Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Tomi! Oksi...visszagépírtam, hogy oksi... ;) Wolfi! Baaaaazzzzzzzzzkelllegyilyenis... :( Piiista! Nyertéééééééé... :) Dzsóóó! Ez egy jó régi videó, de sajnos nem igaz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Bameg! A végén belebújt valami sziszegő kígyó,oszt hogy megindult tőle! ;) Itt a tesója : :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Na és egy másik kameraállásbóóóó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Na és egy másik kameraállásbóóóó... Iszonyatok ezek a gépek, és szinte kivétel nélkül jobbkormánnyal készültek.........sajnos...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Iszonyatok ezek a gépek, és szinte kivétel nélkül jobbkormánnyal készültek.........sajnos...... ;) Biztos a súlyelosztás miatt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Iszonyatok ezek a gépek, és szinte kivétel nélkül jobbkormánnyal készültek.........sajnos...... ;) Tessék csak a kedvedért : http://www.youtube.com/watch?v=_s2nnLIsOso...feature=related Esetleg megkérdezhetnéd, hogy eladó-e még, ez balkormányos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Tessék csak a kedvedért : http://www.youtube.com/watch?v=_s2nnLIsOso...feature=related Esetleg megkérdezhetnéd, hogy eladó-e még, ez balkormányos ;) Skylineból volt balos, és Suprából is, de kevéske...S, nekem az útóbbi tecc....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Skylineból volt balos, és Suprából is, de kevéske...S, nekem az útóbbi tecc....... :( Szerintem Szuprából jelentősen több balos van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Dzsóóó! Ez egy jó régi videó, de sajnos nem igaz... ;) Igen, régi, de nem kamu. Ismerem a srácot, akié ez a Corsa, most télen építi csak be a GT28-at. Ez a videó még csak Ph3,5-el volt. Jaa, meg a féltengelyeim is töle vannak, neki is ugyanolyanok vannak, mint nekem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Szerintem Szuprából jelentősen több balos van :( A nagyvizentúl........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Igen, régi, de nem kamu. Ismerem a srácot, akié ez a Corsa, most télen építi csak be a GT28-at. Ez a videó még csak Ph3,5-el volt. Jaa, meg a féltengelyeim is töle vannak, neki is ugyanolyanok vannak, mint nekem. ;) Demo...Te mentél már gyorsan a Corsaval..én is mentem már a GSI-vel...Na de 200-és 260 között is ég és föld...ott meg 360-at írnak...ugyanmááááá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a kis corsában ha jobban megnézitek, 280-as óra van. Vagyis a címben lévő 360 valóban kamu, de a 260 hihető. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 a kis corsában ha jobban megnézitek, 280-as óra van. Vagyis a címben lévő 360 valóban kamu, de a 260 hihető. :( Hát nagyon nem mindegy... Szóóóóval győőőőztem...győőőőztem...győőőőőztem... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Demo...Te mentél már gyorsan a Corsaval..én is mentem már a GSI-vel...Na de 200-és 260 között is ég és föld...ott meg 360-at írnak...ugyanmááááá... :( Calibra turbó müszeregység van benne. Itt van nagyban a videó: http://www.corsacrew.de/0auf290mittel.mpeg.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Itt már csak 290-et írnak... ;) Én nem tudom elhinni, hogy egy ilyen autóval lehet menni ennyivel...Mi mentünk Istvánnal 260-nal a GSI-vel...az alatt volt futómű is...Egy Corsa alatt mi van??? Pont beszéltük, hogy a Kadetté és lófittyfene...Na most ehhez képest még a 290...pffff...én még mindig azt mondom, hogy nem...biztos jól megy...de nem 290-nel...lehet ott még jó kis áttételezési csalás is...pl ha a 155/70 13 helyett felrak egy 175/50 13-at, akkor máris ha 100-at mutat az óra csak 75-tel megy...Ez 200-as óraállásnál már 150, Na így szépen ki is jön egy olyan adat, hogy 290-et mutat az óra, és közben csak 217.5 lel halad a kicsikocsi...pedig én sokmindent elhiszek...de ez nem az a kategória... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 pedig én sokmindent elhiszek...de ez nem az a kategória... :( mikulás, Jézuska, nyuszi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Mitulátbátitó má meddött a víígááács, mott vájom a jázuszkát... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Mitulátbátitó má meddött a víígááács, mott vájom a jázuszkát... ;) jéézzzusom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Itt már csak 290-et írnak... ;) Én nem tudom elhinni, hogy egy ilyen autóval lehet menni ennyivel...Mi mentünk Istvánnal 260-nal a GSI-vel...az alatt volt futómű is...Egy Corsa alatt mi van??? Pont beszéltük, hogy a Kadetté és lófittyfene...Na most ehhez képest még a 290...pffff...én még mindig azt mondom, hogy nem...biztos jól megy...de nem 290-nel...lehet ott még jó kis áttételezési csalás is...pl ha a 155/70 13 helyett felrak egy 175/50 13-at, akkor máris ha 100-at mutat az óra csak 75-tel megy...Ez 200-as óraállásnál már 150, Na így szépen ki is jön egy olyan adat, hogy 290-et mutat az óra, és közben csak 217.5 lel halad a kicsikocsi...pedig én sokmindent elhiszek...de ez nem az a kategória... :( Én is mentem 260-at Calibrával és nem volt gáz. Azt aláírom, hogy valószínüleg kicsivel kisebb kerekek lehetnek a Corsa alatt, mint gyárilag a Calin, de nem sokkal, az tuti. 16-os görgök vannak alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Végül is tök8...ha annyi akkor annyi, ha nem akkor nem...ettől én még jól alszok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 hehe egy Dini! Hogy áll az Xe-m? :( Köszöni jól van,de most inkább az Ats lenne aladó. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Köszöni jól van,de most inkább az Ats lenne aladó. :( :) Te ne árúúújjjjááá...inkább döntsétek el, hogy mi lesz... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Te ne árúúújjjjááá...inkább döntsétek el, hogy mi lesz... ;) :) Ha az olyan könnyen menne.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Köszöni jól van,de most inkább az Ats lenne aladó. ;) :( ATs-nek felbecsülhetetlen értéke van..szoval legyen ajándék az xe mellé... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ATs-nek felbecsülhetetlen értéke van..szoval legyen ajándék az xe mellé... ;) :( Én is így gondoltam ajándékba megkapod a moci meg legyen 250. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts