mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1 komoly hormunkúrát kaptál karácsonyra ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 A cumi nagyon édibédi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1 komoly hormunkúrát kaptál karácsonyra ? :) :( Futó úr még nagyon süti lenne ilyen szerkóban! :( Igazi party animál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Futó úr még nagyon süti lenne ilyen szerkóban! :( Igazi party animál! ;) Capella-ban leitatnák 5 perc alatt és bedobnák a közösbe :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Jah meglepett karácsonyra a gsi azzal hogy lement a fogyasztása 8.9 - re! igaz ez 95% autóút... átlag 70-80 km/h ... ez egy teli tankból jött ki ... az előző teli tankból ugye 12.8 L jött ki ...előtte meg mégtöbb volt. Csütörtöktől indul a következő telitank mérés az is autóút lesz szinte csak, és új benzinszűrővel,gyertyával. Örülök ennek bár normál esetben 8 körül kéne inkább lennie az autóutas fogyinak és 10 körül a városinak ahogy mondjuk egy ideig fogyasztott is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1 komoly hormunkúrát kaptál karácsonyra ? ;) :) egy Nagy Fogyás DVD-t :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 egy Nagy Fogyás DVD-t :( Te én nézem azt a műsort. Ott nem "születnek" ilyen csajok. Mesélj, milyen dvd-t is kaptál ? ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Mesélj, milyen dvd-t is kaptál ? ;) :) :( a francba a jézuska összekeverte a listát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 a francba a jézuska összekeverte a listát :) http://www.dvd-home.hu/filmimg/dvdhome_4272.jpg én megvettem ezt is meg a 2. évadot is, most fogják leadni (sokadszorra) viasaton :( a többit letölteném de kib. lusta vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 én megvettem ezt is meg a 2. évadot is, most fogják leadni (sokadszorra) viasaton :( a többit letölteném de kib. lusta vagyok ;) tudom Norbi hogy megint gyenge poénnal próbálkoztam de ennyire nem kellett volna kiherélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mindenki alszik? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mindenki alszik? :) Nem jött össze :( Budapestben van élet :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 B_Csabinak boldog szülinapot! Köszönöm szépen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 + jobbulást + új GSi-t ;) Köszönöm szépen, úgy legyen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mindenki alszik? ;) Csabiii! Jó lenne, ha átdobnád a wifihez a kódot, mert egész jó a jelerőség...Mr Pehi Csabi...mekkorát jöhögtem, amikor hajnali háromkor nyomkodom a szarom, azt talál egy ilyen nevű hálózatot... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Köszönöm szépen, úgy legyen. ;) Bóóódog Szülinapot Csaba! Remélem már minden okés... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 RTL Klub - Macskafogó... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csabiii! Jó lenne, ha átdobnád a wifihez a kódot, mert egész jó a jelerőség...Mr Pehi Csabi...mekkorát jöhögtem, amikor hajnali háromkor nyomkodom a szarom, azt talál egy ilyen nevű hálózatot... ;) Mi volt a nagy meglepid ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mi volt a nagy meglepid ? :( Egy Acer aspire 5720 :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egy Acer aspire 5720 :( :( ejjj ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egy Acer aspire 5720 :( :( Állat ;) Egyszer majd megszemlélném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak egyenlőre nekem nincs itthon Wifi, de a Pehi Csabi hálózatot már megtaláltam... :( azért is kéne tőle egy jelszó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Állat ;) Egyszer majd megszemlélném :) Oksi... Nekem egyenlőre nagyon fura a Vista... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak egyenlőre nekem nincs itthon Wifi, de a Pehi Csabi hálózatot már megtaláltam... :( azért is kéne tőle egy jelszó... ;) Csabi majd bevési a kódot és akkor lesz + ingyenes wifi lehetőség Budapesten :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Oksi... Nekem egyenlőre nagyon fura a Vista... :( Home Basic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts