mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 :( ;) :) Azt hiszem ez a hét vicce vót! Sejtettem, hogy ez lesz a válasz :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Pista arra is képes,hogy aknás garázsban alámászás nélkül cseréljen olajat. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hát csak így van benne kihívás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 hehe egy Dini! Hogy áll az Xe-m? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hát csak így van benne kihívás! :( Ez nem kihívás...csak elaludt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ez nem kihívás...csak elaludt... ;) Nem is tudom, ki mondta, hogy nem lehet parkolóban olajat cserélni az Astrán :( Ki kellett próbálni és össze is jött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát csak így van benne kihívás! :( Noigen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nem is tudom, ki mondta, hogy nem lehet parkolóban olajat cserélni az Astrán :( Ki kellett próbálni és össze is jött :) Na de minek ehhez aláfeküdni...nekem anno Laci mutatott egy jobb lehetőséget is... "Laci az olajat leereszthetjük a karteren keresztül is...." ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Na de minek ehhez aláfeküdni...nekem anno Laci mutatott egy jobb lehetőséget is... "Laci az olajat leereszthetjük a karteren keresztül is...." :( Üssem le a kartert és akkor nem kell aláfeküdni olajcseréhez ? :) :( Mielőtt megkérdezed : most nem már, most még fent vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Üssem le a kartert és akkor nem kell aláfeküdni olajcseréhez ? :( ;) Mielőtt megkérdezed : most nem már, most még fent vagyok :) Vóóótatok valamerre az icccaka??? Nálam itt bennt meg lassan már támadnak a múmiák... :( Este beszéltünk a csávóval, rendben lesz minden...Majd a lóvé kell nekem csütörtökön előre... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Vóóótatok valamerre az icccaka??? Nálam itt bennt meg lassan már támadnak a múmiák... :( Este beszéltünk a csávóval, rendben lesz minden...Majd a lóvé kell nekem csütörtökön előre... ;) Én pókerezni voltam fél4ig :) Hát majd mondd mennyit kell adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 4000-lesz kereken, és lesz Korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült velesült burival, párolt kápi is... Zenét vihetünk mi is... Ma kéne mondanom egy létszámot, aminél már csak több lehet...Így aki fixre mondja, attól kérem szépen a lóvét...Csütörtökön Lurdynál pl lehet adományozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 4000-lesz kereken, és lesz Korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült velesült burival, párolt kápi is... Zenét vihetünk mi is... Ma kéne mondanom egy létszámot, aminél már csak több lehet...Így aki fixre mondja, attól kérem szépen a lóvét...Csütörtökön Lurdynál pl lehet adományozni... Nincsazazistenhogyénszilveszterkorennyitegyek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát az hogy lesz...nem jelenti azt, hogy fox is...mert hát ugye: "Járni jár, de nem jut..." :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát az hogy lesz...nem jelenti azt, hogy fox is...mert hát ugye: "Járni jár, de nem jut..." :( Persze mert te mindent felzabálsz mi ? ;) Mondjuk ha az a célod, hogy alacsonyan repülj, akkor jó úton haladsz majd :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Persze mert te mindent felzabálsz mi ? :( Mondjuk ha az a célod, hogy alacsonyan repülj, akkor jó úton haladsz majd ;) :) Hát konkrétan a supermanezés nincs betervezve...de még bármi lehet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Halló. Nem tud valaki Bp-n szilveszterre valami normális helyet ahhol lehet dumálni, ökörködni meg persze inni is és nem drága? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Halló. Nem tud valaki Bp-n szilveszterre valami normális helyet ahhol lehet dumálni, ökörködni meg persze inni is és nem drága? Hívjááá fel... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 toborzol climó? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 és amikor már 200+ LE-s lesz a géped, akkor climax lesz a neved :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Akkóóó sose lesz... Toborozni nem toborzok, mert lassan megtelünk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 az avatarodon látható szerkentyűhöz leszel hasonlatos??? yo kis taliga, meg kell hagyni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 az avatarodon látható szerkentyűhöz leszel hasonlatos??? yo kis taliga, meg kell hagyni. :( Hát ha én nem is fogok rá hasonlítani, talán a Kadett majd részben... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ti nem tudtok aludni? :( Jóreggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ti nem tudtok aludni? ;) Jóreggelt! Tudnék...csak a főnököm nem tom mit szólna hozzá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts