Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tukmálnád hófehérkét ? ;)

nem kapod meg :(

most nagyonnagyon jólmegy az autó, legalábbis érzésre sokkal jobban húz......Tom mikor lesz jó az összkerék a tepsiben? ;) :) :(

Elküldve
nem kapod meg :)

most nagyonnagyon jólmegy az autó, legalábbis érzésre sokkal jobban húz......Tom mikor lesz jó az összkerék a tepsiben? ;) ;) :(

Elvileg a héten, de ha csak erre vársz, akkor azért szólj, hátha tudunk menni egy karikát előtte is...:D :(

Elküldve
Elvileg a héten, de ha csak erre vársz, akkor azért szólj, hátha tudunk menni egy karikát előtte is...:( ;)

csak esélyt akartam adni :)

woooo lesz combos 4x4 az autóban? :(

Elküldve
C30 se....

ez nagyon szimpatikusnak tűnik, és lehet hogy még a gazdiját is ismeri valaki a társaságból....-az igaz hogy húzós az ára a többihez képest de ha tényleg jó ...

nos ? :(

Ez Soli Pistié (Mantaclub). Télleg egyben van, sokat költött rá... ;)

Lacee, inkább hívj télleg :)

Elküldve
De, van. Csak gondoltam felteszem ide a kérdést hátha megtudja válaszolni valaki.

Ha nem válaszol az e-mailemre akkor majd felhívom holnap és megkérdezem.

Nekem úgy rémlik hogy ezeket a felniket már nagyon régen eladta... :(

SZERK: ha CS-en nézted akkor a hirdetése 2006-os.. de attól még lehet elado...

majd az itt forumozó új tagok megmondják! ;) :( ;) :)

Elküldve
Nekem úgy rémlik hogy ezeket a felniket már nagyon régen eladta... :(

SZERK: ha CS-en nézted akkor a hirdetése 2006-os.. de attól még lehet elado...

majd az itt forumozó új tagok megmondják! ;) :( ;) :)

Hali, igen... Az én is most vettem észre... Szal már szerintem is régen eladta... Azért köszi. :D

Elküldve
Batman alsógatyája ?

Szemétvagy. Fekveröhögtem két percig a melóhelyemen és pont előtte egy perccel mondtam hogy nem érek rá sok a dolgom :( ;) :)

Albert is olvasssaaaa miiiii ? ;)

Igen. Legalább tudom hogy túlélte az első napot és még nem adta fel. Az már jó jel :(

Elküldve
ködlámpás első lökh. 50ért korrekt? lámpákkal, vonószem-takaróval, koptatóval együtt.

Én sokallnám... Talán 35 ha nagyontutiszupicsilivilihibátlan

Elküldve
Én sokallnám... Talán 35 ha nagyontutiszupicsilivilihibátlan

én is sokallom, viszont hiánycikk. :(

utángyártott ködl. nélküli 28 a patacsinál (akik mondjuk igen drágák bontott cucc tekintetében Diny-hez képest).

Elküldve

utángyártott ködl. nélküli 28 a patacsinál (akik mondjuk igen drágák bontott cucc tekintetében Diny-hez képest).

Itt Kméten van és sztem 35e.-ért elvihető..........

Elküldve

az 50 az használtra vagy uj gyárira vonatkozik?

Elküldve
az 50 az használtra vagy uj gyárira vonatkozik?

no ezt nemtom, a kasznis meg most nem veszi fel.

ez a kecskeméti már szimpatikusabb, de hogy jut el fehérvárra?!.. egy külön út csak ezért szintén pénz.

Elküldve
ez a kecskeméti már szimpatikusabb, de hogy jut el fehérvárra?

A picsába! Tudtam, hogy karácsonyra el kellett volna készülni valamelyik kocsival! Győrből Algyőbe tudnék akkor ötös manta váltót vinni, jövetbe meg Kecsóról szállna a lökös Fehérvárra. Bár nem tudom, hogy taposnám bele a Mantába. :(

Elküldve
ez a kecskeméti már szimpatikusabb, de hogy jut el fehérvárra?!.. egy külön út csak ezért szintén pénz.

Aszittem Te akarod ennyiért adni :(

Fehérvár Kecsó M7-M0-M5 ésszel kijön olcsóból főleg ha traktorral mész.

Amúgy Dinynek is van egy nagyon szép, csak nehezen adja el.

Ja, ha esetleg feketét szereznél és be szeretnéd kékre cserélni, esetleg beszélhetünk ;)

Elküldve
A picsába! Tudtam, hogy karácsonyra el kellett volna készülni valamelyik kocsival! Győrből Algyőbe tudnék akkor ötös manta váltót vinni, jövetbe meg Kecsóról szállna a lökös Fehérvárra. Bár nem tudom, hogy taposnám bele a Mantába. ;)

sőt, győrből tudnál nekem hozni légszűrőházat és klímaalkatrészeket is. ejnye... :)

Aszittem Te akarod ennyiért adni :(

Fehérvár Kecsó M7-M0-M5 ésszel kijön olcsóból főleg ha traktorral mész.

Amúgy Dinynek is van egy nagyon szép, csak nehezen adja el.

Ja, ha esetleg feketét szereznél és be szeretnéd kékre cserélni, esetleg beszélhetünk ;)

hogyne...

én nem megyek sehogy, egy darabig még nem tudok vezetni, viszont traktort tudok szerezni. :D

annyira nehezen, hogy a létezését is letagadta.

feltétlenül! :(

Elküldve

Nos akkor közelebbről is megnéztem Piistánknak a caravánt

hirtelen elgondolkoztam én is picit rajta.

Zárhíd már volt festve, de egetverő baja nincs.

Elkell egy karter tömítés, 1-2 csapszeg az ajtókba, esetleg egy termosztát, bár ebben nem vagyok biztos.

bal hátsó ív már volt cserélve, kívülről szép, nem is találtam rajta rozsdát sehol, viszont az ívet belül érdemes kezelnie, aki megveszi, mert azt biza trehányul kezelték, és ráfér.

Szintszabályzós a hátulja, vonóhorog, augusztusban volt vizsgán.

Nem csörög, nem zörög, nincs érzékelhető kartergáz, megy, mint a bolond.

balos ülés cserélve volt sinestől, mindenestől, mert nem kicsi a gazdi, és sikeresen szétülte az ülést, de kárpitban is stimmel, és ezért azon egy eldurrant övfeszítő van, de a gazdinak megvan a régi övfeszítő is, ami hibátlan(legalábbis ezt mondta, remélem igaza van.)

Gumik continental, 90%-osak, nyáriak.

tulaj ára van a használtautós hirdetésben, kereskedésben 779-re van kirakva.

Sámsoni út 138.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.