Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi Tomi a képet! Lehet gyönyörködni ........ :( ;) hát igen az ATS.... :( :D :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hát igen az ATS.... :( :( ;) ;) :) az übercsajozós felni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi Tomi a képet! Lehet gyönyörködni ........ :( ;) Gyönyőrködni ? Így hogy ? Alig látszik a háttérben az a Kadett kabrió :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Gyönyőrködni ? Így hogy ? Alig látszik a háttérben az a Kadett kabrió :( ;) valami állat eléállt :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Rossz sebességjelet adott, biztos más impulzusszámú volt a jeladó benne, mint ami eredetileg volt. Valószínüleg.Köszi amúgy hogy annak idelyén azt javasoltad hogy cseréljek műszeregységet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Valószínüleg.Köszi amúgy hogy annak idelyén azt javasoltad hogy cseréljek műszeregységet! :( szívesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Tegnap elkészültem a "munkám".Ledekre cseréltem a műszerfal világítást.Coupénak köszönöm a segítséget mégegyszer! ;) Ilyen lett: Igazán nincs mit :( . Tényleg jó lett ;) Én már 2 éve szeretném hogy az enyém is meg legyen csinálva,de valahogy sose vesz rá a lélek hogy szétszedjem :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Igazán nincs mit :( . Tényleg jó lett ;) Én már 2 éve szeretném hogy az enyém is meg legyen csinálva,de valahogy sose vesz rá a lélek hogy szétszedjem :( :) Majd én segítek. Pl: hozok ájsztííít és light malbit a kútról ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Majd én segítek. Pl: hozok ájsztííít és light malbit a kútról ;) :) Köszi :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi Tomi a képet! Lehet gyönyörködni ........ :) :( Nincs is ennél szebb :( :D ;) ;) ,azt hiszem beszerzek egy ilyet télre 5x110be..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Majd én segítek. Pl: hozok ájsztííít és light malbit a kútról :( ;) Megyek kamerázni :) Úgyis régen készült már szerelős videó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi :( ;) Továbbá kertet ásni is nagyon jól tudok. Ha látom értelmét :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Továbbá kertet ásni is nagyon jól tudok. Ha látom értelmét ;) :) Mission Impossible... Píísta ha ezt látnám egyszer, megnézném a Dunát, merre folyik éppen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mission Impossible... Píísta ha ezt látnám egyszer, megnézném a Dunát, merre folyik éppen :( És azt még hozzá sem tettem, hogy akár éjjel is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 És azt még hozzá sem tettem, hogy akár éjjel is :( Szépek ezek az elméletek, de mi van a gyakorlattal? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Szépek ezek az elméletek, de mi van a gyakorlattal? ;) Volt már rá példa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Majd én segítek. Pl: hozok ájsztííít és light malbit a kútról ;) :) Igazi segítség az ilyen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Volt már rá példa :( Na vetícccs Píísta, mert ezt most így első nekifutásra nem tudom elképzelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Na vetícccs Píísta, mert ezt most így első nekifutásra nem tudom elképzelni :( Akkor fuss neki még párszor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Igazi segítség az ilyen! ;) Így azért nehéz kárt tenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Akkor fuss neki még párszor :( Meséjjjj lécccccciléccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Meséjjjj lécccccciléccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ;) :) Semmi különös. Ha fát akarok ültetni, akkor nem zavar, ha lemegy a nap, lehet lelni más fényforrást is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Semmi különös. Ha fát akarok ültetni, akkor nem zavar, ha lemegy a nap, lehet lelni más fényforrást is ;) Ja, csak ennyi??? :) Azt hittem, felástál egy egész kertet éjszaka... akkor meg vagyok nyugodva, még nincs vége a világnak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ja, csak ennyi??? :) Azt hittem, felástál egy egész kertet éjszaka... akkor meg vagyok nyugodva, még nincs vége a világnak! ;) Ühüm. Egy egész kertet ? :( Szerinted úgy nézek ki mint egy Bobcat ? :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nincs is ennél szebb :( :D :D :D ,azt hiszem beszerzek egy ilyet télre 5x110be..... télre..... szép mondhatom.. ugy vigyázok rá mint egy himestojásra erre te télre akarod.. még jó hogy nincs 5x110-be... :D jaaaa és ne utánozz :D ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts