redline Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 B, lehet ezért adják manapság a festéket ilyen olcsón felénk ? ;) láttam egy Lambót valami eszelős gyönyörű szine volt (valami narancsos árnyalat?)..a festék ára: 197 euro/liter :(
mackosajt Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Az Redi nem is drága... 1 liter silverstone blue-t vegyél. :(
Tom Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 láttam egy Lambót valami eszelős gyönyörű szine volt (valami narancsos árnyalat?)..a festék ára: 197 euro/liter ;) És hoztál belőle? Mert annyiért nekem kéne. :(
rtomi Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hát igen, nekem is nagyon bejön ez a P1 (figyelj Tomi! ;) ) Caravan. Kollégáméknál kb. 20 éve áll egy a garázsban felbakolva. :(
Demó Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Az Redi nem is drága... 1 liter silverstone blue-t vegyél. :( Az olcsóbb. Ha ennél is drágább lett volna, tuti nem fújatta volna haver az öreg XR2i-re. ;)
mackosajt Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Az olcsóbb. Ha ennél is drágább lett volna, tuti nem fújatta volna haver az öreg XR2i-re. :( hol olcsóbb?
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Megjöttünk az Essen Motor Show-ról, kirándultunk egyet béjemwétomival. Ennyi Audit mint ott még életemben összesen nem láttam...több volt belőlünk mint VW-ből. Erre a kiállításra tényleg kell 1 teljes nap, nyitástól zárásig lehet bámulni. Kb. akkora pavilonból mint ami a BNV-n egy csarnok itt volt 12, dugig látnivalóval. Plussz egy alagsor. Kemény, megéri megnézni. Felejtős a kétszínű fényezés (egyet sem láttam), nyomulnak a szines peremű felnikkel, és kinevettük az olyan csórót aki csak 19"-es kereket tudott feltuszkolni az autójára. Ja és hegyekben álltak a fehér autók. Opelből elég gyenge volt a felhozatal, volt kb 6-8 autó plussz a márkaképviselet. Kinn volt a dBilas 320 lovas Z20LER H TwinTopja, volt egy Kadett gsi, egy tigra c20xe-vel, egy Ascona meg egy G astra valami felnis cég reklámjaként de az elég béna volt. Milyen ótóval mentetek ? :(
Atommanó Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Kár, hogy virtuál, meg kövezzetek meg, de nekem nagyonbegyere...(Húúú erről jut eszembe...mi lehet a mi nagy nyelvész Aztecunkkal... :( )
mackosajt Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Kint tudtam olcsóbban. ebay-en most van egy licites, tényleg olcsón, de még 4 nap van, a másik meg drágább. Amúgy itthon nagyon durva az ára.
Gelko Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 szerencse h mindkét autóm fehér...mi lenne velem ha nem lennék trendi :(
rtomi Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 szerencse h mindkét autóm fehér...mi lenne velem ha nem lennék trendi :( Nekünk mind a 3 fehér volt. De az anyukámé is fehér meg az após Corsája is fehér. Nyertem? ;)
redline Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Milyen ótóval mentetek ? :( easyjet.com ;) szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség :) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról
Gelko Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 easyjet.com ;) szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség :) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról a senator is meg az ascona is neolux fehér...ami ritkaság autókon mert főleg radiátorokon található :(
Albert Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 a senator is meg az ascona is neolux fehér...ami ritkaság autókon mert főleg radiátorokon található :( Meg öcsém Ladáján
Atommanó Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 ...az már rég elromlott...annyit hurcolásztam magammal, hogy odalett...mert hát soha nem vagy ott sehol... :( :( ;) :)
Lanti Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 ...az már rég elromlott...annyit hurcolásztam magammal, hogy odalett...mert hát soha nem vagy ott sehol... :D :) :( ;) :( :D ;)
Pehi Csabi Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Ha van akkor szombaton szerzek még....És köv. csütörtökön adom... :( Köszi
Pehi Csabi Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 easyjet.com :( szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség ;) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról Soly Cabriojának is valami szar gagyi fehér színe van.
Lacee Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Nos sikerült most ezt megtenni az elmúlt hetekben: 370 km / 47.36 Liter de ha veszek most egy szondát (mert mondjuk kimutatja azt a műszer) és ugyanennyi marad ez a rohadt fogyasztás akkor légyszives öljetek meg. Utána meg verjétek szét ezt a ***
coupe Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Köszi Szereztem,majd szólj hogy ne felejtsem el oda adni. Pista mi lesz a GSi-vel?
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 ....Pista mi lesz a GSi-vel?.... Nem hívott :(
Recommended Posts