Vktr Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nemtom mivan, Kofi is összecsukta kicsit az MV6 elejét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nemtom mivan, Kofi is összecsukta kicsit az MV6 elejét... Ez egy ilyen év úgy látszik... :( Kapcsolatban vagyok több kinti 2000-es A Corsással is és közülük is jópáran összetörték, itthon is össze lett törve egy XE B Corsa, meg ugye az enyém is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nemtom mivan, Kofi is összecsukta kicsit az MV6 elejét... Őrület és őrültek. Most voltam a Petőfi hídnál, 2 óra alatt fordultam meg. Amúgy hétköznap 1 óra sem kell ehhez a szokásos csúcsforgalomban... Közben találkoztam pár debil útalkalmatlannal, és még egy francia köcsög is bosszantott. De még egyben az omega :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Őrület és őrültek. Most voltam a Petőfi hídnál, 2 óra alatt fordultam meg. Amúgy hétköznap 1 óra sem kell ehhez a szokásos csúcsforgalomban... Közben találkoztam pár debil útalkalmatlannal, és még egy francia köcsög is bosszantott. De még egyben az omega :( minek van akkor a motor, azzal fél órába se telt volna.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Mélykék Pifta bátsi van 92es Astrárúl eladó fűthető elektromos tükör ha köll. 20 körül van 2 tükör meg a jojsztik. Kuppé este hozol akkor matrinyát?? HE? HE? :( Egyenlőre úgy néz ki hogy megyek,és viszek matricát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 minek van akkor a motor, azzal fél órába se telt volna.. :( egész úton az járt a fejemben, hogy azt kellett volna előszednem :) de amilyen barmok vannak most kint az úton, kicsit bátortalanabb lennék azzal is a sorban előrejutni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 egész úton az járt a fejemben, hogy azt kellett volna előszednem ;) de amilyen barmok vannak most kint az úton, kicsit bátortalanabb lennék azzal is a sorban előrejutni :( gyáva népnek...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Egyenlőre úgy néz ki hogy megyek,és viszek matricát :( Köfi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 egész úton az járt a fejemben, hogy azt kellett volna előszednem ;) de amilyen barmok vannak most kint az úton, kicsit bátortalanabb lennék azzal is a sorban előrejutni :( Reggel mondták hogy csőtörés van a körúton Buda felé le is zárták a Petőfi híd előtti részt. Arra menni pl tilos ilyen hír hallatán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 ....Mélykék Pifta bátsi van 92es Astrárúl eladó fűthető elektromos tükör ha köll. 20 körül van 2 tükör meg a jojsztik.... Mit csináljak vele, van a kombiban, de köszi :( 20000ért biztos tolongani fognak érte ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Mit csináljak vele, van a kombiban, de köszi :( 20000ért biztos tolongani fognak érte ;) :) Azt hittem neked kell mert multkor ugy nézegetted az enyimet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Azt hittem neked kell mert multkor ugy nézegetted az enyimet Szórakoztató volt, ahogy szerelted :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Szórakoztató volt, ahogy szerelted :( ;) de azóta már működik is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 de azóta már működik is. ;) Ezt nevezem meglepő fordulatnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Nemtom mivan, Kofi is összecsukta kicsit az MV6 elejét... ááá az irmscher front :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Reggel mondták hogy csőtörés van a körúton Buda felé le is zárták a Petőfi híd előtti részt. Arra menni pl tilos ilyen hír hallatán. De én a másik irányból voltam a Petőfi hídnál, arra egy csőtörés már nem rontott volna tovább a helyzeten :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Egy kicsit megkésve,de én is jobbulást kívánok Csabának és sajnálom az autóját is! Tegnap elkészültem a "munkám".Ledekre cseréltem a műszerfal világítást.Coupénak köszönöm a segítséget mégegyszer! ;) Ilyen lett: km/óra bc és társai A nap végén gondoltam szétszedem a világításkapcsolót.Nem kellett volna.Repültek a golyócskák,rugó miegymás egy óráig bűvészkedtem hogy mit hová.Végül az úgymaradt. Ja és a kmóra új 1102-es az ebayről vettem és ezáltal megjavult a comp. és van légzsákvisszajelzőm! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Ja és a kmóra új 1102-es az ebayről vettem és ezáltal megjavult a comp. és van légzsákvisszajelzőm! :( Ez bővebben kifejtve...mi volt a hibajelenség? Mert nekem mióta megvettem nem világít.. égő ok, tech szerint a lufi visszajelző áramkörben van hiba.. vagy valami ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 kukk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Ez bővebben kifejtve...mi volt a hibajelenség? Mert nekem mióta megvettem nem világít.. égő ok, tech szerint a lufi visszajelző áramkörben van hiba.. vagy valami ilyesmi... A hibajelenség az volt hogy a bc fals adatokat mutatott.2x vittem az opel szervízbe hogy programozzák át de ott nekem álltak hogy mekkora kereket tettem alá! :( Még te mondtad Laci hogy a tiédbe 1102-es van és ezért direkt ilyet kerestem.Találtam pár hónapja és megvettem.Bele tettem és minden ok.Azóta 9l eszik átlagba és nem 16ot. Légzsák visszajelzőm nekem 1álltalán nem volt az előző órában és ebből is gondoltam hogy az az óra nem belevaló. Ebben van és világít is inditáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 A hibajelenség az volt hogy a bc fals adatokat mutatott.2x vittem az opel szervízbe hogy programozzák át de ott nekem álltak hogy mekkora kereket tettem alá! :( Még te mondtad Laci hogy a tiédbe 1102-es van és ezért direkt ilyet kerestem.Találtam pár hónapja és megvettem.Bele tettem és minden ok.Azóta 9l eszik átlagba és nem 16ot. Légzsák visszajelzőm nekem 1álltalán nem volt az előző órában és ebből is gondoltam hogy az az óra nem belevaló. Ebben van és világít is inditáskor. Jaaa.. ééétem. azthittem volt benne, csak valami nem volt kóser.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Üdv, Z Zs, vele mi történt? Ha esetleg nem publikus, szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Üdv, Z Zs, vele mi történt? Ha esetleg nem publikus, szóljatok. kukucs: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1412 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A hibajelenség az volt hogy a bc fals adatokat mutatott.2x vittem az opel szervízbe hogy programozzák át de ott nekem álltak hogy mekkora kereket tettem alá! :( Még te mondtad Laci hogy a tiédbe 1102-es van és ezért direkt ilyet kerestem.Találtam pár hónapja és megvettem.Bele tettem és minden ok.Azóta 9l eszik átlagba és nem 16ot. Rossz sebességjelet adott, biztos más impulzusszámú volt a jeladó benne, mint ami eredetileg volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Köszi Tomi a képet! Lehet gyönyörködni ........ :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts