mackosajt Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Anti! Mennyit aludtál? mert nagyon pihent vagy! :huh:
Stefan Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Esetleg egy ilyen??? http://www.szonyegtisztitas.com/pic/magiccarpet.gif Neked ilyen van? Ez engem is érdekelne. Csak hozzárögzítem a kasztnihoz és, ha dugó van, átrepülöm :huh:
Lacee Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 En nekem alu van 4db -os szett es megvalnek am tole :huh: ha erdekel esetleg :lol: Gyarit raknek be amugy helyette ...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 En nekem alu van 4db -os szett es megvalnek am tole :huh: ha erdekel esetleg :lol: Gyarit raknek be amugy helyette ... De a tied alu vagy alu hatású? A bőr nem eladó belőle? :D
redline Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :lol: Az alu nekem nagyon nem tetszik, nagyon gagyi, "búcsús" hatása van :huh: Nekem valami univerzális szövet van télire...szebb mint a gumi és nem sajnálom ha rá kell lépni latyakos cipőben.
Albert Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Napokban azért kell ám a gumiszőnyeg.. Kb áll a víz a gázpedál alatt annyiszor szálltam be havas cipővel, hiába ütögettem össze a lábamat beszálláskor.
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :huh: Télire gumi vagy valami szar 5 ftos szövet amit nem sajnálsz, nyárra gyári. Nekem így van.
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Az alu nekem nagyon nem tetszik, nagyon gagyi, "búcsús" hatása van :huh: Nekem valami univerzális szövet van télire...szebb mint a gumi és nem sajnálom ha rá kell lépni latyakos cipőben. Képed nincs róla véletlenül? Ez sem rossz:
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Hát skacok...ez nem volt semmi... Adott az alábbi hírdetés... kb 5-6 éves téligumi...5000éééé...erre felhív a csávó, hogy neki Mercire kéne, és hogy ebben van e ilyen defektjelző... :lol: :D Hát majd leestem a székrőőő...Mondom akkó: - "Legyen???" - "Miért van benne???" - "Hát rakunk bele, de akkor nem ennyi az ára...úgy 50.000" :huh: - "Akkó köszönöm nem kell" Paff lecsapta... :D
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Neked ilyen van? Ez engem is érdekelne. Csak hozzárögzítem a kasztnihoz és, ha dugó van, átrepülöm :huh: Hát igen...amikor fékpadra vittük is rendesen ki kellett kötözni... :lol:
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Télire gumi vagy valami szar 5 ftos szövet amit nem sajnálsz, nyárra gyári. Nekem így van. Ez lesz a jó megoldás! :huh: Marad ami most van télére és veszek vmi pofás szövetet! :lol: Köszi mindenkinek!
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 De a tied alu vagy alu hatású? A bőr nem eladó belőle? :lol: Esetleg megvehetnéd az egész autót :huh:
Stefan Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Hát igen...amikor fékpadra vittük is rendesen ki kellett kötözni... :lol: http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2f5...994794ff9fc.jpg Tényleg pihent vagy :huh:
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Esetleg megvehetnéd az egész autót :huh: Ha adsz rá lóvét szívesen :lol:
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Ha adsz rá lóvét szívesen :lol: Adok 1000 Forintot, a többit már csak ki kell pótolnod :huh: Így ok ? :D
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Na mivan felébredtetek tegnap óta, vagy mamár mindenki melozik?
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Adok 1000 Forintot, a többit már csak ki kell pótolnod :huh: Így ok ? :lol: nem gondoltam volna hogy ennyivel beszállsz :D :D
Lanti Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Na mivan felébredtetek tegnap óta, vagy mamár mindenki melozik? dolgozom! :huh: :lol: :D
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 dolgozom! :huh: :lol: :D Ja elnézést a felelőtlen feltételezésért.
opel16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Csak nehogy leess róla, amikor döntesz a kanyarban! :huh:
Albert Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Gabi este tudnál hozni nekem egy kanna 10W40-et?
opel16v Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Gabi este tudnál hozni nekem egy kanna 10W40-et? Meglássuk, mert éppen valami fránya vírusok akarnak lenyomni, estére nemtom meddig jutok velük az élethalál harcban :huh: Hívlak ha megyek! :lol:
Albert Elküldve Január3, 2008 Elküldve Január3, 2008 Meglássuk, mert éppen valami fránya vírusok akarnak lenyomni, estére nemtom meddig jutok velük az élethalál harcban :lol: Hívlak ha megyek! :D Hívni nem kell, elég az olaj :D . Én ott leszek, pénz van nálam vagy jössz vagy nem. LACEE, küldtem püt :huh:
Recommended Posts