Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem is tudom, ki mondta, hogy nem lehet parkolóban olajat cserélni az Astrán :(

Ki kellett próbálni és össze is jött :)

Na de minek ehhez aláfeküdni...nekem anno Laci mutatott egy jobb lehetőséget is...

"Laci az olajat leereszthetjük a karteren keresztül is...." ;)

Elküldve
Na de minek ehhez aláfeküdni...nekem anno Laci mutatott egy jobb lehetőséget is...

"Laci az olajat leereszthetjük a karteren keresztül is...." :(

Üssem le a kartert és akkor nem kell aláfeküdni olajcseréhez ? :) :(

Mielőtt megkérdezed : most nem már, most még fent vagyok ;)

Elküldve
Üssem le a kartert és akkor nem kell aláfeküdni olajcseréhez ? :( ;)

Mielőtt megkérdezed : most nem már, most még fent vagyok :)

Vóóótatok valamerre az icccaka??? Nálam itt bennt meg lassan már támadnak a múmiák... :(

Este beszéltünk a csávóval, rendben lesz minden...Majd a lóvé kell nekem csütörtökön előre... ;)

Elküldve
Vóóótatok valamerre az icccaka??? Nálam itt bennt meg lassan már támadnak a múmiák... :(

Este beszéltünk a csávóval, rendben lesz minden...Majd a lóvé kell nekem csütörtökön előre... ;)

Én pókerezni voltam fél4ig :)

Hát majd mondd mennyit kell adni.

Elküldve

4000-lesz kereken, és lesz Korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült velesült burival, párolt kápi is...

Zenét vihetünk mi is...

Ma kéne mondanom egy létszámot, aminél már csak több lehet...Így aki fixre mondja, attól kérem szépen a lóvét...Csütörtökön Lurdynál pl lehet adományozni...

Elküldve
4000-lesz kereken, és lesz Korhelyleves, lencse, virsli, tatárbeefsteak, malacsült velesült burival, párolt kápi is...

Zenét vihetünk mi is...

Ma kéne mondanom egy létszámot, aminél már csak több lehet...Így aki fixre mondja, attól kérem szépen a lóvét...Csütörtökön Lurdynál pl lehet adományozni...

Nincsazazistenhogyénszilveszterkorennyitegyek :(

Elküldve
Hát az hogy lesz...nem jelenti azt, hogy fox is...mert hát ugye: "Járni jár, de nem jut..." :(

Persze mert te mindent felzabálsz mi ? ;)

Mondjuk ha az a célod, hogy alacsonyan repülj, akkor jó úton haladsz majd :) :(

Elküldve
Persze mert te mindent felzabálsz mi ? :(

Mondjuk ha az a célod, hogy alacsonyan repülj, akkor jó úton haladsz majd ;) :)

Hát konkrétan a supermanezés nincs betervezve...de még bármi lehet... :(

Elküldve
az avatarodon látható szerkentyűhöz leszel hasonlatos??? yo kis taliga, meg kell hagyni. :(

Hát ha én nem is fogok rá hasonlítani, talán a Kadett majd részben... ;) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.