Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 há akkó mos tőccsek rá? ha most rátöltök akkor mikor lecsöpög majd a karterba az ami most fenn van akko már a maxon lesz...kvázi ha most rátőtök akkor mikor a maradék lejön akkor kibuggyan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 há akkó mos tőccsek rá? ha most rátöltök akkor mikor lecsöpög majd a karterba az ami most fenn van akko már a maxon lesz...kvázi ha most rátőtök akkor mikor a maradék lejön akkor kibuggyan :huh: Elvileg a szintjelző akkor szól, ha minimum körül van.Az olaj fogyhat a kopott motor miatt, és a szelepszárszimeringek miatt is.Ha a minimum után meleg motornál rátöltesz 4dl-t, v.hol a nívóközép környékén kell majd hidegen lennie a szintnek....... S, nyugodtan töltsél rá, de a lényeg, hogy ugyanolyan minőségű 10W40-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 há akkó mos tőccsek rá? ha most rátöltök akkor mikor lecsöpög majd a karterba az ami most fenn van akko már a maxon lesz...kvázi ha most rátőtök akkor mikor a maradék lejön akkor kibuggyan :D Tudod mit ? Most ne is töltsél rá. Majd csak akkor, ha kanyarodsz és kivillan az olajlámpa :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nekem bejön a Vista,eddig semmi bajom nem volt vele,és lényegesen gyorsabb mint az xp volt.....Az a baj hogy az emberek nehezen szokják meg a változásokat..... Ezzel a gyorsasággal igencsak vitáznék Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ezzel a gyorsasággal igencsak vitáznék Vegyél jó gépet :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Vegyél jó gépet :lol: :huh: Ja. És kussolj Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Mindegyiket visszalassítja. Az Xp gyorsabban futatja ugyanazokat a programokat. A Vista csak 1 (szarul) átírt Xp, mert nem tudták volna befejezni az eredeti Longhornt időre. Szép meg minden, bár a linuxok az xgl-el, meg a Compiz-al sokkal látványosabb dolgokra képesek és még csak nem is 1 dvd, hanem 1 cd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Mindegyiket visszalassítja. Az Xp gyorsabban futatja ugyanazokat a programokat. A Vista csak 1 (szarul) átírt Xp, mert nem tudták volna befejezni az eredeti Longhornt időre. Szép meg minden, bár a linuxok az xgl-el, meg a Compiz-al sokkal látványosabb dolgokra képesek és még csak nem is 1 dvd, hanem 1 cd. Akkor magyarázd el nekem hogy ez miért lehetséges:3Dmark06 XP alatt 3600pont Vista alatt 3987pont.A 387 pont különbség nem olyan kevés ám....de nem értek hozzá :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Vegyél jó gépet :lol: :huh: Oké kidobom ezt a szart. Ilyen lassu gépem nem is tudom hogy lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Persze nem lehet szétoffolni ezt a topikot de itt egy szupcsi topik ennek a vistás meg xp-s xarságnak NESZTEK Oké kidobom ezt a szart. Ilyen lassu gépem nem is tudom hogy lehet. Szégyelld magad Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ja. És kussolj tintazunk.kadettklub.hu ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Akkor magyarázd el nekem hogy ez miért lehetséges:3Dmark06 XP alatt 3600pont Vista alatt 3987pont.A 387 pont különbség nem olyan kevés ám....de nem értek hozzá :lol: :D :huh: Szépek ezek a 3dmarkok. Sok pcbarna játékfüggő hisz nekik aztán mikor az én régi gépem játékba ugyanazzal a beállítással majdnem ugyanazt teljesítette mint az ő juj de jó gépük akkor lestek. Sose hittem ezeknek. Ez a pontozás akkora ######ság mint azon veszekedni melyik vinfos jobb. Úgyis ráerőszakolják a népre a pistát, az xpvel is ez volt, megszünt 98alá a frissítés azt annyi. Bár most erőszakosabbak mert azért az xpből már rég volt sp1 addigra és sp1 után azért már használni is lehetett. Emléxem mikor még azon nem mentek a dolgok és mindenki jaj inkább 98se vagy win2k me az xp nagy szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 jeeez alkoholista Kadettosok ellepték a fórumot :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Úgyis ráerőszakolják a népre a pistát, az xpvel is ez volt, megszünt 98alá a frissítés azt annyi. Ha ebből indulsz ki akkor pedig pont marad az xp még egy ideig.....a '98 támogatása mikor is szűnt meg? Idén vagy tavaly nyáron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ja. És kussolj Kussolj te te ribanszié :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ha ebből indulsz ki akkor pedig pont marad az xp még egy ideig.....a '98 támogatása mikor is szűnt meg? Idén vagy tavaly nyáron? Azért annál jóval régebben volt az. kb 2-3 éve asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 jeeez alkoholista Kadettosok ellepték a fórumot :huh: :lol: Megjöttek a moteforumvírusok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Azért annál jóval régebben volt az. kb 2-3 éve asszem. Tavaly volt: "End of support for Windows 98 and Windows Me July 11, 2006 will bring a close to Extended Support for Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me as part of the Microsoft Lifecycle Policy. Microsoft will retire public and technical support, including security updates, by this date." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Najóvan hagyjatok mer ittvannak már a srácok és ilyenkor parasztság úgy inni hogy közben fórumozok. Pista, ha gondolod gyere, póker lesz (meg főleg ivás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 lassan végeztem, indulok de remélem lesz valaki a kútnál mert kinézek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Najóvan hagyjatok mer ittvannak már a srácok és ilyenkor parasztság úgy inni hogy közben fórumozok. Pista, ha gondolod gyere, póker lesz (meg főleg ivás) Köszi, de még kicsit betegeskedem, minimalizálom az itthonról történő elmeneteleket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tavaly volt: "End of support for Windows 98 and Windows Me July 11, 2006 will bring a close to Extended Support for Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me as part of the Microsoft Lifecycle Policy. Microsoft will retire public and technical support, including security updates, by this date." De ez nem az updatéról szol nem a 98nál hanem ugy az összeről xp előtt home useroknak, a 98 update már régebben megszünt , már 98at is ritkán látok nem hogy updatét hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 há akkó mos tőccsek rá? ha most rátöltök akkor mikor lecsöpög majd a karterba az ami most fenn van akko már a maxon lesz...kvázi ha most rátőtök akkor mikor a maradék lejön akkor kibuggyan :P Tőőcsé rá :D Amúgy meg BC asszem két szintet tud megkülönböztetni.. van az oelmangel, meg valami stand talán.. :huh: Viszont lehet nálad is az, ami lehet nálam is van.. nevezetesen, hogy én 90% ban rövid távokra használom..( 10-20km max) sokszor még bemelegedni se tud rendesen a moci...(mire nyit a termosztát, sokszor már célban is vagyok) Ezért hallottam olyat, hogy elképzelhető hogy vizesedik az olaj. valami kondezviz vagy nem is tom mi.. de nem hűtővíz, az a lényeg :D Ez a viz hidegen szépen emeli az "olajszintet".. amikor viszont kicsit hosszabb távon megyek(mint pl valamelyik nap is) szépen bemelegszik a moci, viz szépen elpárolog, olajszint meg leesik... és már jön is az oelmangel.. Mondjuk nekem amúgy is elég hamar dobja.. ha 3/4 szintre lecsökken már szokott kiabálni... Nah ez az én hsz-em :P javítsatok ki ha hülyeségeket beszélek :P Gsi-k használtautón: elszomorító.. lassan eljutunk oda, hogy mire kifizetem a hitelem(szept.), frankón szinte bagóért hozzávágják majd az emberhez még ezeket a 96-os vasakat is :D Arról nem is beszélve, hogy nemsokára lehet javítgatni a fényezést,tankbetöltőt... stb... Km. nem is tom ki irta.. talán Albi hogy 2év alatt 40e km talán?! Nekem 4 év alatt sikerült az 53e km. pont ezért januárban, vagy lehet februárban vezérléscserét is meg kellene ejtenem.. nem várok 60e-ig bár szüken lehet összejön annyi, mire a zsé összejön.. Túlságosan belefolytam a pc fejlesztésbe.. többe lett,mint elsőre terveztem :lol: Lehet karira inkább vez.szijat kellett volna kérnem, nem memot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Okéj reggel akkó tőtök picit vagy csak berakom a csomagtartóba az olajat és akkor kapott is meg nem is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Okéj reggel akkó tőtök picit vagy csak berakom a csomagtartóba az olajat és akkor kapott is meg nem is :lol: Na tanulsz már látom :D Köszi, de még kicsit betegeskedem, minimalizálom az itthonról történő elmeneteleket :huh: Legközelebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts