Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Én is így gondoltam ajándékba megkapod a moci meg legyen 250. ;)

Annyiért már van igen jó dízel moci is! :(

Dini!

Bekerültek a GSi rugók!Állat!Köszi!

Elküldve
Ja nem mondtad hogy csak 1fél motor kell. :( Nem gond szét is tudom vágni ha gondolod.

blokk maradhat ;) :) :( legalabb marad a motorkod.... ;) :D :D

Elküldve
Pesze aztán meg vakítasz mindenkit,hogy csak C20ne.??? ;)

legalabb Karcsika ellen mondhatom, hogy nem is XE csak NE....De te ezt már soha nem mosod le magadról.. :D :( :( ;) :)

Elküldve

Vajon miért párásodnak az oldalablakaim miután átmelegszik a kocsi? :( A balos még nem gond mert elérem, de a másik oldal kicsit messze van kézzel letörölni ;)

Voltam ma gumisnál, meg lemostattam a kocsit....az összes ablak full párás volt, ott próbáltam kikukucskálni a műszerfal fölött mert ott volt egy 3 centis tiszta rész :) néha kormányoztam néha kinéztem...a kettő egyszerre nem ment :( ;)

Elküldve
Vajon miért párásodnak az oldalablakaim miután átmelegszik a kocsi? :( A balos még nem gond mert elérem, de a másik oldal kicsit messze van kézzel letörölni ;)

Voltam ma gumisnál, meg lemostattam a kocsit....az összes ablak full párás volt, ott próbáltam kikukucskálni a műszerfal fölött mert ott volt egy 3 centis tiszta rész :) néha kormányoztam néha kinéztem...a kettő egyszerre nem ment :( ;)

Cseréld ki a pollenszűrőt :D

ui: szellőzőrostélyok mozgathatók ám a fűtésnél, lehet az ablakra is irányítani ámmmm :D

Elküldve
Cseréld ki a pollenszűrőt :(

igen ez a bonyolult szó nem jutott eszembe, másik meg h legrosszabb ha kézzel törlöd le attól sztem zsíros lesz,kicsit le az ablak és már cserélődik is a levegő és no pára, bár nekem nem párásodik csak ha nagyon belehelem...... ;) :) :(

Elküldve
Cseréld ki a pollenszűrőt :(

ui: szellőzőrostélyok mozgathatók ám a fűtésnél, lehet az ablakra is irányítani ámmmm ;)

Valamint meg kellene nézni, hogy a csomitartóból is látható hátsó kerék mögötti szellőzők nincsenek-e eltömve v.hogyan......

Elküldve

Nekem is párásodik az összes ablak de veszett módon. Akartam is feltenni kérdésnek csak mindíg elfelejtettem. Akkor énis megnézem a pollenszűrőt meg a szellőzőket a csomitartóban. :(

Elküldve
esetleg szétrohadt a gsi alja és nedves a padló ? ;) :) :(

nem ascona :( :D :D

pollenszűrő 2 és fél éve volt cserélve amiikor megvettem (pont Soltvadkerten)

de a szélvédő nem párásodik, csak az ablakok....azok is csak akkor ha már jó meleg van a kocsiban ;)

Elküldve
nem ascona :( :D :(

pollenszűrő 2 és fél éve volt cserélve amiikor megvettem (pont Soltvadkerten)

de a szélvédő nem párásodik, csak az ablakok....azok is csak akkor ha már jó meleg van a kocsiban ;)

Norbi,

Komolyan mondom nem hiszem el, hogy te írtad ezt a hozzászólást :)

2 és fél éve ? Mennyit szánsz még annak a pollenszűrűnek ? 5 évet ? ;)

Kerühet vagy 1000 Forintba.

Azért párosdnak az ablakok, mert el lehet ázva a pollenszűrő.

Elküldve
Norbi,

Komolyan mondom nem hiszem el, hogy te írtad ezt a hozzászólást :(

2 és fél éve ? Mennyit szánsz még annak a pollenszűrűnek ? 5 évet ? ;)

Kerühet vagy 1000 Forintba.

Azért párosdnak az ablakok, mert el lehet ázva a pollenszűrő.

...nem szabad azt elkapkodni... :) :( ;)

Elküldve
Megszületett a döntés Zoli ?

Jöttök ?

Sajna nem megyünk mer, bár ezt a saját nevembe írom, a piát nem tudom állni anyagilag. Szilveszterkor meg csak a komások nem isznak.

Elküldve
tipikusan a 'légzsák nem nyilt...' hiányzik a hirdetésből..... :(

Csak nem felkeltette az érdeklődésed? ;)

Egyszerűen nem értem, hogy így miért ennyi, amikor ha épppppppppp állapotban lenne, akkor sem érne sokkal többet és azért ezen nem karcok vannak.

Elküldve
Egyszerűen nem értem, hogy így miért ennyi, amikor ha épppppppppp állapotban lenne, akkor sem érne sokkal többet és azért ezen nem karcok vannak.

lehet vmi hires ember törte össze....

amugy tényleg furcsa... :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.