kavics Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 jeges és csúszkálós jóreggelt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 jeges és csúszkálós jóreggelt :P utálok jeget kaparni...főleg h vmi jeges havas vmi van a kocsin mert hó is volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 A jelek szerint mi egyelőre jó helyen vagyunk, mert itt csak hideg van, meg fúj a szél, de nem esik semmi, és nem is esett. ui: Gelko! Én is utálok kaparni, ezért jégoldót használok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Én is utálok kaparni, ezért jégoldót használok. :P jó dolog ha van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 jó dolog ha van :( Már 1 hónapja vártam, mikor kell használnom, és ma reggel használtam is. Igaz, marha kevés kellett, de nem is bánom, mer nem ócsó a sonax(viszont cserébe nagyon jól viszi a jeget). Most viszont napoki megint nem lesz használva, mert Táppénz miatt nem megyek sehová sem. Maradok itthon és "nyögök", hogy gyógyuljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Már 1 hónapja vártam, mikor kell használnom, és ma reggel használtam is. Igaz, marha kevés kellett, de nem is bánom, mer nem ócsó a sonax(viszont cserébe nagyon jól viszi a jeget). Most viszont napoki megint nem lesz használva, mert Táppénz miatt nem megyek sehová sem. Maradok itthon és "nyögök", hogy gyógyuljak. Akkor jobbulást!Nyomhatnánk a BF2-őt is nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Akkor jobbulást!Nyomhatnánk a BF2-őt is nem? :P már 1 hete TP-n vagyok. Kíváncsi lennék, nincs-e köze az anyagnak ehhez a nyújtott TP-hez. Hiszen "immunszupresszív", vagyis immungyengítő. Kész öröm, hogy ilyennel dolgozunk. :( BF2? Tegnap vártunk, kellett volna egy jó repülős. ui: jól láttam, hogy 110e pont felett jársz már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 már 1 hete TP-n vagyok. Kíváncsi lennék, nincs-e köze az anyagnak ehhez a nyújtott TP-hez. Hiszen "immunszupresszív", vagyis immungyengítő. Kész öröm, hogy ilyennel dolgozunk. :( BF2? Tegnap vártunk, kellett volna egy jó repülős. ui: jól láttam, hogy 110e pont felett jársz már? Sry, tegnap átjött a haver, aztán vele nyomtam, miután meguntam, hogy Vistán minden baja van a punkbusternek és elindítottam az XP-t.Látod csak ennyire jutottam 2 év után.Akkor majd ma.Remélem lesz időm + Neked is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 új hidrotőkék, új hátsó motortartóbak, kicserélt hátsó kerékcsapágyak, uj jobb első kerékcsapágy........juhéé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Ez azt jelenti, hogy oda a "dízel GSI" jelleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Na Norbi már ideje volt...lassú víz partot mos... :( lehet még a GSI.hu-ból is lesz valami... :P :cry: Maci küldted? Mert ha ma-holnap megjönne, az jó lenne, van miből megoldani...és akkor sebtiben tudnám intézni...pikk-pakk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 wow én is én is én is akarok :P új hidrotőkék, új hátsó motortartóbak, kicserélt hátsó kerékcsapágyak, uj jobb első kerékcsapágy........juhéé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Maci küldted? Mert ha ma-holnap megjönne, az jó lenne, van miből megoldani...és akkor sebtiben tudnám intézni...pikk-pakk... Elfelejtették. :( Most szóltam rá megint, hogy eksön. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Elfelejtették. :( Most szóltam rá megint, hogy eksön. :P Akkor ezt már elintézem máshogy...aztán majd ha megjön intézzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 ....kicserélt hátsó kerékcsapágyak.... Azt lehet külön cserélni ? Nincs egybe a tengelycsonkkal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Azt lehet külön cserélni ? Nincs egybe a tengelycsonkkal ? Aham. Nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 új hidrotőkék, új hátsó motortartóbak, kicserélt hátsó kerékcsapágyak, uj jobb első kerékcsapágy........juhéé :( ha megint utalok, a bal első csapágy is ki lesz cserélve? :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Skacok! Ma este fél 9-től foci Óbudán...teremben persze...1 emberke kéne még...Tom meg én adottak vagyunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Aham. Nincs. sőt, Patyi szerint jó a G Astráé is...legalábbis azt rakott bele bontottat....és eljöttem a Tatai útról a Szépvölgyiig élve, tehát nagy baj nemlehet :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 wow én is én is én is akarok :P akkor hajrá, nem is került sokba, és sokkal nyugodtabb vagyok....meg nem éresztem fel a környéket reggelente a fémcsattogással...az utóbbi pár hétben már isszonyat hangja volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 akkor hajrá, nem is került sokba, és sokkal nyugodtabb vagyok.... Azért az andaxin még mindig olcsóbb... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Azért az andaxin még mindig olcsóbb... :( :cry: Tulságosan ellenálló lettem a drogokra, már csak az ilyesmik tudnak feldobni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Redi mennyi volt a hidrotőke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Gondolom 16 db. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 sőt, Patyi szerint jó a G Astráé is...legalábbis azt rakott bele bontottat....és eljöttem a Tatai útról a Szépvölgyiig élve, tehát nagy baj nemlehet :( :P Nemááá... van vagy 6000 az új darabja német minőségben :cry: Mennyiért adta a bontottat? Az elsők még olcsóbbak újan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts