Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők.

Pehi Csabi írta:
Én berugtam vacsi után, de kaptam egy kadettos prospektust. Olyan dolgok vannak benne hogy nem is tudtam róla. Ja és itt nem esik. XIVker.
Elküldve
  Lacee írta:
Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők.

XIX. kerben is esik :(

Elküldve
  Lacee írta:

Mostmán itt is esik. Kb 30 perce még nem esett.

Elküldve

Hú baxátok meg de régen voltam már erre! Vissza is olvashattam mindjárt vagy 100 oldalt.

Mindenkinek Boldog és Kellemes Ünnepeket!!!

Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:)

Elküldve
  mélykék76 írta:
Biztos jó lenne, ha működne :(

Már működik.

Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba.

És ki is jön belőle.;)

Elküldve
  MOR16V írta:
Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:)

Csapattál a hadihajóval?

Nem volt tengeribetegséged? :(

Elküldve
  J0hnny írta:
Csapattál a hadihajóval?

Nem volt tengeribetegséged? :(

dehogynem :) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá ;)

Elküldve
  MOR16V írta:
dehogynem ;) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá :(

;) :) :(

Elküldve
  Tom írta:
Már működik.

Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba.

És ki is jön belőle.:)

Bázeeeee és nem is mondod ;)

Na ja a befelé az még csak-csak, de utánna a kifelé már kevésbé jön össze :( :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.