Albert Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Persze punnyadék csak azért volt mert már 3 napja szilvesztereztünk hajnali 4-5ig és a 3. napra esett a szilveszter. Különbenis az Orsi aludt mindíg a szoba közepén :huh: Öööö ha jól emléxem én is ott voltam előző napokon is :lol: . Jó azért annyira nem voltatok vészesen punnyadtak :D Majd még beugrok a cuccaimért, tegnap nem tudtam. Az árból ítélve a MÁV lesz az.:D Az hát de más is rózsaszín sz@rt kapott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Az hát de más is rózsaszín sz@rt kapott? Nekem rendes jött. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kinél volt a BMW-s? K&H Olyan dologba próbáltak meg belekötni,ami nem jött be nekik,mert beszéltem ügyvéddel,tudtam mi merre. Aztán még mindig nem akartak fizetni,ekkor megmondtam,hogy legközelebb az ügyvédem telefonál mostmár,érdekes módon 4 nap múlva a kezemben volt a pénz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Cicu Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 BUJÉK MINDENKINEK :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 BUJÉK MINDENKINEK :huh: :D Neked is! De elmaradt a szivecske a hozzászólásból! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Cicu Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jah Robi vagyok és nem transzi,csak a csajom volt belépve :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Az hát de más is rózsaszín sz@rt kapott? atya ég! Miket ettél te össze? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jah Robi vagyok és nem transzi,csak a csajom volt belépve :D :huh: :lol: Ki az a Robi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jah Robi vagyok és nem transzi,csak a csajom volt belépve :D :huh: :lol: ezt már nem magyarázod ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ki az a Robi? :huh: A másik énje, tudod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Micsoda élmény lehet ágyba bújni...kéznél van ez is az is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :D :D Szia Orsi :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Micsoda élmény lehet ágyba bújni...kéznél van ez is az is... :P :D :D :D Csak össze ne vesszenek! :P :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Micsoda élmény lehet ágyba bújni...kéznél van ez is az is... :lol: Nézd az aláírását,az elmond mindent! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :huh: méga végén zavarba hoztok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :lol: méga végén zavarba hoztok :D El ne pirulj nyulam bulam! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nah megyek haza, merthogy ma is dolgoztam! (csak Pista kedvéért) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ismerős??? :lol: :D :D neeem. csak mesélték. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nah megyek haza, merthogy ma is dolgoztam! (csak Pista kedvéért) :lol: :D Én még mindíg dolgozom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én még mindíg dolgozom :huh: Én is bent pókereztem kb négyig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én is bent pókereztem kb négyig :huh: Jó hát nekünk is leltár van úgyhogy kurvára unatkoztam és holnap is ez lesz úgytünik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Esetleg egy ilyen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Srácok szőnyeggel kapcsolatban kérdezném hogy milyet érdemes venni?Gumit,(nem nagyon tetszik)vagy szövetet? Gyárit,utángyártottat?Van az az alutaposó az is tetszik....szóval?Nektek milyen van?Thx :lol: Szerintem csak az a lényeg, hogy 1 fajta anyagból, amolyan homogén legyen (bár a gumi és szövet keverék elfogadható), én vettem egyszer szövetet, aminek volt alu taposó része, de az nagyon szar volt, mert az alu-rész mentén hamar kikezdte a szövetet és szakadozott, aztán a lyukaknál ment a kárpit részre a dzsuva. Mondjuk lehet, hogy gagyi is volt, de szerintem jobb minőségűnél is megszaggathatja egy idő után az erősebb fém a gyengébb anyagot, ahogy gyűrődik, meg elmozdul a szőnyeg. A szövet ellen a takaríthatóság szól, mert jobban beleragad minden, úgyhogy az alura szavaznék, mert könnyebb tisztántartani és jobban is néz ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts