Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Oké, eruróban kérem a viszajárót :(

Na ebből is látszik hogy üzleti érzéked nulla...van pár sokkal nagyobb értékül valuta...ha már a pengőt nem fogadod el...

Meg különben is most szólt egy haverom, hogy újra bevezetik a Német Márkát... ;)

Elküldve
Na ebből is látszik hogy üzleti érzéked nulla...van pár sokkal nagyobb értékül valuta...ha már a pengőt nem fogadod el...

Meg különben is most szólt egy haverom, hogy újra bevezetik a Német Márkát... :(

akkor az új árát kérem : 40.000 német márka ;)

Elküldve
Van benne rádió is ?

Vedd ki, nyugodtan hisz a cds fejegység mégis hasznosabb benne :(

van mikor rádió van benne van mikor Cd-s fejegység ;)

Elküldve
Úron?Akkor ki tud helyesen írni? :(

Klub 104

Á-á-á-á.

Án ritkán javítok ki bárkit, mondjuk a Kóóóóóóóóóni szót soha nem hagyon elsikkadni, ha valaki így mondja.

A Kecskemét csetben a saját csapdádba estél, magad alatt vágtad a fát én csak jeleztem ezt ;) :)

Elküldve
Mégegyszer mondom : tudok éjszaka is ásni, költöztetni és van még 1 pár opció a tarsolyomban ;)

Durva lenne ha megcáfolnám bármelyiket is???

Az tény, hogy az ülve fúrás megy...de ülve költöztetés, vagy ásás...hááááát.... :(

:) :( ;)

Elküldve

Az tény, hogy az ülve fúrás megy...de ülve költöztetés, vagy ásás...hááááát.... :(

tomi023 is camping székből szerel autót! ;)

Elküldve

Krisztiánnak, Viktornak (is) segítettem cuccolni, Bea régi háza mellet pedig megtekinthetők az elültetett fák.

Kérdez meg őket nyugodtan ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.