Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Sajna nem megyünk mer, bár ezt a saját nevembe írom, a piát nem tudom állni anyagilag. Szilveszterkor meg csak a komások nem isznak.

Kááár ;)

Bár ha betintáztok az odaérkezés előtt, akkor szintentartás már nem lehet annyira drága :(

Elküldve
Kááár ;)

Bár ha betintáztok az odaérkezés előtt, akkor szintentartás már nem lehet annyira drága :(

Ja jó lenne de ez van sajna. Majd egyszer csakelmegyünk együtt bulizni. Sporolni kell me lehet nemsokáig van melohelyem sem. Ilyenkor meg melot találni sem egyszerű.

Elküldve
Azért párosdnak az ablakok, mert el lehet ázva a pollenszűrő.

én kicserélem, de ha akkor is párásodni fog akkor beültetlek és ott fogod állandóan törölgetni az ablakokat :( ;)

de a párásodásos balhé a szélvédőn szokott jelentkezni azért tamáskodok ennyit :)

Elküldve
nem ascona :( :D :(

pollenszűrő 2 és fél éve volt cserélve amiikor megvettem (pont Soltvadkerten)

de a szélvédő nem párásodik, csak az ablakok....azok is csak akkor ha már jó meleg van a kocsiban ;)

2éve? :) :D ;) Jézusom!

Az sem lehetetlen,hogy a szélvédő alján lévő müanyag elem nálad is elvan már vetemedve és befolyik a víz a pollenszűrőre.

De első körben cseréld ki és irányítsd a levegőt az oldal ablakokra!

Elküldve
Az vinnyog, nem kattog vagy csattog, ezért nem ismeri. :) :(

Jah,de inkább csattogjon,mint állandóan azon fosni,melyik méteren kakál maga alá! ;)

Elküldve
Valaki próbáljon már ésszerű magyarázatot adni arra, hogy miért 1 millió Forint ez a kocsi : Porrátört 2.0 ? :(

Egyelőre ennyi az ára, mert azt hiszi a balga, hogy majd v.mi nepperbuher megveszi a papírját.Majd lemegy ez olyan max. 200-300e.-re. ;)

Elküldve
Ja jó lenne de ez van sajna. Majd egyszer csakelmegyünk együtt bulizni. Sporolni kell me lehet nemsokáig van melohelyem sem. Ilyenkor meg melot találni sem egyszerű.

Hát az nagyon nem jó :(

Ölég sokat járunk, majd ha jönnétek, akkor szóljatok ;)

Elküldve
Egyelőre ennyi az ára, mert azt hiszi a balga, hogy majd v.mi nepperbuher megveszi a papírját.Majd lemegy ez olyan max. 200-300e.-re. ;)

Vagy talál valakit, akinek olyan autó kell, ha megáll vele a háza elött akkor a jobb oldalát látják csak...mert akkor hibátlan a verda... :(

Elküldve
2éve? :( ;) ;) Jézusom!

Az sem lehetetlen,hogy a szélvédő alján lévő müanyag elem nálad is elvan már vetemedve és befolyik a víz a pollenszűrőre.

De első körben cseréld ki és irányítsd a levegőt az oldal ablakokra!

Naaaaaaaaa egy ilyen hozzászólást vártam :D :D

Nem odairányítja levegőt, hanem törölgeti a párát érteeeeeeeed :) :(

Elküldve
én kicserélem, de ha akkor is párásodni fog akkor beültetlek és ott fogod állandóan törölgetni az ablakokat :( ;)

de a párásodásos balhé a szélvédőn szokott jelentkezni azért tamáskodok ennyit :D

;)

Norbi,

Ha bemegelegszik a kocsi motorja, akkor hármas fokozatban dől rá a meleg levegő, ha a szélvédő felmelegszik hogy csapódjon le rá a pára ? :) :(

Elküldve
Vagy talál valakit, akinek olyan autó kell, ha megáll vele a háza elött akkor a jobb oldalát látják csak...mert akkor hibátlan a verda... :(

Pihent........ ;) :) :(

Elküldve
a bal oldalán úgy is ritkán ül ember... :(

A statisztikák szerint valóban...ráadásul a futóműve sem lehet rosszabb állapotban mint Piiiista verdájáé ami 3 éve fut szalad... ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.