mackosajt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Anti! Mennyit aludtál? mert nagyon pihent vagy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Esetleg egy ilyen??? http://www.szonyegtisztitas.com/pic/magiccarpet.gif Neked ilyen van? Ez engem is érdekelne. Csak hozzárögzítem a kasztnihoz és, ha dugó van, átrepülöm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 En nekem alu van 4db -os szett es megvalnek am tole :huh: ha erdekel esetleg :lol: Gyarit raknek be amugy helyette ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 En nekem alu van 4db -os szett es megvalnek am tole :huh: ha erdekel esetleg :lol: Gyarit raknek be amugy helyette ... De a tied alu vagy alu hatású? A bőr nem eladó belőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :lol: Az alu nekem nagyon nem tetszik, nagyon gagyi, "búcsús" hatása van :huh: Nekem valami univerzális szövet van télire...szebb mint a gumi és nem sajnálom ha rá kell lépni latyakos cipőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Napokban azért kell ám a gumiszőnyeg.. Kb áll a víz a gázpedál alatt annyiszor szálltam be havas cipővel, hiába ütögettem össze a lábamat beszálláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :huh: Télire gumi vagy valami szar 5 ftos szövet amit nem sajnálsz, nyárra gyári. Nekem így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az alu nekem nagyon nem tetszik, nagyon gagyi, "búcsús" hatása van :huh: Nekem valami univerzális szövet van télire...szebb mint a gumi és nem sajnálom ha rá kell lépni latyakos cipőben. Képed nincs róla véletlenül? Ez sem rossz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát skacok...ez nem volt semmi... Adott az alábbi hírdetés... kb 5-6 éves téligumi...5000éééé...erre felhív a csávó, hogy neki Mercire kéne, és hogy ebben van e ilyen defektjelző... :lol: :D Hát majd leestem a székrőőő...Mondom akkó: - "Legyen???" - "Miért van benne???" - "Hát rakunk bele, de akkor nem ennyi az ára...úgy 50.000" :huh: - "Akkó köszönöm nem kell" Paff lecsapta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Neked ilyen van? Ez engem is érdekelne. Csak hozzárögzítem a kasztnihoz és, ha dugó van, átrepülöm :huh: Hát igen...amikor fékpadra vittük is rendesen ki kellett kötözni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Télire gumi vagy valami szar 5 ftos szövet amit nem sajnálsz, nyárra gyári. Nekem így van. Ez lesz a jó megoldás! :huh: Marad ami most van télére és veszek vmi pofás szövetet! :lol: Köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 jólbeszélsz :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 De a tied alu vagy alu hatású? A bőr nem eladó belőle? :lol: Esetleg megvehetnéd az egész autót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát igen...amikor fékpadra vittük is rendesen ki kellett kötözni... :lol: http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2f5...994794ff9fc.jpg Tényleg pihent vagy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Esetleg megvehetnéd az egész autót :huh: Ha adsz rá lóvét szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ha adsz rá lóvét szívesen :lol: Adok 1000 Forintot, a többit már csak ki kell pótolnod :huh: Így ok ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na mivan felébredtetek tegnap óta, vagy mamár mindenki melozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Adok 1000 Forintot, a többit már csak ki kell pótolnod :huh: Így ok ? :lol: nem gondoltam volna hogy ennyivel beszállsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Piiista...nyomj egy óólint... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na mivan felébredtetek tegnap óta, vagy mamár mindenki melozik? dolgozom! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 dolgozom! :huh: :lol: :D Ja elnézést a felelőtlen feltételezésért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Csak nehogy leess róla, amikor döntesz a kanyarban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Gabi este tudnál hozni nekem egy kanna 10W40-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Gabi este tudnál hozni nekem egy kanna 10W40-et? Meglássuk, mert éppen valami fránya vírusok akarnak lenyomni, estére nemtom meddig jutok velük az élethalál harcban :huh: Hívlak ha megyek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Meglássuk, mert éppen valami fránya vírusok akarnak lenyomni, estére nemtom meddig jutok velük az élethalál harcban :lol: Hívlak ha megyek! :D Hívni nem kell, elég az olaj :D . Én ott leszek, pénz van nálam vagy jössz vagy nem. LACEE, küldtem püt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts