aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Dobjatok össze nekem egy GSI-re! :) első körben miccólnál bal oldalra 1 kormányhoz? :) :arrow: gsi kori módra, hozzávalók:
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Sok az a strigula a km óráján... Nem tetszik... :) :D Már megint egy turbós fenevad... Már lassan úgy érzem magam ha beülök a GSI-be, hogy mintha kispolákba ülnék :wink: ...annyi már a turbós astra mint égen a csillag...bár még nem itthon... :) Üdv.: Atommanó
greg Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 első körben miccólnál bal oldalra 1 kormányhoz? :) :arrow: gsi kori módra, hozzávalók: http://www.astraturbo.com/images/finishedp...04feb/dash1.jpg Aztec! Hülyén nézne ki bal oldalon még egy kormány rajta. Annyira azé én sem....
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Levettem a képet linkre...( :wink: ) De milyen raj lenne, hogy oda ülsz ahová akarsz.. Mikor milyen kedved van... :wink: Üdv.: Atommanó
greg Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Ez vicc volt ugye? :wink: Igen. Ez vicc volt. :oops: :oops: :oops: De egyszer mentem egy vadi új 2001-es Vaux Vectra 2.5 GSI-vel. Tetszett, de az nem ilyen utakon történt. 140 mph-nál lelkiismeret furdalásom lett a többi autóssal szemben.
greg Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Levettem a képet linkre...( :wink: )Igen, ez jó 5let. De milyen raj lenne, hogy oda ülsz ahová akarsz.. Mikor milyen kedved van... :wink: Üdv.: Atommanó Télleg. És a randőrr sem tudna mit szólni. .. bár így is kell várni mire észbekap. Szerintem az már pofátlanság lenne. :gib:
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Anti koma azé ne andersenkedj itten, nincsen sok müködőképes! turbós astra, ez csak a mi beteg elménk istene :)
Laci4 Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon... De voltak képek is róla... ha megtalálom...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Nah taliztam, de csak a gépemen egy képet.. felraktam... igaz, nem GSi http://laci4.uw.hu/egyeb/pic4803766.jpg
Sonique Gsi 16V Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon... De voltak képek is róla... ha megtalálom... ez a rosszabb megoldas antinak asszem olyan van ami a dob utan van ketté agaztatva .... és a potkerék elött fog eljönni nem mögötte ha minden igaz
Atommanó Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Hát egyenlőre úgy van megcsinálva, de még kérdés, hogy hogy fér el ott a második dob... :roll: Üdv.:Atommanó
Atommanó Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Red! Itten van neked egy eladó gyöngyszem: Infó meg itten Üdv.: Atommanó
redline Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Red! Itten van neked egy eladó gyöngyszem: Üdv.: Atommanó egyetlen kitétel volt amikor kerestem, hogy ne legyen piros :) a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat
hemi Elküldve December14, 2004 Szerző Elküldve December14, 2004 hogy ne legyen piros :) a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat ???????????????????? A KADETT GSI AZ PIROS!!!! Luzer:) Nehogy valami gagyi fehéret vagy feketét...
kori Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Én sem akartam ezüst színü omegát,de megláttam és megszerettem. :) 8)
hemi Elküldve December14, 2004 Szerző Elküldve December14, 2004 Én sem akartam ezüst színü omegát,de megláttam és megszerettem. :) 8) Most mindjárt a bnődről is írsz valami hasonlót :))
kori Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Hemi!Mire gondolsz?Barnát akartam és fehér lett? :twisted:
warwolf Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Nekem is tetszik a piros szín, ezért van nekem fehér.Meg egy barna, meg egy holilyenhololyan :) Mondjuk igaz ami igaz, a piros, sportosabb szín.Szerintem. :)
aztec Elküldve December14, 2004 Elküldve December14, 2004 Anti koma ráérzett Rednek kadett kellene de valóban nem piros, hanem fehér.hu :wink: ha jól értesültem maj'nem 200 paci 8) info
hemi Elküldve December15, 2004 Szerző Elküldve December15, 2004 Az a MAGBUM TUNING és OPTIKA felirat picit , hát:))) Nem tetszik ez túl R(h)ondás dizájn
Atommanó Elküldve December15, 2004 Elküldve December15, 2004 Na ma 3 kipufogósnál jártam, és nem lehet megoldani az F Astran, a dupla dobbal, mert vagy nagyon közel lesz a benzincsövekhez, vagy nagyon alacsonyan lesz... Úgyhogy csak pénteken készül el, egy dobbal, de kétoldali véggel... ...a végen még filózok, hogy milyen legyen... :roll: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve December15, 2004 Elküldve December15, 2004 akkor ezexerint ugyanerre a dologra jutottál, amire én anno és arról küldtem neked képet. Ezé' szerencsés dolog a kadett, lásfd Halász Feri kadettje, ott sima ügy a dupla dob, quattro végekkel :) Tényleg Janóékat próbáltad már?
Atommanó Elküldve December15, 2004 Elküldve December15, 2004 Ők voltak a 3.! És ők álltak a dologhoz a legnormálisabban, úgyhogy péntekre készül el a dobom akkor rakják fel... :wink: Csak még a végen filózom mindig... :roll: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts