mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Az! Az a jóképű, rendes ember! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Há Gabi bá látom én is hogy még van mit összerakni a dögön de a lökösök formája akkó' sem tetszik.De ugye nem is nekem kell hogy tetszen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 na majd felrakom 'arankát' is valahova :( azon is vígadtál :P ezen tegnap sírva röhögtem...lehet csak nekem volt új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Nem rég ment el a rendőrnő, de nem volt büntetősdi. Mindenki megúszta szárazon. :cry: Hol vannak a fénykéééééépek ? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 aranka seat 1.4-es típúsú gépkocsi na egy tanulságos mp3 ... legyen kettő ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hol vannak a fénykéééééépek ? :( :P Nesze :cry: Videót is kérsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Most szőke vagy fekete??? :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Most szőke vagy fekete??? :( :P :cry: ;) Erősítést hozott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gabiii! Vagy bárki ha tud megoldást... Polikarbonát lapra lenne szükségem...ótóüveg helyére...2-3 mm vastag kő...Van tipp hogy honnan??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 BKori-t próbáld meg megkérdezni, talán. Bár neki a Barkasban plexi van, csak hőlégfúvóval segítettek neki a hajlásban. Összes üveg helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 BKori-t próbáld meg megkérdezni, talán. Bár neki a Barkasban plexi van, csak hőlégfúvóval segítettek neki a hajlásban. Összes üveg helyére? Jaja, majd beszélek vele is...plexi annyira nem a szívem csücske, mert törik... Első szélvédő maradna, mert ha kiváltom a gyárit, akkor középen alátámasztás meg mindeféle baszakodás lenne... Bár jó lenne tudni, hogy a hátsó illetve a 4 db kis üveggel mennyi kg-t tudnék mínuszolni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Jaja, majd beszélek vele is...plexi annyira nem a szívem csücske, mert törik... Első szélvédő maradna, mert ha kiváltom a gyárit, akkor középen alátámasztás meg mindeféle baszakodás lenne... Bár jó lenne tudni, hogy a hátsó illetve a 4 db kis üveggel mennyi kg-t tudnék mínuszolni... :( Nem rég még remegett a lábad, hogy túl könnyű lesz a kocsid, most meg könnyíteni akarsz?! Ne tökölj, kapd le a tetőt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nem rég még remegett a lábad, hogy túl könnyű lesz a kocsid, most meg könnyíteni akarsz?! Ne tökölj, kapd le a tetőt :P Olyan szinten felmerült, hogy a közepe kikerül a tetőnek...de szétbarmolni azért nem akarom...pedig megvan ám a módja a könnyítésnek...és simán ott van, hogy 600 kg... :( x20xev és c20xe szívótalpja csereszabatos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Bár jó lenne tudni, hogy a hátsó illetve a 4 db kis üveggel mennyi kg-t tudnék mínuszolni... :( emléxel a turbós ladás gyorsulós srácra? Na ő ilyenekkel szórakozik. Szerelőmön keresztül ha gondolod, megpróbálok kérdezni tőle pár dolgot. Olyan szinten felmerült, hogy a közepe kikerül a tetőnek...de szétbarmolni azért nem akarom...pedig megvan ám a módja a könnyítésnek...és simán ott van, hogy 600 kg... :P x20xev és c20xe szívótalpja csereszabatos? az X20XEV az X18XE-vel tuti passzol, de C20XE-t nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 x20xev és c20xe szívótalpja csereszabatos? Sztem az ECOTEC "m@rhaság" miatt nem.A kipuffnál is másik talpat kellett vágatnom a 4-2-1-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Első szélvédő maradna, mert ha kiváltom a gyárit, akkor középen alátámasztás meg mindeféle baszakodás lenne... jól nézne ki ha az első szélvédő középen meg lenne osztva vmi szegecselt lemezzel :P tiszta madmax :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Komolyan? Akkor sem tudom. Talán az a sovány nem kopaszodó jólszituált fiatalember aki sosem kötexik és nem szól be senkinek sem? :cry: Az! Az a jóképű, rendes ember! :P Attól, hogy nem írok még figyelek! ;) :( (igen soványodik mert kezdetnek ledobott 7kg-ot és kopaszodik de lassan, viszont nem beszól hanem véleményt alkot amit ki is mond mert csak) Ahogy mondta Maci: Jóképű, rendes ember! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Attól, hogy nem írok még figyelek! :D :( (igen soványodik mert kezdetnek ledobott 7kg-ot és kopaszodik de lassan, viszont nem beszól hanem véleményt alkot amit ki is mond mert csak) Ahogy mondta Maci: Jóképű, rendes ember! :cry: Ragzod itt a magyar szavakat,pedig egyszerű: fajin csávó vagy té is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 jól nézne ki ha az első szélvédő középen meg lenne osztva vmi szegecselt lemezzel ;) tiszta madmax :D eleve nagyon MadMax-es lesz a gép! :P ui: Anti! Mikor jár le a srácnak a tiltás? :P Attól, hogy nem írok még figyelek! :P :cry: (igen soványodik mert kezdetnek ledobott 7kg-ot és kopaszodik de lassan, viszont nem beszól hanem véleményt alkot amit ki is mond mert csak) Ahogy mondta Maci: Jóképű, rendes ember! :P Tudod, hogy csak vicceltem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Elviekben 28-án... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ó bakker én meg nem figyeltem...és közben túlléptem a 15.000. hozzászólásom... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Elviekben 28-án... :( :P na akkor majd figyelek! :D Ó bakker én meg nem figyeltem...és közben túlléptem a 15.000. hozzászólásom... :P :cry: Tegnap néztem is, és kerestem, hogy csináltál-e valami ünnepélyes akciót, de nem találtam! ;) Megkeressük, melyik volt az? Utólag átszerkeszted! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hát ez a modern technika...ajajjjj... :( Gabi, az hogy vaku, mond neked valamit??? :P :D ez a hozzászólás Anti 15000. hozzászólása. Azt hiszem, kiérdemelte bőven az OFF Mester címet! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ez a hozzászólás Anti 15000. hozzászólása. Azt hiszem, kiérdemelte bőven az OFF Mester címet! :D "Csontigbenyalós smile" ;) :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts