Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
az kizárt :) (egy jó pár évig még biztos) amúgy meg már nagyon megszerettem :D családi autónak különben is ideálisabb, mint a GSi...

éjn is így kezdtem :wink:

Anti egy újabb taggal fog bövülni a szekciónk :D

Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :)

Elküldve
éjn is így kezdtem :wink:

Anti egy újabb taggal fog bövülni a szekciónk :D

:) :) A cink csak ott van, hogy a gép a családé és nem az enyém, mivel meg még tanulok ezért mondom, hogy kell pár év, mire saját kocsira lesz pénz...

Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :D

Ilyen időben hol tudtatok Pesten gyorsulni ??? Bár ma délután már felénk is szárazak voltak az utak többnyire...

Elküldve
....Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :)....

Képzeld mi lesz a helyzet a generál után :)

Tavaszra neked is villantanod kell valamit :wink:

Elküldve

Pista!

Az 1enlet ecceű!

Anti+1 autó =Geri

Anti+vezér+generál=Geri-minusz sokk felesleges cucc!!!!

Amíg komám a kocsiba pakolja a kilókat Patyi mester örömére vagy pechére, addig én itthon a feles kilókat pakolom kifele, de bőszen!

Elküldve

:)

Megnéztem még este a videót, annyi a kellemetlen, hogy még a videón is láccik, hogy vezecc 5-10 autóval éppen-hogy :wink: :)

Sebaj, elötte dárcban meg vittem a pálmát.... 1x fenn, 1x lenn :roll:

Elküldve

OK.

Most meg azon filóztam ha csinázunk megint hasonló meetinget vmelyik belvárosi vendéglátóipari 1ségben, akkor legközelebb nemcsak viszek gépet, de fotózok is :)

Elküldve

Hát igen nem is olyan rossz ötlet...

Egy kis darabka a szexció életéből...amikor Aztec, meg Atommanó dobálja a dartstábla melletti falat a csajok meg dobálják a tripla 20-kat... :) :) :D

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Ilyen is ritkán volt.....

Nade ki is volt a spanod?

Andrisnak híjják...ő is elég sűrűn előfurdul a kis kék szuzukijával az opeles rendezvényeken... :roll:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

értem már...

Future miért is hagyná?

Ha neki fontos a klubbja akkor ő is csinál ingyenreklámot, ahogyan Te is :wink:

De előbb vagy utóbb úgyis be kell látni, hogy nem vagyunk olyan sokan, hogy több klubba tömörüljünk... csak ídő kérdése, míg ez beigazolódik!

Elküldve

De nem szabad itt leragadni. Fel kellene fogni, hogy MO-n élünk és nem külhonban.... 1ségben kellene lenni, de ez nagyon nyügvenyelősen mejen...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.