Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Rossz sebességjelet adott, biztos más impulzusszámú volt a jeladó benne, mint ami eredetileg volt.

Valószínüleg.Köszi amúgy hogy annak idelyén azt javasoltad hogy cseréljek műszeregységet! :(

Elküldve
Tegnap elkészültem a "munkám".Ledekre cseréltem a műszerfal világítást.Coupénak köszönöm a segítséget mégegyszer! ;) Ilyen lett:

Igazán nincs mit :( .

Tényleg jó lett ;) Én már 2 éve szeretném hogy az enyém is meg legyen csinálva,de valahogy sose vesz rá a lélek hogy szétszedjem :( :)

Elküldve
Igazán nincs mit :( .

Tényleg jó lett ;) Én már 2 éve szeretném hogy az enyém is meg legyen csinálva,de valahogy sose vesz rá a lélek hogy szétszedjem :( :)

Majd én segítek.

Pl: hozok ájsztííít és light malbit a kútról ;) :D

Elküldve
Továbbá kertet ásni is nagyon jól tudok.

Ha látom értelmét ;) :)

Mission Impossible... Píísta ha ezt látnám egyszer, megnézném a Dunát, merre folyik éppen :(

Elküldve
Semmi különös.

Ha fát akarok ültetni, akkor nem zavar, ha lemegy a nap, lehet lelni más fényforrást is ;)

Ja, csak ennyi??? :)

Azt hittem, felástál egy egész kertet éjszaka... akkor meg vagyok nyugodva, még

nincs vége a világnak! :(

Elküldve
Ja, csak ennyi??? :)

Azt hittem, felástál egy egész kertet éjszaka... akkor meg vagyok nyugodva, még

nincs vége a világnak! ;)

Ühüm.

Egy egész kertet ? :(

Szerinted úgy nézek ki mint egy Bobcat ? :( ;) :D

Elküldve
Nincs is ennél szebb :( :D :D :D ,azt hiszem beszerzek egy ilyet télre 5x110be.....

télre..... szép mondhatom.. ugy vigyázok rá mint egy himestojásra erre te télre akarod.. még jó hogy nincs 5x110-be... :D jaaaa és ne utánozz :D ;) :) :( ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.