Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Igen melozunk ... gondolom 5-ig minimum benn vagyunk...

Csorogj ram delutan ha raersz, mehtek am en is hozzatok vagy mittom en.

Nem jártam felétek. Holnap dolgozol? Gondolom igen... Este lehet járok arrafelé és akkor el tudjuk rendezni amiket köll.
Elküldve

Coupe, Gelko, Piiista, Gabii!

Valamelyikötök legyen szíves este beszedni a zsetont este, meg felírni a neveket, hogy ki hány főt fizetett, mert én csak 10 körül tok kinézni...

4000/fő...

Köszi...

Elküldve

Tudja vki miért irogathatja a comp hogy oelmangel mikor van benne olaj bőven?

Illetve erősebb váltásoknál a kormányon olyet érzek mintha kottyanna :huh: Mitől lehet?

Köszönöm!

Elküldve

Oelmangelt nekem is kiirta ma reggel, picit meghajtottam ide fele... bar nem veszesen...

multheten is kiirta egyszer ... akkor meglestem 3x is a palcat es tokeletesen a maxra volt toltve...

Illetve erősebb váltásoknál a kormányon olyet érzek mintha kottyanna :huh: Mitől lehet?

Köszönöm!

Elküldve
kollégám vett olyan Dell-t ami oktoberben jott meg, csak Vistával lehetett rendelni, ujrahúzta xp-vel és nem volt minden eszközhöz driver :huh:

Ugyan ez volt nekem is a 370e forintos ASUS notival.

Igaz én inkább kerestem 2 napot folyamatosan és lett mindenhez driver. Az ASUS oldalán nincs semmi XP alá, össze kell vadászni, de szerintem megéri.

Elküldve

Köszönöm!

Nekem is írogatta mikor megrepedt a hengerfejem... nézegettem az olajszintet és szinte mindig ugyanannyi volt.

Közben sumák mód szivárgott át a vizbe, tehát mégis csak fogyott csak nagyon apránként és alig észerevehetően, de azt is kijelezte.

Én efféle tapaszatalattal lettem gazdagabb sajnos.

Elküldve
:huh: Használjatok Linuxot!! Abból is a Debian-t javasolnám ! :D Akármelyik Windowsnál stabilabb és az nem kexel be !

Végre valaki ilyet is ír. :D

Én három hónapja csináltam egy multi-boot-ot XP-vel és Ubuntuval. Egyszer indítottam el azóta az XP-t, mert variálnom kellett valamit NTFS-en.

Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :lol:

Elküldve
Végre valaki ilyet is ír. :D

Én három hónapja csináltam egy multi-boot-ot XP-vel és Ubuntuval. Egyszer indítottam el azóta az XP-t, mert variálnom kellett valamit NTFS-en.

Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :huh:

30 naponként ujrarakjuk mikor lejár az activálálsi idő :lol:

Elküldve
Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :huh:

Jah! és a Debian Linux nyílt forrású. InGYeNeS!!! :lol: de kinek mi tetszik...

Elküldve
Jah! és a Debian Linux nyílt forrású. InGYeNeS!!! :huh: de kinek mi tetszik...

Én benne vagyok a linux buliban,de sajnos a melómhoz használatos progik 99%-ka nem fut alatta.

Elküldve
Én benne vagyok a linux buliban,de sajnos a melómhoz használatos progik 99%-ka nem fut alatta.

Hát mindenre nem alkalmas, de sokmindent el lehet futtatni rajta. Én például AutoCAD-eztem pár hete Ubuntu alatt (wine), igaz nem volt 100%-os, de amit kellet megcsináltam vele. Egyébként nincs nagy vasam és windózon zavart, hogy egy csomó erőforrást megevett a vírusirtó. Mostmár ez sem probléma. :huh:

Amúgy munkában nekem is ezt kell használnom.

Elküldve
Hát mindenre nem alkalmas, de sokmindent el lehet futtatni rajta. Én például AutoCAD-eztem pár hete Ubuntu alatt (wine), igaz nem volt 100%-os, de amit kellet megcsináltam vele. Egyébként nincs nagy vasam és windózon zavart, hogy egy csomó erőforrást megevett a vírusirtó. Mostmár ez sem probléma. :lol:

Amúgy munkában nekem is ezt kell használnom.

A riasztók programozására szánt progik nem mennek alatta,arról nem is beszélve,hogy a riasztós iparban még mindig nem ismerik az USB-t,leragadtak a soros portnál. :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.