mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 télre..... szép mondhatom.. ugy vigyázok rá mint egy himestojásra erre te télre akarod.. még jó hogy nincs 5x110-be... :D jaaaa és ne utánozz :D :( ;) :) :( Én el tudom képzelni virágtartóként is pl. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Én el tudom képzelni virágtartóként is pl. ;) meg bogrács alatt ######éntartónak....... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi Tomi a képet! Lehet gyönyörködni ........ :( ;) Nincs rajta kerék kupak. Pedig szép az a kupak.(van is 3 darab itt a polcon) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nincs rajta kerék kupak. Pedig szép az a kupak.(van is 3 darab itt a polcon) ;) te árulod CS-en is? mert ott is árul vki 3 db-ot... 1500ft.... csak lusta vagyok utánnajárni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Szerinted úgy nézek ki mint egy Bobcat ? :D :D :D Nem, annak formásabb teste van, jobban szeret mozogni, illetve ismeri a fürgeséget is :( ;) Bár a dizsiben néhány táncformációd kifejezetten hasonlít a bobcat akrobatikus mozgásaira :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nem, annak formásabb teste van, jobban szeret mozogni, illetve ismeri a fürgeséget is :( ;) Bár a dizsiben néhány táncformációd kifejezetten hasonlít a bobcat akrobatikus mozgásaira :) :( ;) Na várjál Gabi bátyám,mert ez is bobcat ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na várjál Gabi bátyám,mert ez is bobcat ám! ;) Ez mi ? :( Na ilyet biztos nem tudok :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na ilyet biztos nem tudok :( ;) :D Hát a csúcsragadozó szerep tényleg nem jellemző rád :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 meg bogrács alatt ######éntartónak....... :( ;) :D ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 :D :( ;) :) http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01289.jpg tudtam én, hogy megvan valakinek :( még jó hogy itt nem egy ATS mesterművet szégyenítettek meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hát a csúcsragadozó szerep tényleg nem jellemző rád :( ;) :) Te Gabi ez azért nem olyan nagy, hogy ne tudja valami megenni, ha gyorsabb :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 tudtam én, hogy megvan valakinek ;) még jó hogy itt nem egy ATS mesterművet szégyenítettek meg. :D Akarod hogy paintel csináljak olyan képet? :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Te Gabi ez azért nem olyan nagy, hogy ne tudja valami megenni, ha gyorsabb :) :( ;) Jóvan Píííístám, látom néztél national geographicot, piros pont, ülj le! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Akarod hogy paintel csináljak olyan képet? :( ;) :) :( Készüljön csak fel lelkileg a felnije jövőjére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Akarod hogy paintel csináljak olyan képet? :( ;) :) :( nagyon szeretném ha készítenél nekem egy oylan képet! :D :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Jóvan Píííístám, látom néztél national geographicot, piros pont, ülj le! ;) :) NG-t nem nézek, mert 5 percenként lezuhan egy repülő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na huzok haza, elég volt mára a munkából..... Este 9 kút..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ....9 kút..... :( Néki a tesója lenne ő ? >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 :( Néki a tesója lenne ő ? >>>> http://www.matexhu.org/eurotex2006/9lyuk.jpg ;) :) :( na ez így céges buli előtt jól esett, legalább jobb lesz a hangulatom a "buli" alatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 :( ;) :) na ez így céges buli előtt jól esett, legalább jobb lesz a hangulatom a "buli" alatt. :D Majd a céges buli csinál hangulatot neeeeem ? :D Csabi, Miért nem írod : elég kihalt minden itt ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 a céges buli az csak "buli" ;) állófogadás + zene + vezetői duma + 1-2 igencsak magából kivetkőző, erősen illuminált kolléga, aztán 1 évig megint azt hallgatjuk, hogy a "bakancsosok" mennyire köcsögök. Közben meg a többi 1800 ember normálisan viselkedik. Ja, Tóth Vera lesz az egyik fellépő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na de most elhúztam, mert éhes vagyok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 te árulod CS-en is? mert ott is árul vki 3 db-ot... 1500ft.... csak lusta vagyok utánnajárni... ;) Nem árulom mert tavasszal ilyet szeretnék a Coupéra (nem az István hanem a Rekord) és jó lesz az oda. :( Néki a tesója lenne ő ? >>>> http://www.matexhu.org/eurotex2006/9lyuk.jpg Pesta ez nem kút hanem híd és nem 9 az a lyuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ....Pesta ez nem kút hanem híd és nem 9 az a lyuk. :).... Na ha arra jársz, akkor majd számold meg, hogy mennyi lyuka is van a képen látható hídnak :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ....Nem árulom mert tavasszal ilyet szeretnék a Coupéra (nem az István hanem a Rekord) és jó lesz az oda.... 4 kupakot szeretnél a Rekordra ? Ha rám hallgatsz, akkor veszel hozzá felniket is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts