opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 4 kupakot szeretnél a Rekordra ? Ha rám hallgatsz, akkor veszel hozzá felniket is :( Honnan tudod hogy nem a mostani felnire akarja ráhekkelni ezeket a kupakokat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 estét :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Honnan tudod hogy nem a mostani felnire akarja ráhekkelni ezeket a kupakokat? :( Láttad, hogy nyáron milyen felni volt a Rekordon ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Láttad, hogy nyáron milyen felni volt a Rekordon ? :( Pííísta, lehetetlen nincs, csak tehetetlen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 a Tarnál voltam, és láttam pár romisnejdert lapítani az udvaron: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Deszééééépótóóóók... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Anti b@szod, ezen teljesen kiakadtam: kicsit meghúzták a kocsid szélét a hátsó kerékív szélesítésnél, és ez lett belőle. közzé tehetnéd a fényeződ nevét, mert ugyan nem nagyon értek hozzá, de úgy tűnik incontrol minőségű munkát végzett... teljesen lefittyedt a kedvem, pedig egészen megörültem a kék-fekete talicskának. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na ha arra jársz, akkor majd számold meg, hogy mennyi lyuka is van a képen látható hídnak :( ;) A képen mennyi lyuka van? Neeeem kilenc bázz. Jaa és igenháromkupakotakarokarekorderamertúgykevesebbetfogyasztmajdésjobbanmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Oszibáá... Kűűűdtem püt... Én tudom ki húzta meg... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A képen mennyi lyuka van? Neeeem kilenc bázz. Jaa és igenháromkupakotakarokarekorderamertúgykevesebbetfogyasztmajdésjobbanmegy. Kit érdekel hány lyuka van képen ? ;) Én csak azt mondtam, hogy ha arra jársz akkor számold majd meg mennyi lyuka van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Oszibáá... Kűűűdtem püt... Én tudom ki húzta meg... ;) Olyan oszlopfehérnek tűnik nem ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kit érdekel hány lyuka van képen ? ;) Én csak azt mondtam, hogy ha arra jársz akkor számold majd meg mennyi lyuka van :( Messze van émmeg vidéki vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 szted törvényszerű, hogy ennyire rohad alatta, vagy csak téged is bepaliztak, mint a tomi-narancs-géjessit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Olyan oszlopfehérnek tűnik nem ? :( Lekopott róla a feket alkoholos filc... ;) :) :( Amúgy ez az egy hiba volt, amit a fényező és a lakatos egymásra mutogatva követtek el...és ne felejtsük el, hogy ennek az egésznek az okozója lehetett az is, hogy porig volt ültetve, és a gumi állandóan mozgásban tartotta a kasztni ezen részét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Messze van émmeg vidéki vagyok. Ezt úgy mondod, mintha hozzám jelentősen közelebb lenne. Na majd egyszer megnézzük :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Én tudom ki húzta meg... :( A fehér csík Én voltam ;) ,de a másikat nem fogjátok rám verni :D :D :D .Amúgy meg szerintem ez nem fényező hiba,hanem lakatolás....Hiába könyörögtünk Antinak hogy csinálja meg.Pedig Én mindent megtettem ennek érdekében ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 No meg több mint 3 éves a fényezés...Tomé 1 év múlva nézett ki így... De mondom, hogy az egész azért lett, mert két elem illeszkedik ott, és a hátsó kerék mivel beleért, így az mindig tolta kifele...így elöbb utóbb megrepedt...majd gondolom bement a víz...aztán ez lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 No meg több mint 3 éves a fényezés...Tomé 1 év múlva nézett ki így... De mondom, hogy az egész azért lett, mert két elem illeszkedik ott, és a hátsó kerék mivel beleért, így az mindig tolta kifele...így elöbb utóbb megrepedt...majd gondolom bement a víz...aztán ez lett... Naúgye hogy nem Én voltam ;) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Naúgye hogy nem Én voltam ;) :D :( :D Kifele tolta a kerék a kasztnit, az oszlop meg befele... :D Azért megcsináltathatnád a srácnak is...ha már nálam nem maradt rá idő... ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Kifele tolta a kerék a kasztnit, az oszlop meg befele... :( Azért megcsináltathatnád a srácnak is...ha már nálam nem maradt rá idő... :( ;) :) Minden vágyam :D .....Neked felajánlottam,de az a vonat már elment. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A Kadetton is van mit csinálni...letudhatjuk abban is... ;) :) :( Mindenesetre majd valami nagy réten próbáld ki, és na a parkolóházban... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 értem. ott volt egy toldás, vagy te is egészben cserélted a hátulját mint a szonik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Csak a sárvédőívet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mindent értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 vhol már láttam :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts