Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Jobaratom huzta meg o hozza viszem a gsi-t szinte mindig ha valamit csinalni cserelni kell...

nem hiszem hogy nagyon meghuzta volna sem szandekosan sem veletlenul hisz ezeket huzogatja nap mint nap ...

no majd meglatjuk ha lesz hozza bicskank :huh:

Elküldve

Ha ram celzol akko semmi hulyeseg most asszem :huh: csak hivott az ugyved kozben ... es itt hagytam a gepet a forummal egyutt ...

Laciiii megint valami neverending sztorit ír.

Vajh mi lesz az ? :lol:

Elküldve
Írtam rá valamit de inkább kitöröltem post előtt :lol:

Bázzz, hát olvasd el mire vésett Gabi és csak utánna írjál magas labdákat meg ne dobáld :D

Na mutassa csak a barátnéját :huh:

Elküldve
Ha ram celzol akko semmi hulyeseg most asszem :huh: csak hivott az ugyved kozben ... es itt hagytam a gepet a forummal egyutt ...

Óóóóó csak aztéáttam, hogy vésel és vésel és vésel és.... :lol: :D

Elküldve

ja van ugy otthon is hogy egy fel soros hozzaszolast is kepes vagyok 30 percig irni :lol: asszony "imad" is erte hogy csak bambulom mindig a forumot :huh:

Óóóóó csak aztéáttam, hogy vésel és vésel és vésel és.... :D :D
Elküldve

Na mentem Lurdyba. Előtte IMO alvázmosással aztán be a méj'garázsba és ott hagyom a kocsit. Lesz egy kis dolgom a Fradipályával szemben 8 körül előtt talizunk lent a méjgarázsban azzal aki jön!

Csöcs

Ez a kép azon lakás fürdőszobájában készült, ahova mindig hívsz pókerezni ? :huh:

Nem, kb 20.000 km-el arréb :lol:

Elküldve

nem pont az az előnye a gumilábtörlőnek a szövettel szemben h nem ázik át és védi a kárpitot ? :huh: nekem gumi van bent iszonyat ronda de legalább azon áll a jég és nem a kárpiton :lol:

Elküldve
Hát skacok...ez nem volt semmi...

Adott az alábbi hírdetés...

kb 5-6 éves téligumi...5000éééé...erre felhív a csávó, hogy neki Mercire kéne, és hogy ebben van e ilyen defektjelző... :D :D Hát majd leestem a székrőőő...Mondom akkó:

- "Legyen???"

- "Miért van benne???"

- "Hát rakunk bele, de akkor nem ennyi az ára...úgy 50.000" :huh:

- "Akkó köszönöm nem kell" Paff lecsapta... :P

ird át légyszi h 3 van :D ilyen van a pótkeréken is amit adtál és nekem nem kell....

defektjelzőnek meg bele kellett volna ragasztani vmi kábelt egy kis dobozzal :lol:

Elküldve
Mindig jó vagy nálam 1 sörre :huh: :lol:

Hűűűvazzz, télleg kezdek megijedni :D

Még jó hogy kecskeméten nem ejtettem el a koleszban a szappant :D

Elküldve
...És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is...

...és még mindíg mögötted áll a vadászpuskával, hogy mit írsz róla... :lol: :huh:

Elküldve
Azt mondták már Gabi, hogy nem csak keresni kéne, hanem találni is? :huh:

Na meg nem elijeszteni őket a táncolással. :lol:

Fejlődőképes vagyok, szal ígérem tanulok a botlásokból :D :D

Elküldve
Hűűűvazzz, télleg kezdek megijedni :D

Még jó hogy kecskeméten nem ejtettem el a koleszban a szappant :lol:

Egyszer kaptál egy üveg Millert, de akkor is rosszul gazdálkodtál vele :D :huh:

Elküldve
Egyszer kaptál egy üveg Millert, de akkor is rosszul gazdálkodtál vele :lol: :huh:

Általános iskola első osztály, matematika tananyag: az a miller nem egy volt, hanem 3 :D

És persze már körítésnek ment a többihez, csak aztán bebizonyosodott a vészes inkompatibilitás,

ezért felborult az üzemi egyensúlyom :D

Elküldve
Általános iskola első osztály, matematika tananyag: az a miller nem egy volt, hanem 3 :lol:

És persze már körítésnek ment a többihez, csak aztán bebizonyosodott a vészes inkompatibilitás,

ezért felborult az üzemi egyensúlyom :D

Kitől kaptál 3 Millert ? :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.