Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Toronycsapágy szokott ilyen hangokat hallatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Én is arra tippelek.. néha olyan mintha a rugó ugrana utána.. nehéz leírni a hangot :( de már volt ilyen.. szilent, meg toronycsapágy csere megoldotta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 azt nem tudjátok hogy lehete megállapítani hogy a Bc jól működik-e ? nincs se napi számlálóm se megtett km.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 allo motornal dugtuk ra a compot. de a lamdat mar jaro motornal mertuk termeszetesen... nem nyomom neki allat modjara es most az utobbi 4 napban veresre jovok ki szoval csupa autout, 5. ben autozom vegig 60 es 90 kozott... lement most 11.2-re de regebben ha autouton mentem akkor 10 ala lement siman... de nem csak hidegben produkalja ezt... oktoberben is mar igy zabalt es akkor meg volt boven 15 fok kinnt... amugy nekem is recseg ropog elol - hatul ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 még nem is írtam, mennyire hálás vagyok az előző tulajnak az első toronymerevítőért. val'szeg komoly kiadásoktól védett meg, úgyhogy mivel ez megroggyant, pótolni fogom. a street-tuning-nál 9e az állítható - ennek miért van jelentősége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 még nem is írtam, mennyire hálás vagyok az előző tulajnak az első toronymerevítőért. val'szeg komoly kiadásoktól védett meg, úgyhogy mivel ez megroggyant, pótolni fogom. a street-tuning-nál 9e az állítható - ennek miért van jelentősége? Mondjuk a nem állítható az nem megy fel, ha nem stimmelnek a tornyaid. Ha az OMP volt tényleg, akkor olyat ennyiért nem fogsz kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 még nem is írtam, mennyire hálás vagyok az előző tulajnak az első toronymerevítőért. val'szeg komoly kiadásoktól védett meg, úgyhogy mivel ez megroggyant, pótolni fogom. a street-tuning-nál 9e az állítható - ennek miért van jelentősége? Én pedig magamnak vagyok hálás,mert nem raktam anno be a toronymerevítőt! Ha bent lett volna,most mind a két felét kellett volna csinálni a gépemnek,mert a toronymerevítőn keresztül,eltolta volna a másik tornyot is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Mondjuk a nem állítható az nem megy fel, ha nem stimmelnek a tornyaid. Ha az OMP volt tényleg, akkor olyat ennyiért nem fogsz kapni. azért csak jól rakja helyre a kasznis... ezzel kapcsolatban erős kétségeim vannak, a ralis csóka szerint, akihez eddig vittem nem az volt. Én pedig magamnak vagyok hálás,mert nem raktam anno be a toronymerevítőt! Ha bent lett volna,most mind a két felét kellett volna csinálni a gépemnek,mert a toronymerevítőn keresztül,eltolta volna a másik tornyot is!!! nem vagyok benne biztos melyik lenne a rosszabb, bár az enyémben talán nagyobb zsúfoltság, mint a tiédben. szerintem így jobban jártam, de cáfoljatok meg! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 este valami? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 este valami? :( hóóóó Pesttől 25kmre délre már zuhog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 hóóóó Pesttől 25kmre délre már zuhog ;) Már 80km-re ish...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Már 80km-re ish...... :( most már itt is....és nem is kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 most már itt is....és nem is kicsit.... Erősen úgy tűnik, hogy komolyan gondolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 most már itt is....és nem is kicsit.... Te hol vagy vaze? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Erősen úgy tűnik, hogy komolyan gondolja. Itt még csak pár hópihe lézeng :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Itt még csak pár hópihe lézeng :( Te hol vagy vaze? :( Ti melyik bolygón vagytok? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Te hol vagy vaze? :( XIX.ker...délpest...ahol a pingvinek laknak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Itt még csak pár hópihe lézeng ;) hópihe ! hahó pihe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 hópihe ! hahó pihe :( A Delfin? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ittatok? :( Amúgy itt a Föld Bolygó, 2007-12-14 15:04 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 A Delfin? :( az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ittatok? ;) én nem de nagyon kéne :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ittatok? :( Kis whiskeyt de attól még nem esik a hó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 én nem de nagyon kéne ;) :( Mostlegelabbfoghatodaviszaidőszakra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Kis whiskeyt de attól még nem esik a hó Biztos vagy benne, hogy kóser cucc volt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts