Albert Elküldve December16, 2007 Elküldve December16, 2007 Köszi hagydcsak majd reggel bent feltöltöm
Stock16v Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 és az ára? ;) Valóban újként drága de az enyémek használtak és gumival 1ütt vannak.195/45-ös Kumho-kall 500euro postával 1ütt. A súly miatt veszel 15"os felnit? Költözünk jövőre a barátnőmmel és nem akarom hogy a mostani ott világítson a kocsi alatt.Elég jó a környék. 15 és 16-ban gondolkodtam és mikor ezt láttam nagyon megtetszett és mikor utánna olvasgattam hogy milyen,mégjobban. 100%-os volt az eladó és nem problémázott hogy magyarországra kellene küldeni.Ez is segített a döntésben. :) Örülök hogy többőtöknek tetszik :(
B_Csaba Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Vicces szomorú....Felelötlenség volt ott gyorsan menni,mert tényleg tükör jég volt ott. Én pont ez miatt nem mentem pénteken, fordultam be a parkolóba és majdnem rácsúsztam egy ott álló BMW-re, na mondom kihagyom a mai estét… törjem össze ezt az egy szem roncsot is..
Lacee Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Egyszeruen nem jutok el a csergobe a heten mert 1745 re ernek oda legjobb esetben es reggel sincs ra idom mert akkor meg meloba nem erek be. A szerelo cimbim azt mondta megrendeli nekem de o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... a kerdes hogy melyiket szeressem ? es hany polussal? ( eddig bosch volt benn 2 polussal) und a bibi ott van hogy ezt ma kene megoldanom max holnap mert se gyertya kulcsom nincs se idom nem lesz a het tobbi napjan ( karacsonyi hajsza ) es o hozza is csak ma vagy holnap este tudok atugrani hogy atvegyem tole es kicsereljuk.
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Egyszeruen nem jutok el a csergobe a heten mert 1745 re ernek oda legjobb esetben es reggel sincs ra idom mert akkor meg meloba nem erek be. A szerelo cimbim azt mondta megrendeli nekem de o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... a kerdes hogy melyiket szeressem ? es hany polussal? ( eddig bosch volt benn 2 polussal) und a bibi ott van hogy ezt ma kene megoldanom max holnap mert se gyertya kulcsom nincs se idom nem lesz a het tobbi napjan ( karacsonyi hajsza ) es o hozza is csak ma vagy holnap este tudok atugrani hogy atvegyem tole es kicsereljuk. NGK-t vegyél az jobb is mint a gyári.Mindjárt megnézem melyik tipus kell hozzá
Vktr Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... Van olyan ember, aki nem tud nálam vásárolni? :( Egyébként nekem is ngk van benne, ás BKR5-EK -nak hívják ;)
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 NGK-t vegyél az jobb is mint a gyári.Mindjárt megnézem melyik tipus kell hozzá NGK BKR5EK vagy BKR6EK mindkettő jó.
Atommanó Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 NGK BKR5EK vagy BKR6EK mindkettő jó. Megnézted a devils fórumon??? :( ;) :( ;) :)
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Megnézted a devils fórumon??? ;) :D :( ;) :) Nem :D :( :D
Lacee Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Viktor! azert nemtud nalad vasarolni mert melozik / szerel o is de futart nem tud kuldeni feletek 4 gyertyaert de langba vagy unixba vagy nemtom hova, tud kuldeni mert vesznek sok mast is es elhozzak azzal egyutt. koszonom mindenkinek a tanacsot!
Albert Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :( Viktor! azert nemtud nalad vasarolni mert melozik / szerel o is de futart nem tud kuldeni feletek 4 gyertyaert de langba vagy unixba vagy nemtom hova, tud kuldeni mert vesznek sok mast is es elhozzak azzal egyutt. koszonom mindenkinek a tanacsot! Hé öreg szólsz én el tudok ugrani valamelyik reggel amikor megyek befelé dolgozni fél tiz körül ;)
opel16v Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. Csak nem legújabb kartársnőnk, Loretta hagyott neked egy kis sikerélményt? :( ;) :)
Lacee Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Hé Öreg há' akkó ha tuti 'százezerszázelékra' el tudod hoznji nekem és tudunk találkozni valahol mikor én végzek este akkó megköszönném ! ;) "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :( Hé öreg szólsz én el tudok ugrani valamelyik reggel amikor megyek befelé dolgozni fél tiz körül :)
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Hé Öreg há' akkó ha tuti 'százezerszázelékra' el tudod hoznji nekem és tudunk találkozni valahol mikor én végzek este akkó megköszönném ! :( "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Vegyél inkább NGK-t ;)
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 ....Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :(.... Na ne márrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;)
Albert Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Já já nátürliss
Lacee Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Ööö érezhető a különbség vagy mifene? me akkó ezt most kéne még eldöntenem... Vegyél inkább NGK-t :(
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Ööö érezhető a különbség vagy mifene? me akkó ezt most kéne még eldöntenem... Szerintem jobb és az ára is ugyanaz :( .
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Szerintem jobb és az ára is ugyanaz :) . Meggyőzőbben pls. 1800 % több szikra, 300 % fogyasztáscsökkenés. Ja és az orrodat is tiszticcsa ;) :(
coupe Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Meggyőzőbben pls. 1800 % több szikra, 300 % fogyasztáscsökkenés. Ja és az orrodat is tiszticcsa :) :( Mert a Tarr azt mondta jobb az NGK :D :( Meg Lalli,meg Sonique is ;) ;)
kiskecso Elküldve December17, 2007 Elküldve December17, 2007 Mert a Tarr azt mondta jobb az NGK ;) :) Meg Lalli,meg Sonique is :( ;) de régen jártam erre :(
Atommanó Elküldve December18, 2007 Elküldve December18, 2007 de régen jártam erre :( Ritkán jársz erre, akkor is olyan bőbeszédű vagy.... ;) :) :(
Tom Elküldve December18, 2007 Elküldve December18, 2007 Ritkán jársz erre, akkor is olyan bőbeszédű vagy.... :( ;) :) Mert van akinek a hozzászólás minősége számít, nem a mennyisége... :(
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Elküldve December18, 2007 Mert van akinek a hozzászólás minősége számít, nem a mennyisége... :) Antinál szerintem egyik sem játszik :( ;)
Atommanó Elküldve December18, 2007 Elküldve December18, 2007 Na megszólalt Budapest vezetője...a Kisdemszky... :( ;)
Recommended Posts