Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 tiszta madmax :D Őt hanyagoljuk! ;) :( Kihoztam a sört az éjjel-nappaliból és ahogy megfogta földhöz is b@szta! :P Akko' Jól van. Már megijedtem, hogy komoly riválisom. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Tegnap, hatalmas élményben volt részem... Jött Pécsről egy régi ismerős (Gabi ismeri is Zotyát) és mivel mozdonyvezető, így lehetőségem nyílt egy fél órát eltölteni a vezetőfülkében...meg nyomkodni a gombokat a Keleti pályaudvaron...parkolásztunk jobbra balra...mókás volt... :( Na meg hozott Zotya nekem egy fordszámmérős műszerfalat is a C-be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nah! iwiw-en találtam egy rendőrnénit. Talán Ő volt Norbinál? :( nos Norbi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Jah...azért csináltam két telós képet is.. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nah! iwiw-en találtam egy rendőrnénit. Talán Ő volt Norbinál? :cry: nos Norbi? :P Vargának Varga, de sajna nem ő volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nyaljuk meg és ragasszuk le elötte??? :D :( :P :cry: Majd játszik vele Varázslósat. Varázsló: Egy fiú és egy lány beszélget. A fiú megkérdezi: - Feljössz hozzám varázsolni? A lány: - Azt hogy kell? - Megduglak aztán eltűnsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 FBalazs bá'-nak boldog szülinapot! már értem miért volt matahari múlt csütörtökön. szegény apám tartotta 3 hétig a szülinapját mindig... :( :P elitták az árvák könnyét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Jah...azért csináltam két telós képet is.. :D :( a sportkormány ott van :cry: ezzel ugye nem akartál pörögni ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nah! iwiw-en találtam egy rendőrnénit. Talán Ő volt Norbinál? :P nos Norbi? Csak az érdekelne, hogy hogy találtad meg őt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 a sportkormány ott van :P ezzel ugye nem akartál pörögni ? :( Hát nyomaték van benne... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nah! iwiw-en találtam egy rendőrnénit. Talán Ő volt Norbinál? :( nos Norbi? nekem még közös ismerősöm is van vele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nekem még közös ismerősöm is van vele :( Nekem is...Bianca... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Tegnap, hatalmas élményben volt részem... Jött Pécsről egy régi ismerős (Gabi ismeri is Zotyát) és mivel mozdonyvezető, így lehetőségem nyílt egy fél órát eltölteni a vezetőfülkében...meg nyomkodni a gombokat a Keleti pályaudvaron...parkolásztunk jobbra balra...mókás volt... :( Na meg hozott Zotya nekem egy fordszámmérős műszerfalat is a C-be... Megtetszett a 3000 lóerős vas? :P Hogy vannak Zotyáék? Kéne egy pécsi hétvége is tavasszal... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nekem is...Bianca... ;) :( Szintén :P Ekkora plázapicsák is járnak a rendőrtisztire? Lesz itt nemulass! :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Jól vannak...de azt mondja, hogy szétesett a pécsi brigád rendesen...szal nem valószínű, hogy lesz bármi is..páran külföld, van akik megharagudtak egymásra, és Maci is keveset van itthon..most pl jön haza két hét múlva és 1 hónapot itthon lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Szintén :D Ekkora plázapicsák is járnak a rendőrtisztire? Lesz itt nemulass! ;) :P Lesz majd "Léééécccciiii büntesss meg..." :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Jól vannak...de azt mondja, hogy szétesett a pécsi brigád rendesen...szal nem valószínű, hogy lesz bármi is..páran külföld, van akik megharagudtak egymásra, és Maci is keveset van itthon..most pl jön haza két hét múlva és 1 hónapot itthon lesz... Ja, azt mondta Maci, hogy itthon lesz karácsony környékén. Lehet összefutok majd vele, mert lent leszek Kaposváron akkortájt sokat. :cry: Azt én is hallottam, hogy rendesen szétszéledt az ottani brigád. Külföld, gyerkőc, más márka... :( Bár Norbi most megint opelezni akar :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nekem még közös ismerősöm is van vele :( Nekemis ő. Asszem nyertem. Amúgy komolyan 3fok van kint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Lesz majd "Léééécccciiii büntesss meg..." Vipera helyett meg ostor... :P :cry: Én "fegyveres" beavatkozást kezdeményeznék... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 ;) Vargának Varga, de sajna nem ő volt :( Azt elhiszem. :D Csak az érdekelne, hogy hogy találtad meg őt :P hmm... van egy kedves ismerősöm, aki ismeri, és onnan találtam meg. :P nekem még közös ismerősöm is van vele :P Nekem is! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 bmw-s kolegánk azt a show-t csinálja hogy az autó körülötte pörög ... egy darabig http://uk.youtube.com/watch?v=Xry5Mam-egY Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omega_hatulja.jpg egész pofás, de a "szopott gombóc"* forma megmaradt hátul :( *Futó mester szakkifejezése frankón lefalaztad a hátsó lapát helyét? az megaszopás lesz egy kombin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 bmw-s kolegánk azt a show-t csinálja hogy az autó körülötte pörög ... egy darabig akkor íme három idióta karambol http://uk.youtube.com/watch?v=pRvHV7pUmAc&...feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=pjdbRsE1vhM&...feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=QfFCC71vhDM&...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 egész pofás, de a "szopott gombóc"* forma megmaradt hátul :cry: *Futó mester szakkifejezése frankón lefalaztad a hátsó lapát helyét? az megaszopás lesz egy kombin... Hát jah, ezen csak csökkenteni lehet a szopottgombóc feelinget, eltüntetni nem :( De az elejére gyúrtam inkább rá, az jó is lett úgy ahogy :P A hátsó ablaktörlőt sosem használtam, és mivel épp beszart (berohadt a tengelye, ahogy opeleknél szokás), hát kidobtam belőle a ..csába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nekemis ő. Asszem nyertem. Amúgy komolyan 3fok van kint? szerintem még hidegebb is van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts