Racce Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 sz@ros ügy, vigyázni kell a felnikre... a 9 széles cumót én is nagyon meredeknek tartom. baromi jól néz ki, de sok vele a baj... a 245-ös gumit is azért akarom rá, mert az rendesen befogja, lesz elég túllógás... csak a 9coll :D :lol: :D na jó....vagy 10 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nem lehet két dugattyúsra cserélni? Éppen gondolkoztam, hogy le kéne rabolni egy porschéról a fékeket :D Az alapból 4 dugattyús :lol: Nyugi Gabi ezt már elkönyveltük Lanti bűnének :D Jogállam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 na ez az, meghúzva is kilógott... ebből ki fog lógni szted? ami fent van 7,5x17 ET47 ami menne a helyére 9x17 ET30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ránézésre simán... marad a 7,5x17 ET35 kispolgári, de legalább nem megy szét az ánuszom a sok foskodástól, hogy mi lett a felnivel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Biztos hogy ki...ez nem is kérdés... Mondjuk így kép alapján nem tom hány cm van még ott...de ki lehet számolni, hogy mennyivel fog kiljebb lógni az új... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 kiszámoltam, 36mm-t jönne ki a képen láthatóhoz képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 már a 8x17 se férne be ET30-cal... sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 olvasgatva itt a dolgokat, hát elég "brutális" lenne a 9 széles felni. nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 kiszámoltam, 36mm-t jönne ki a képen láthatóhoz képest... csak feszitett gumival fér el 9re 225 ... vagy 215... de 245 el felejtös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 olvasgatva itt a dolgokat, hát elég "brutális" lenne a 9 széles felni. nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :D nekem hatul olyan kényelmesen elfér a 8*17 et35 225/35 el még lötyög is :huh: a 9 lenne ideális hatulra :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 na jó, de Te visszapofozkodtad a perembácsit hátra a kórusba... :huh: azt a mókát én kihagyom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Szerintem biztos, hogy nem fér el... legalább is, úgy, hogy rugózzon biztos nem...és itt nem lehet peremezni sem olyan egyszerűen mint a GSI-nél... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 olvasgatva itt a dolgokat, hát elég "brutális" lenne a 9 széles felni. nem tudom, mennyi a méretbeli különbség b vectra és g astra között a kerékjáratban, de 8*17 ET 35, 225/45-el biza nekem olykor hozzáér az ív és alöki találkozási pontjához. Szóval szerintem nem kicsit lenne ott baj a gyári ívvel. :huh: lassan belátom én is, hogy nem fér el, csak ha megbrutalizálom a likat... de azt nem akarom, mert a galvanizációnak akkor annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nekem hatul olyan kényelmesen elfér a 8*17 et35 225/35 el még lötyög is :huh: a 9 lenne ideális hatulra :lol: :D :D de nekem gyári az ív. nem lett még alakítva rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Szerintem biztos, hogy nem fér el... legalább is, úgy, hogy rugózzon biztos nem...és itt nem lehet peremezni sem olyan egyszerűen mint a GSI-nél... :huh: a kaszi-nak a 8x18 ET30-as felnihez keményen meg kellett peremezni a gépet (a régi szívó OPC-jében), és nagyon szenny meló, mert a kerékjárati műanyagdobból is komolyan le kell venni (kiáll valami összefogási pont miatt), stb., stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 de nekem gyári az ív. nem lett még alakítva rajta jót mutat, ez tény :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 na jó, de Te visszapofozkodtad a perembácsit hátra a kórusba... :huh: azt a mókát én kihagyom... nekem mág a gyári uj elem lett ugy megcsinalvahogy ne legyen perem .. de maga a doblemez is feljebb van téve vagy 5-8cm el ... igy nekem rugozik is ha a felni teljesen a szélénél van akkor is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 jót mutat, ez tény :lol: Köszi. :huh: Nekem ez a max. még a felni is védve van, és minimális munkával talán megoldható az alkalmi dörzsölés megszüntetése. 215/45-el már lehet meg is szünne normál terhelés esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 turbos auto turbos felni :lol: Egész jól áll neki ez a felni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 kicsit gyógyegeres... :huh: de hát ha egyszer kihúzod az oldalát, akkor nincs mese, a virsli cuccot el is felejtheted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 kaszi felnije: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 kicsit gyógyegeres... :huh: de hát ha egyszer kihúzod az oldalát, akkor nincs mese, a virsli cuccot el is felejtheted... hidd el nem olyan gaz és csak egy pogit kell alá rakni és nincs gáz ha annyira zavar télen Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 itt jobban látszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 hidd el nem olyan gaz és csak egy pogit kell alá rakni és nincs gáz ha annyira zavar télen ezt pontosan tudom, mert a tigra alatt 16mm-es pogácsa van hátul télen... egyébként úgy néz ki a gép nélküle, mint egy fogatlan nagymama, aki éppen vihog... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 egyszerűen fel kell heggeszteni az első kerékívet hátra,de úgy hogy lehetőleg ronda legyen és a fényezésen is átüssön a gitt :lol: igazán kéne a senatorra vmi kultúrált felni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts