Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azt már én is néztem az ebay-en, hogy többféle sötétített lámpa és irányjelző létezik. Te egy helyről vetted, esetleg "szett"-ben? Én attól tartok, hogy nem lesz egyforma. Ez az egyik hátránya az internetes (ebay-es) vásárlásnak, hogy nem tudod élőben megnézni az árut :( .

Külön vettem,mert azt hittük egyben van a lámpával....Így sajna külön kellett a posta kölcséget kifizetnem :P.A fekete index nekem túl sötét ezért szürkét vettem.

Elküldve
Hát ebből is látszik, hogy mennyivel jobb ott nálatok...megy a csajszi kávét főzni... :D :cry: :(

Én nem KVzok ;)

Itt unatkozok egész nap, de hozzám egy árva opel-es sem jön :P

Elküldve
Külön vettem,mert azt hittük egyben van a lámpával....Így sajna külön kellett a posta kölcséget kifizetnem :(.A fekete index nekem túl sötét ezért szürkét vettem.

Akkor Neked ilyen van?

Nem tudom belinkelni! Píííísta! Segíts!

Elküldve
Drukkolok hogy most Te büntesd meg őt :cry:

Volt egy szolgálati gumibotunk, de eltűnt (mióta van egy kolléganőnk :( )

Mielőtt megkérdeznétek, már neki sincs adatlapja. Volt, de törölte magát a "rendszerből" :P

Elküldve
Volt egy szolgálati gumibotunk, de eltűnt (mióta van egy kolléganőnk :( )

Mielőtt megkérdeznétek, már neki sincs adatlapja. Volt, de törölte magát a "rendszerből" :P

Lehet egy röntgennel meg lehetne buktatni... :cry: :D ;)

Elküldve
Meg az asszony sem :cry:

Még a végén az egész szállodáról letiltana, nem csak az éjszakázásról.

Afrancba! :(

Á, nem olvassa!

Különben is megbízik bennem :P

Ha olvasná, sem hinné el. Képekkel illusztrálva azért már gyanakodna :D

Elküldve
Ügyes vagy....Attiéknál a műhely elött még nyáron... :cry:

Én azt is megmondom, mikor, egészen pontosan! :P (már ha jól volt belőve a dátum-óra a fényképezőben) :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.