Albert Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Mármint relatív, a szerszám belső torxracsnis, ha erre gondolsz :( Olyat vettem, E10-E20 méretek vannak meg fél colos krovakészletben. Ér kölcsönkérni? Egykutyot lehet rá tudom bírni egy hengerfejlekapásra meg belekukkantásra 7végén és torxosak a hfcsavarjaim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 http://kepfeltoltes.hu/071119/moci_kiszed_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071119/n_vtelenkics...ltoltes.hu_.jpg Kérdeztem C Kadett topikban is. Szóval itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Ér kölcsönkérni? Egykutyot lehet rá tudom bírni egy hengerfejlekapásra meg belekukkantásra 7végén és torxosak a hfcsavarjaim Majd ér, igen :P Egyelőre jövő hétvégéig még maradnia kéne, mert szükség lehet rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 :( A csak smiley itt is szabály ellenes :P :cry: :D Amúgy nagyon ügyi vagy hogy sikerült regisztrálnod :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 A csak smiley itt is szabály ellenes :P :D ;) Amúgy nagyon ügyi vagy hogy sikerült regisztrálnod :P :P :P :cry: csak tudnám hogy lehet képeket feltölteni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Sehogy! :( Ez itt úgy működik, hogy felteszed egy képfeltöltő oldalra, és onnan linkeled ide. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 :D :P csak tudnám hogy lehet képeket feltölteni :( Felül van olyan hogy vezérlőpult-------jobb oldalt középen személyes beállítások-----avatar beálítások ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Sehogy! :P Ez itt úgy működik, hogy felteszed egy képfeltöltő oldalra, és onnan linkeled ide. :D akkor nem lesz :cry: a kis képem nem jelenik meg :( mié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Sehogy! :P Ez itt úgy működik, hogy felteszed egy képfeltöltő oldalra, és onnan linkeled ide. :cry: Szerintem avatarra gondolt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 zsííír,felrakok pár képet azokról a kocsikról amiket már láttam élőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 zsííír,felrakok pár képet azokról a kocsikról amiket már láttam élőben ez nem az :( én olyanra gondoltam mint másoknak van hogy pár kép a kocsiról,olyat hogy kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 ez nem az :( én olyanra gondoltam mint másoknak van hogy pár kép a kocsiról,olyat hogy kell? Az csak klubtagoknak lehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Az csak klubtagoknak lehet :D :( :P benzinre is alig van lém nem hogy tagságra :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 :( :P benzinre is alig van lém nem hogy tagságra :D 1ébként ez a motortér ami kivan rakva a fehér turbós kadetté.. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 :( :P benzinre is alig van lém nem hogy tagságra :cry: Még a végén megsajnállak ;) :D Hogy áll a garázs project????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 1ébként ez a motortér ami kivan rakva a fehér turbós kadetté.. :( Melyik fehér kadett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Még a végén megsajnállak :P :( Hogy áll a garázs project????? úgy nézki külön garázs is lesz meg 1 spéci micsoda amivel le lehet álni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Melyik fehér kadett? fent volt C-n is asszem Ferinek hívják a srácot Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 fent volt C-n is asszem Ferinek hívják a srácot Tényleg Ferinek hívják....Így már tudom,de ő már eladta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 fent volt C-n is asszem Ferinek hívják a srácot vár a herry potter 5 meg az nfs prostreet :( jó8 csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Igen. :( De lassan már ez is olyan szállóige, mint a jön, megy fékezik, teszi a dolgát. :P És akkor hol van még a "fának nem lett semmi baja !" jellegű mondatok :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Píísta! Nézz majd a géped alá, a váltónál nem áll-e el valamelyik féltengelycsukló a váltótól, mert valszeg ott csúszik ki neked a difiből. Valszeg rossz helyen van a futómű az ütközés óta (szarul lett javítva, vagy a bölcső is elmászott). Kevés volt benne az olaj, veszett mód mozgott mindkét féltengely + "elmarta" mindkettő végét az újonnan felkerült váltóba nem is akart belemenni. Holnap megy tovább a reparálás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Szerintem avatarra gondolt :( Ja, akkor bocsesz. De látom már, sikerült! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Kevés volt benne az olaj, veszett mód mozgott mindkét féltengely + "elmarta" mindkettő végét az újonnan felkerült váltóba nem is akart belemenni. Holnap megy tovább a reparálás. A végét már akkor marta el, amikor kicsúszott. De szerintem hiába cserélsz váltót, a féltengelyek ugyanúgy feszesen állnak majd abban is, és kicsúsznak. Helyre kéne húzni a kasznit, vagy cserélni a bölcsőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts