Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Mai képek: Kiszedtük a mocit a C-ből, aztán a váltót, majd a kormányművet és a komplett első futóművet... Aztán járjöttünk, hogy a kasztni még így is nehéz lesz...úgyhogy mivel a moci adott volt, kerestünk hozzá új alapot... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Aztán járjöttünk, hogy a kasztni még így is nehéz lesz...úgyhogy mivel a moci adott volt, kerestünk hozzá új alapot... :( :P :cry: http://kepfeltoltes.hu/071119/n_vtelenkics...ltoltes.hu_.jpg Ezzel a kombóval verhetetlen leszel........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 má épp ideje volt hogy magad szereljé.....ralyssrác Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tudod, hogy én már régőta szerettem volna magam szerelni...csak a lehetőségek eddig nem voltak adottak... Most beleadok apait anyait... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Egy képen sem látszik, ahogy Anti szerel. Bizonyítékot akarok! Olajos kéz, koszos ruha, stb.stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Egy képen sem látszik, ahogy Anti szerel. Bizonyítékot akarok! Olajos kéz, koszos ruha, stb.stb. Antinak nem kell szerelnie ahhoz hogy koszos legyen....elég egy computer szegecset lefúrnia :( :P :cry: és máris kuka a fehér pólója Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kapjátok beeeeee... ...még most is koszos vagyok... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Antinak nem kell szerelnie ahhoz hogy koszos legyen....elég egy computer szegecset lefúrnia :P :cry: :D és máris kuka a fehér pólója Az nem olyan autószerelős. Arra már majdnem a fiam is képes. Sőt, ő ha iszik valamit, egyből koszos lesz a pólója. Még attól is. (Anti is így szokott járni? :P ) Kapjátok beeeeee... ...még most is koszos vagyok... ;) :P Csak úgy, ahogy ez a csajszi akarja... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Az nem olyan autószerelős. Arra már majdnem a fiam is képes. Sőt, ő ha iszik valamit, egyből koszos lesz a pólója. Még attól is. (Anti is így szokott járni? :D ) Ez egy kicsit összetettebb volt....Féltengely zsíros volt a rongy ami a computer alatt volt.....na már most mikor lefúrtuk a szegecset valahogy a fúro vezetéke oda került és sikerült pont középen átfúrni....Úgy hogy a rongy feltekeredett,a fúró szárra és persze nem sikerült egyből kikapcsolni....Gondolom a folytatást el tudod képzelni :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 na ezt most elképzeltem, és még így is jót mosolyogtam rajta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 má épp ideje volt hogy magad szereljé.....ralyssrác azé má egy ideje gyakoroltan felnőtt felügyelete mellett :P mosmá úgy láccik felnőttem a magányos szereléshez is :( bár a kasznit is én szedtem szét egyedül fényezés előtt, és án is raktam (rakom) össze. Szal büszke vagyok magamra :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kapjátok beeeeee... ...még most is koszos vagyok... :( ;) várod az esős évszakot? :P látom megirigyelted a kétkerekű közlekedést tőlem :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 várod az esős évszakot? :P látom megirigyelted a kétkerekű közlekedést tőlem :cry: :D Ja, csak ez kicsit jobban megy... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ja, csak ez kicsit jobban megy... :( :D Hát a súly/lóerő aránya biztos jobb :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Aj de babaaaa!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 szerelgessé csak majd megunod nem sokára vagy kibasz a bence :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 szerelgessé csak majd megunod nem sokára vagy kibasz a bence :-) Dobj fel képet a mantáról :cry: :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Dobj fel képet a mantáról :D :( :P C oszloptól előre :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Dobj fel képet a mantáról :D :P :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ....:P.... Tíz fekvőtámasz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tíz fekvőtámasz :( miért? mert nagyon fent hordja a seggét? (tényleg Sanyi! Nem túl magas az a manta hátsó?) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem! Ez így amerikais! :P Amúgy a 2.2 nehezebb, mint az 1.2 volt, csak még lusta voltam erősebb rugókat tenni előre. Vagy inkább megvágni a hátsókat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Magas annak az eleje is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Magas annak az eleje is... :( Ugyan! Egy útfelmarásnál egyszer így is majdnem letéptem az olajteknőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ugyan! Egy útfelmarásnál egyszer így is majdnem letéptem az olajteknőt... Milyen útfelmarás ? Építették a metrót ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts