redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 B, lehet ezért adják manapság a festéket ilyen olcsón felénk ? ;) láttam egy Lambót valami eszelős gyönyörű szine volt (valami narancsos árnyalat?)..a festék ára: 197 euro/liter :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az Redi nem is drága... 1 liter silverstone blue-t vegyél. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 láttam egy Lambót valami eszelős gyönyörű szine volt (valami narancsos árnyalat?)..a festék ára: 197 euro/liter ;) És hoztál belőle? Mert annyiért nekem kéne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hát igen, nekem is nagyon bejön ez a P1 (figyelj Tomi! ;) ) Caravan. Kollégáméknál kb. 20 éve áll egy a garázsban felbakolva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az Redi nem is drága... 1 liter silverstone blue-t vegyél. :( Az olcsóbb. Ha ennél is drágább lett volna, tuti nem fújatta volna haver az öreg XR2i-re. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Anti! Szép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az olcsóbb. Ha ennél is drágább lett volna, tuti nem fújatta volna haver az öreg XR2i-re. :( hol olcsóbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 hol olcsóbb? Kint tudtam olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Megjöttünk az Essen Motor Show-ról, kirándultunk egyet béjemwétomival. Ennyi Audit mint ott még életemben összesen nem láttam...több volt belőlünk mint VW-ből. Erre a kiállításra tényleg kell 1 teljes nap, nyitástól zárásig lehet bámulni. Kb. akkora pavilonból mint ami a BNV-n egy csarnok itt volt 12, dugig látnivalóval. Plussz egy alagsor. Kemény, megéri megnézni. Felejtős a kétszínű fényezés (egyet sem láttam), nyomulnak a szines peremű felnikkel, és kinevettük az olyan csórót aki csak 19"-es kereket tudott feltuszkolni az autójára. Ja és hegyekben álltak a fehér autók. Opelből elég gyenge volt a felhozatal, volt kb 6-8 autó plussz a márkaképviselet. Kinn volt a dBilas 320 lovas Z20LER H TwinTopja, volt egy Kadett gsi, egy tigra c20xe-vel, egy Ascona meg egy G astra valami felnis cég reklámjaként de az elég béna volt. Milyen ótóval mentetek ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kár, hogy virtuál, meg kövezzetek meg, de nekem nagyonbegyere...(Húúú erről jut eszembe...mi lehet a mi nagy nyelvész Aztecunkkal... :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kint tudtam olcsóbban. ebay-en most van egy licites, tényleg olcsón, de még 4 nap van, a másik meg drágább. Amúgy itthon nagyon durva az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 szerencse h mindkét autóm fehér...mi lenne velem ha nem lennék trendi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 szerencse h mindkét autóm fehér...mi lenne velem ha nem lennék trendi :( Nekünk mind a 3 fehér volt. De az anyukámé is fehér meg az após Corsája is fehér. Nyertem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Milyen ótóval mentetek ? :( easyjet.com ;) szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség :) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Are you name is Hiphoparc? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 easyjet.com ;) szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség :) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról a senator is meg az ascona is neolux fehér...ami ritkaság autókon mert főleg radiátorokon található :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 a senator is meg az ascona is neolux fehér...ami ritkaság autókon mert főleg radiátorokon található :( Meg öcsém Ladáján Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Jééééé...Te még élsz???? :( :( CD? ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 ...az már rég elromlott...annyit hurcolásztam magammal, hogy odalett...mert hát soha nem vagy ott sehol... :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 ...az már rég elromlott...annyit hurcolásztam magammal, hogy odalett...mert hát soha nem vagy ott sehol... :D :) :( ;) :( :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ha van akkor szombaton szerzek még....És köv. csütörtökön adom... :( Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 easyjet.com :( szálljatok már le erről a fehér témáról.....fehér és fehér között is van különbség ;) nem mindegy, hogy a legolcsóbb flottafehérről beszélünk vagy valami arab olajsejknek vagy nigga hiphoparcnak kevert ritkaságról Soly Cabriojának is valami szar gagyi fehér színe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Nos sikerült most ezt megtenni az elmúlt hetekben: 370 km / 47.36 Liter de ha veszek most egy szondát (mert mondjuk kimutatja azt a műszer) és ugyanennyi marad ez a rohadt fogyasztás akkor légyszives öljetek meg. Utána meg verjétek szét ezt a *** Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Köszi Szereztem,majd szólj hogy ne felejtsem el oda adni. Pista mi lesz a GSi-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ....Pista mi lesz a GSi-vel?.... Nem hívott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts