mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 miután tőled kaptam egyet, azt ittam az iccaka hátralevő részében, mert nagyon finom volt :D Persze a végén ezért is én leszek a hibás ugye ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Persze a végén ezért is én leszek a hibás ugye ? :huh: :lol: Ezt megköszönöm inkább neked, mert érdekes új felfedezés volt ez a sör, biztos nem utoljára ittam :D Csak ezután vigyázok jobban vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 miután tőled kaptam egyet, azt ittam az iccaka hátralevő részében, mert nagyon finom volt :lol: a Miller nagyonjó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Te Pesta nagyon finom volt tegnap a mekis kaja főleg miután az új csodamekifagyit oly szépen összekeverted. Előtte még kinézett valahogy de utána a vanilia csokigolyó és eperöntet eperdarabbal egybe úgy nézett ki mint egy havivérzés utánitojásrakás egy műanyagedénybe. Nem csoda hogy oly messzire ültetek, fogadjunk még onnan s csúnyán nézett ki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 úgy nézett ki mint egy havivérzés utánitojásrakás egy műanyagedénybe. Láttál már ilyet? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 sőt, evett is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 sőt, evett is :huh: ...és elővett egy szívószálat... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Te Pesta nagyon finom volt tegnap a mekis kaja főleg miután az új csodamekifagyit oly szépen összekeverted. Előtte még kinézett valahogy de utána a vanilia csokigolyó és eperöntet eperdarabbal egybe úgy nézett ki mint egy havivérzés utánitojásrakás egy műanyagedénybe. Nem csoda hogy oly messzire ültetek, fogadjunk még onnan s csúnyán nézett ki. :D Hát te se vagy már a régi. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Mille Migilia? Noname Brock B2 hasonmás? Brock B2? valamelyiket meg kellene venni....a Mille Migilia jó márka? :huh: ha más nincs marad ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Fehér nyuszi vagy úgyis :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Szerintem vedd meg Redi az utolsót! Az most a divat. Ha megnézed, milyen "olcsó" amiket mellette linkeltél, szerintem akkor is az ucsó a legdrágább, szal csakis azt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Kaptam egy opel újságot postán a MOTE-tól, király :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabesz Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Gondolom elég nagy hülyeség itt ilyet kérdezni,de érdemes GSI-t venni? :huh: Mert én most erősen gondolkozom a beszerzésén egynek,csak szeretnék tájékozódni előtte néhány hozzáértő tapasztalt tulajtól.Egyébként pár éves punto GT-zés után vagyok most választás előtt :lol: Szóval milyen évjáratot érdemes,melyik motortípussal?Mire figyeljek?Esetleg nem-e tud véletlenül valaki egy normálisabb példányt eladót?Ilyesmikre lennék kíváncsi.Tudna ebben valaki segíteni?Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 erdemes persze vegyel 2.0 8 szelepeset ha megbizhatobbat akarsz es jobban fogyasztot vegyel 2.0 16 szelepeset ha tobb erot de tobb gondot is akarsz :huh: 95 utanit nezzel azok ritkak/dragak altalaban de legzsakosak es amugy is jobban felszereltek meg talan jobb allapotuak is nemileg. vagy vegyel egy legolcsobbat es ujitsd fel teljesen de mondjuk az biztos hogy nonprofit lesz... mindenesetre mielott barmit veszel merjel meg mindent rajta amit lehet.(kompresszio es tarsai) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 erdemes persze vegyel 2.0 8 szelepeset ha megbizhatobbat akarsz es jobban fogyasztot vegyel 2.0 16 szelepeset ha tobb erot de tobb gondot is akarsz :D 95 utanit nezzel azok ritkak/dragak altalaban de legzsakosak es amugy is jobban felszereltek meg talan jobb allapotuak is nemileg. vagy vegyel egy legolcsobbat es ujitsd fel teljesen de mondjuk az biztos hogy nonprofit lesz... mindenesetre mielott barmit veszel merjel meg mindent rajta amit lehet.(kompresszio es tarsai) jobban fogyasztót... pfff :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 fekete barany :D :D :P jobban fogyasztót... pfff :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lBOVboIPiO0...feature=related Ez a progi nincs meg valakinek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 fekete barany :D :D :P :P :huh: :lol: :D papíron is xarabbul fogyaszt az NE :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lBOVboIPiO0...feature=related Ez a progi nincs meg valakinek? :huh: Ez megvolt nekem, de olyan gépigénye volt hogy az előző gépemen csak akadozni tudott, pedig az se volt egy fos gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Ez megvolt nekem, de olyan gépigénye volt hogy az előző gépemen csak akadozni tudott, pedig az se volt egy fos gép. akkó asszem lemondok róla, mert van egy 3gigás PIV-em, valami alap 256-os videókártyával asszem. ez meg nem számít nagy csúcsgépnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Ha a TDU ra gondolsz nekem megvan... nagyon love - olom :lol: asszony is :huh: le lehet butitani azt a grafikat azert es hatha megy ugy, de egyebkent jott ki hozza pacccs is... szolj ha megis kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lBOVboIPiO0...feature=related Ez a progi nincs meg valakinek? :huh: XBOX 360ra meglesz jövő 7en :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Mille Migilia? Noname Brock B2 hasonmás? Brock B2? valamelyiket meg kellene venni....a Mille Migilia jó márka? :huh: ha más nincs marad ez :D hát a mille vmi az asszem olasz, arról én csak rosszat hallottam, a második borck az jó de akkor hátul szélesíteni kell meg "lassítja" a kocsit, meg sokat fog enni meg stb, csomó macera :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Gondolom elég nagy hülyeség itt ilyet kérdezni,de érdemes GSI-t venni? :huh: Mert én most erősen gondolkozom a beszerzésén egynek,csak szeretnék tájékozódni előtte néhány hozzáértő tapasztalt tulajtól.Egyébként pár éves punto GT-zés után vagyok most választás előtt :lol: Szóval milyen évjáratot érdemes,melyik motortípussal?Mire figyeljek?Esetleg nem-e tud véletlenül valaki egy normálisabb példányt eladót?Ilyesmikre lennék kíváncsi.Tudna ebben valaki segíteni?Köszi! Ahogy lentebb is írta Lacee, nagyon meg kell nézni, mit veszel.Ezek utcai sportautók, nem voltak kímélve, és sokszor karbantartva sem, tisztelet a kivételnek.Makulátlan darabot nem biztos, hogy találsz, mindegyiknek lesz v.mi apró rákfenéje. Ha meg tudsz egyezni a tulajjal, akkor érdemes bevinni egy Opel márkaszervízbe átnézésre.Ha ebbe nem egyezik bele, akkor azzal az autóval nem érdemes foglalkozni.Lehet, hogy elkérnek némi pénzmagot az átnézésért cserébe, de legalább reális képet kapsz az esetlegesen rád váró dolgokról.Kezdve a 1998ccm miatti 86-87e.ft-os átírási költséggel............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Miért is cseréli le majdnem mindenki a 8V GSI-k motorját 16V-re? Egyébként szerintem a 16V legalább olyan megbízható és nem eszik többet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts