Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Sok az a strigula a km óráján...

Nem tetszik... :) :D

Már megint egy turbós fenevad...

Már lassan úgy érzem magam ha beülök a GSI-be, hogy mintha kispolákba ülnék :wink: ...annyi már a turbós astra mint égen a csillag...bár még nem itthon... :)

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Ez vicc volt ugye? :wink:

Igen. Ez vicc volt. :oops: :oops: :oops:

De egyszer mentem egy vadi új 2001-es Vaux Vectra 2.5 GSI-vel. Tetszett, de az nem ilyen utakon történt. 140 mph-nál lelkiismeret furdalásom lett a többi autóssal szemben.

Elküldve
Levettem a képet linkre...( :wink: )
Igen, ez jó 5let.

De milyen raj lenne, hogy oda ülsz ahová akarsz..

Mikor milyen kedved van... :wink:

Télleg. És a randőrr sem tudna mit szólni.

.. bár így is kell várni mire észbekap. Szerintem az már pofátlanság lenne. :gib:

Elküldve

Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon...

De voltak képek is róla... ha megtalálom...

Elküldve
Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon...

De voltak képek is róla... ha megtalálom...

ez a rosszabb megoldas antinak asszem olyan van ami a dob utan van ketté agaztatva ....

és a potkerék elött fog eljönni nem mögötte

ha minden igaz

Elküldve
Red!

Itten van neked egy eladó gyöngyszem:

egyetlen kitétel volt amikor kerestem, hogy ne legyen piros :)

a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat

Elküldve
hogy ne legyen piros :)

a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat

????????????????????

A KADETT GSI AZ PIROS!!!! Luzer:) Nehogy valami gagyi fehéret vagy feketét...

Elküldve
Én sem akartam ezüst színü omegát,de megláttam és megszerettem. :) 8)

Most mindjárt a bnődről is írsz valami hasonlót :))

Elküldve

Nekem is tetszik a piros szín, ezért van nekem fehér.Meg egy barna, meg egy holilyenhololyan :) Mondjuk igaz ami igaz, a piros, sportosabb szín.Szerintem. :)

Elküldve

Na ma 3 kipufogósnál jártam, és nem lehet megoldani az F Astran, a dupla dobbal, mert vagy nagyon közel lesz a benzincsövekhez, vagy nagyon alacsonyan lesz...

Úgyhogy csak pénteken készül el, egy dobbal, de kétoldali véggel...

...a végen még filózok, hogy milyen legyen... :roll:

Elküldve

akkor ezexerint ugyanerre a dologra jutottál, amire én anno és arról küldtem neked képet. Ezé' szerencsés dolog a kadett, lásfd Halász Feri kadettje, ott sima ügy a dupla dob, quattro végekkel :)

Tényleg Janóékat próbáltad már?

Elküldve

Ők voltak a 3.!

És ők álltak a dologhoz a legnormálisabban, úgyhogy péntekre készül el a dobom akkor rakják fel... :wink:

Csak még a végen filózom mindig... :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.