Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők.

Én berugtam vacsi után, de kaptam egy kadettos prospektust. Olyan dolgok vannak benne hogy nem is tudtam róla. Ja és itt nem esik. XIVker.
Elküldve
Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők.

XIX. kerben is esik :(

Elküldve

Hú baxátok meg de régen voltam már erre! Vissza is olvashattam mindjárt vagy 100 oldalt.

Mindenkinek Boldog és Kellemes Ünnepeket!!!

Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:)

Elküldve
Biztos jó lenne, ha működne :(

Már működik.

Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba.

És ki is jön belőle.;)

Elküldve
Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:)

Csapattál a hadihajóval?

Nem volt tengeribetegséged? :(

Elküldve
Csapattál a hadihajóval?

Nem volt tengeribetegséged? :(

dehogynem :) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá ;)

Elküldve
dehogynem ;) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá :(

;) :) :(

Elküldve
Már működik.

Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba.

És ki is jön belőle.:)

Bázeeeee és nem is mondod ;)

Na ja a befelé az még csak-csak, de utánna a kifelé már kevésbé jön össze :( :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.