Kess Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 nekem most speciel már a dupla DTM tetszik, amikor meg 2 éve csináltattam akkor meg a nagy ovál tényleg lehet ezt cserélni vhogy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 keresek jó lakatost aki befaragja a 9 colos felnit hátra! ha vki ismer ilyet, akkor ne habozzon szólni nekem!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 nekem most speciel már a dupla DTM tetszik, amikor meg 2 éve csináltattam akkor meg a nagy ovál tényleg lehet ezt cserélni vhogy?? egen vágják és REheggesztik. Éjn ezekkel a munkákkal szoktam Janóékat és a Brutusos brigádot boldogítani, mert a 2 között lakom... messzemenően ők a legnormálisabbak eddigi tapasztalatim szerint :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 és másabb a hangja duplával, mint ovállal??? hogyan változik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 a piros lehet hogy sportosabb, de sajnos ezen látszik meg sztem legjobban az idő és a hanyag tulaj :) :) mert ugye elég rikító szin az a kadett pedig igenis kircsi, bár egy kis morcosítással sokat lehetne dobni rajta. szerintem. :D Anti ne tegyél fel két oldalra kilógó kipuffot! Nekem nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2004 Ja, az Astrán bután nézzzzki a két kipuf... nem Corvette az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 és másabb a hangja duplával, mint ovállal??? hogyan változik? a dob adja a hangot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 aztec OK, de megkérdezted a gumifelrakást??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 nem, me a szám távol tőlem. de estére kiviszem :wink: vagy kérdezzem meg addigra? (9"re felmejen e a 205/45 ugye?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 hát sajna este nem valszínű, hogy megyek úgyhogy örülnék ha megkérdeznéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 hát sajna este nem valszínű, hogy megyek úgyhogy örülnék ha megkérdeznéd oks, 6ig workin sux, 1830ra @home, ha 1900ig nem hívlak, akkor csörr rám plz. Mostanában re kellene konfigurálnom a cachet, mert q sok minden mejen ki a fejemből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 hmm... ez a "kis" kadett nekem is tetszik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 aztec kösz, hogy tegnap rámcsöriztél! akkó lehet hogy eladom a 205/45R16 gumikat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 nincs mit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 keresek jó lakatost aki befaragja a 9 colos felnit hátra! ha vki ismer ilyet, akkor ne habozzon szólni nekem!!! :) Annó amikor összeb@sztam apám omegáját, ő csinálta meg (teljes elejének levágása, másik eleje felbiggyesztése, fényezése), nagyon szép lett, ajtók tökéletesen csukódnak, minden stimmelt. A költségvetés is pontosan úgy nézett ki, ahogy megjósolta. Csakhát pest legkeletibb végében van, valahol a százötvenedik kerület legszélén. Tel: 2566362 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 köszi rákérdezek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 úgy látom ez egy GSi volt :) http://langlovagok.hu/kepek2004/fehervar/0...ervarbusz.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 azaz Kess, éjn is most nézegettem :) yrtam neked guma ügyben inda tuning topic :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Anti koma! Hívtalak, de nem kapcsol.... 9tő lenn vagyunk atlantisba, ha útba esik gyereee :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Anti koma! Hívtalak, de nem kapcsol.... 9tő lenn vagyunk atlantisba, ha útba esik gyereee :wink: Hívd újra, mert ezt csak holnap reggel fogja szerintem olvasni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 THX Pistaaa közben sikerült kommunikálnunk, ha minden igaz szöjük a tervek gsiclub ügyben :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Hali! Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy naon ciki. Szóval mitől GSi egy GSi :?: :oops: Foggalmam sincs technikailag mit takar a 3 betű :oops: :oops: - viszont lehet, hogy még vannak ezzel így mások is rajtam kívül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Hali! Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy naon ciki. Szóval mitől GSi egy GSi :?: :oops: Foggalmam sincs technikailag mit takar a 3 betű :oops: :oops: - viszont lehet, hogy még vannak ezzel így mások is rajtam kívül :) Konkrétan úgy tudom Grand Sport Injector-t jelent. Gyári sportváltozat, egy F Astra esetén ez pl. úgy néz ki, hogy: elég sok extra (pl. BC, ABS, stb) , optika, és ami a lényeg: izom moci, áthangolt futómű, pótstabilizátor, hátsó tárcsafék, ilyesmi... lassan rájövök, hogy nekem is kéne egy ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 ....lassan rájövök, hogy nekem is kéne egy ilyen :).... Csak nem autó csere-bere lesz a vége ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Csak nem autó csere-bere lesz a vége ? :) az kizárt :) (egy jó pár évig még biztos) amúgy meg már nagyon megszerettem :D családi autónak különben is ideálisabb, mint a GSi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts