Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:( ;) :) :(

Keresd meg Rattesid Dénest....Most hozott egy gsi-t bontásra....Biztos van minden alaktrésze ami kell neked.Inkább telefonon mert mostanában nincs internete....06203268966

xe? ;)

Elküldve
Peti,

Nálam vannak a matricák.

Tetőablak mozgató cucc beszerelve, köszi mégegyszer a segtséget mindekinek :(

ok, jelentkezem mikor megyek jövő héten pestre. Előre is köszi a matricáért!

a tetőablak motort meg használd egészséggel ;)

Elküldve

izé, 1 hete kb nagyon nyekereg valami elöl/hátul a futóművemben... kormány tekergetésre...

toronyagycsapágyat már cseréltünk (INA került be - thx GSiTomi) az adott hasonló de halkabb hangot... hátul a szilentek is "újak" ... nemtudom mi lehet ...

ugye nem fog szétesni alattam? :(

1634-5927.jpg

1634-5928.jpg

Elküldve

Ahogy látom, olaj és zsír van böven. :(

Így hirtelen nem tünik fel semmi a képeken, csak az, hogy a belsö féltengelybilincseidet, vagyis inkább kábelkötözöket ki lehetne cserélni bilincsre. ;)

Elküldve

jó kis losz bulérosz volt az iccaka... most kezdek magamhoz térni, de jó is ez a másnap... fene aki kitalálta ;)

vazzz, öregszem vagy mifene :(

Elküldve
jó kis losz bulérosz volt az iccaka... most kezdek magamhoz térni, de jó is ez a másnap... fene aki kitalálta ;)

vazzz, öregszem vagy mifene :(

Gabi!

A húzatópadnál,hogyan ellenőrzik,hogy a helyén van-e már az adott része a kasztninak?Lézeres méréssel?

Elküldve
A húzatópadnál,hogyan ellenőrzik,hogy a helyén van-e már az adott része a kasztninak?Lézeres méréssel?

Nemtom :(

Nem vagyok én kasznis szaki ;)

Elküldve

Ha nincs lézer, akkor mérőszalaggal. Valahol vesznek egy átlót, és mindkét irányban megmérik. Nem szabad eltérésnek lenni. Ugyanez megy hosszanti és kereszt irányban is. Gondolom minden autótípusnak megszerezhető az összes mérete, és ahhoz lehet húzatni. Bár hallottam már ilyen téren bakit. Év közben volt valami változás egy autótípusnál, de nem volt frissítve a húzatópad szoftvere, így három centivel meg lett nyújtva az autó...

Elküldve
Év közben volt valami változás egy autótípusnál, de nem volt frissítve a húzatópad szoftvere, így három centivel meg lett nyújtva az autó...

Nem akarok sedant! :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.