Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Néémááá az ifjú Titánt.

Van télen használható autód és máris nyomod a dumát mi ? :P

eddig sírtam :( kihasználom az időt míg működik a vas :cry:

Elküldve

Vanakinek van konkrét tapasztalata ezzel a munkaügyi hivatalos dologgal kapcsolatban ? mert ma kicsit súlyosabbra fordult a dolog...

Ma este találkozok egy sráccal autó ügyben --> potenciális vevő

meg 2 re állásinterjúra megyek utána meg beugrom csergőbe termosztátért meg utána akkor ezt a folytószelepház+alapjáratimotor takarítást megejtjük ... mit vegyek még oda? tömités vagy vagy valami apróság ?

Elküldve
Mért azt raknád oda amikor lehet kapni e célre készültet kapásból... nem is "drága"

Nem tudod, ez jó C Corsába is?

Vagy esetleg ahhoz való van-e?

és mi az a nem drága? :(

Elküldve
Mért azt raknád oda amikor lehet kapni e célre készültet kapásból... nem is "drága"

Nem tudom én mindig jobban bíztam a gyári cuccokban mint az utángyártott szarokban...ha azok kibírnak 15 évet akkor rosszak nem lehetnek.. :(

Elküldve
Nem tudom én mindig jobban bíztam a gyári cuccokban mint az utángyártott szarokban...ha azok kibírnak 15 évet akkor rosszak nem lehetnek.. :(

Ebben talán igazad van,de legalább a gyári helyekre passzol,nem kell fúrni a sárvédőt,nem kell mokolni méregetni,és biztos hogy müködik....Szerintem ez megér 6-7000ft-ot.

Elküldve
Nem tudod, ez jó C Corsába is?

Vagy esetleg ahhoz való van-e?

és mi az a nem drága? :P

Dénes biztos zsákmányol neked, ha megkéred :(

Álljatok össze páran és akkor postaköltséget is szét lehet dobni.

Elküldve
Dénes biztos zsákmányol neked, ha megkéred :P

Álljatok össze páran és akkor postaköltséget is szét lehet dobni.

THX.

Ha összeállunk, akkor olcsóbb? :( :cry:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.