Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Biztos jó lenne, ha működne :( úgy általánosságban kérdeztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 úgy általánosságban kérdeztem :( Átalánosságban biztos jó, ha működik ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Átalánosságban biztos jó, ha működik :( ;) :) :( Olyan jó hogy inkább nem is használja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők. Én berugtam vacsi után, de kaptam egy kadettos prospektust. Olyan dolgok vannak benne hogy nem is tudtam róla. Ja és itt nem esik. XIVker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Olyan jó hogy inkább nem is használja. :( Ittál ugye ? Nem mintha ilyenkor értelmesebbek lennének a hozzászólásaid :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők. XIX. kerben is esik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ittál ugye ? Nem mintha ilyenkor értelmesebbek lennének a hozzászólásaid :( ;) :) Na köszönöm, hát ez nagyon negatív megjegyzés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Esik az vazee, itt is a róna strassze felé meg asszonyéknál az egressy út felé is... szóval szabotálnak feléd a felhők. Mostmán itt is esik. Kb 30 perce még nem esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hú baxátok meg de régen voltam már erre! Vissza is olvashattam mindjárt vagy 100 oldalt. Mindenkinek Boldog és Kellemes Ünnepeket!!! Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Biztos jó lenne, ha működne :( Már működik. Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba. És ki is jön belőle.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ja és itt meg szakad a hó már egész nap. Nem semmi megy a driftelgetés molst is onnan jövök. Milyen jó ez az 1.6 bitang erős vectra, még csak vigyázni se kell rá szerencsére, kap is sokat de tűri. Még:) Csapattál a hadihajóval? Nem volt tengeribetegséged? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Csapattál a hadihajóval? Nem volt tengeribetegséged? :( dehogynem :) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 dehogynem ;) nem nekem találták ki az ilyen limbóhintókat vazze. De király hátul a nyári gumi nem is kell kézifék. Ja nincs is, hoppá :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Már működik. Elég jó, nagyon-nagyon brutálul lehet vele bemenni a kanyarba. És ki is jön belőle.:) Bázeeeee és nem is mondod ;) Na ja a befelé az még csak-csak, de utánna a kifelé már kevésbé jön össze :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 B_Csabinak boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 + jobbulást + új GSi-t :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 kiváncsi vagyok, hogy ezt mennyi ideig fogják árulni :( http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 1 milláért 1,8 ast??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 500k -> 1M-ért 1 év az átfutás + 500k a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 már vagy fél éve árulják ha jól rémlik, csak akkor az ára 450 plusz forg. helyezés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 plázacicák :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 plázacicák :( nem jól irtad...plázacycák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 nem jól irtad...plázacycák bocsika...közben az időbidőt néztem és elvonta a figyelmem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 bocsika...közben az időbidőt néztem és elvonta a figyelmem ;) Jól adod :) Honnan ez a tengernyi tapasztalat a témakörben ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Jól adod :) Honnan ez a tengernyi tapasztalat a témakörben ? :( Szerintem most is hello kitty-s cuccban ül a gép előtt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Szerintem most is hello kitty-s cuccban ül a gép előtt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts