy néz ki a gép nélküle, mint egy fogatlan nagymama, aki éppen vihog... :huh:

Elküldve

egyszerűen fel kell heggeszteni az első kerékívet hátra,de úgy hogy lehetőleg ronda legyen és a fényezésen is átüssön a gitt :lol:

20.jpg

igazán kéne a senatorra vmi kultúrált felni :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.