Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
én kicserélem, de ha akkor is párásodni fog akkor beültetlek és ott fogod állandóan törölgetni az ablakokat :( ;)

de a párásodásos balhé a szélvédőn szokott jelentkezni azért tamáskodok ennyit ;)

Volt olyan probléma,amin nem tamáskodtál? :) Pedig nem te vagy Tom! :(

Elküldve
Anti!

Kvatró,meg nagy turbó?Meg hogy a kocsi benzinnel megy?

Muhaha! :(

;) :) :(

Uhh.. nah ezt most végignéztem. nagyon brutál gépek, brutál helyzetek!! nem semmi!!

Elküldve
Uhh.. nah ezt most végignéztem. nagyon brutál gépek, brutál helyzetek!! nem semmi!!

Én el is döntöttem,hogy szervezek opeles túrát Somogybabodra!Ezt látni kell élőben is!

Elküldve

Hohó!

Boldog Karácsonyt!

Turbósoknak turbónyomásban gazdag, szívósoknak szívótér depresszióban gazdag újévet. :(

Apropó!

Esik a hó! Itt meg is marad (nagyjából). Nem kerülünk egyet?;)

Elküldve
Én el is döntöttem,hogy szervezek opeles túrát Somogybabodra!Ezt látni kell élőben is!

Mindenki megkapja a Dezsőt egy sárdagonyázós körre? :(

Elküldve
Nem lenne szívem belevinni a gedvába, abból motortérből enni lehetne...

Januárban megy festőhöz,kap egy full polírt.A festéket Udi barátom keverteti faterjával,aki mellesleg festékboltos. :( Udi elvitt egy darabot a bal sárvédőből és az alapján keverték a színt.

A festő srác szerint,ha megkapja a full polírt rá se fogok ismerni,a bordóból iszonyat fényt lehet visszahozni.

Hát majd meglátjuk.

Elküldve
Apropó!

Esik a hó! Itt meg is marad (nagyjából). Nem kerülünk egyet?:)

Én is most vettem észre, de én kicsit másképp reagáltam: "b@ssz@meg esik a hó, most mosattam kocsit" :(

de nekem is az jutott eszembe, hogy csapatni kellene egyet ;)

Elküldve
Én is most vettem észre, de én kicsit másképp reagáltam: "b@ssz@meg esik a hó, most mosattam kocsit" ;)

de nekem is az jutott eszembe, hogy csapatni kellene egyet :)

Jó neked, mert a fehéren nem látszik meg a hó.

Addig kell menni egy kört, amíg fel nem sózzák, mert akkor két perc alatt kirohadnak alólunk a vasak... :(

Elküldve
a hó nem de ami az olvadt hó után marad és felcsapja a többi autó....az undorító :(

Azért kell folyamatosan menni vele ilyenkor, hogy a több autó ne csaphassa fel rá a szutykot. ;)

Na mikorra vagy itt értem?:)

Elküldve
Jó neked, mert a fehéren nem látszik meg a hó.

Addig kell menni egy kört, amíg fel nem sózzák, mert akkor két perc alatt kirohadnak alólunk a vasak... :(

a sózástól annyira sztem nem is kell tartani. mikor 6 elött jöttem el Antitól a Nagykőrösi és a Könyves Kálmán is tiszta jég volt -nem tudtam úgy elindulni hogy ne csússzon. esett vmi dzsuva....

egyébként a calibra összekereke milyen hóban ? ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.