rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Aztán lehet megint szerelőhöz vinni. Jaa meg ugye én is megmondtam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Valaki be tudna ugrani a napokban ide, aki arrafelé jár? Bázismotor, 1139. Budapest, Váci út 127. (árpád híd után kicsivel) Nyitva: 10-19h Egy ponyvát kéne elhozni motorra (kistáska méretű összecsomagolva). 3000 pénzt kell adni érte, én meg csütörtökön a lurdynál tudnám ettől a jóembertől átvenni a Lurdyban :( Jahhh, elmegyek érte. Neveden van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ....senator utána menne.... Milyen matrica van azon az autón ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Jahhh, elmegyek érte. Neveden van ? Asszem :( Vaterán ütöttem le, szal elég erre hivatkozni, meg az opel16v névre :P Előre is köszönöm :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Milyen matrica van azon az autón ? :( Mondjuk vannak ötleteim már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 "A motoros" 50 millóra pereli a volt munkahelyemet ... Ma próbáltam utána járni annak hogy hol áll az ügyem, de elvesztem a bürokrácia útvesztőjében ... nem volt nehéz . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 "A motoros" 50 millóra pereli a volt munkahelyemet ... Ma próbáltam utána járni annak hogy hol áll az ügyem, de elvesztem a bürokrácia útvesztőjében ... nem volt nehéz . Ez most komoly, vagy csak unatkozós vicc? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Tök jó volt újra az "erős" Seniben ülni... :( Azért durva esetnek tartom, hogy Gelko előző szerelője 5 foggal elrakja a vezérlést, a gyújtás meg pont fordítva kerüljön fel...pedig sikerült...hihetetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ha arra céloztál hogy Ő viccnek szánta e akkor nem hinném... Amúgy ha rajtam akarja majd bevasalni akkor sem fogok tudni nagyon mit csinálni... illetve csinálhatok amit akarok, tök mindegy. Ez most komoly, vagy csak unatkozós vicc? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ha arra céloztál hogy Ő viccnek szánta e akkor nem hinném... Amúgy ha rajtam akarja majd bevasalni akkor sem fogok tudni nagyon mit csinálni... illetve csinálhatok amit akarok, tök mindegy. Tök jó, hogy ő volt a szabálytalan, és veled akar fizettetni! Nem hiszem el, ha megítélnek ebből valamit is neki... :( Illetve a magyar jogállam keretein belül már semmit sem lehet biztosra venni... úgy szar az egész, ahogy van. :cry: Csak ismételni tudom magam: a jogászok hogy tudnak a tükörbe nézni? Én undorodnék magamtól, ha pár "hétköznapi" dolgozó és adófizető állampolgár életét tönkrevágnám a jognak nevezett viccgyűjtemény leple alatt, miközben megvédem az igazi bűnözőket... kezdem úgy látni, nem a politikában vannak manapság az országban a legnagyobb bajok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nem megy valaki Füredre csütörtökig??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nem megy valaki Füredre csütörtökig??? Lillafüred? Kaposfüred? Balatonfüred? :( Amúgy nem megyek, csak akadékoskodok kicsit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Lillafüred? Kaposfüred? Balatonfüred? :P Tiszafüred? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Balatonfüred... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Milyen matrica van azon az autón ? :( Szalonna községben láttam meg egy világháborús emlékművön és megtetszett...egyébként amire hasonlít nagyon az a II.világháborús sebesülési jelvény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Szalonna községben láttam meg egy világháborús emlékművön és megtetszett...egyébként amire hasonlít nagyon az a II.világháborús sebesülési jelvény... Várjá máááár, átírtad a hozzászólásodat ? :( Asszem te likeltél Kárpátia lemezborítót, onnan volt ismerős. Próba mikor ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Próba mikor ? :P csütörtök lurdy...és esőt, havat mondanak :cry: bár már az sem kell....- már nagy a pofám de reggel egy ikarus majdnem leelőzött egy emelkedőn és azt hittem ki sem érek Fótra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Hát igen...erősen laza talajt kellett keresni, hogy tugggyyááá forogni...és kettesben már a sárban sem ment.... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Győzike kikészült...nagyon komoly... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 csütörtök lurdy...és esőt, havat mondanak :cry: bár már az sem kell....- már nagy a pofám de reggel egy ikarus majdnem leelőzött egy emelkedőn és azt hittem ki sem érek Fótra :P Téli gumi van a kocsin ? :( Amúgy hihetetlen, hogy pont télen akarsz kabriót eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Hát pedig sajnos ezek megintcsak azok a dolgok ami ellen nem nagyon lehet mit tenni... Ügyvéd szerint olyan 150.000 Ft büntire kalkulálhatok minimum ... de ugye ez még csak a rendőrség/bíróság felé. Aztán majd ha akar el kezd ő külön perelgetni engem.Amint látjuk a volt munkahelyemet már elkezdte. A tükrömet amúgy nem bírom a helyére rakni... Tök jó, hogy ő volt a szabálytalan, és veled akar fizettetni! Nem hiszem el, ha megítélnek ebből valamit is neki... :( Illetve a magyar jo......e alatt, miközben megvédem az igazi bűnözőket... kezdem úgy látni, nem a politikában vannak manapság az országban a legnagyobb bajok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Téli gumi van a kocsin ? :( Amúgy hihetetlen, hogy pont télen akarsz kabriót eladni :P még nincs de remélem holnapra lesz felni hozzá... nem hihetetlen ez csak nehéz...bár nemhinném hogy az ascona az a típus aminek annyira számítana...akinek kell az télen is megveszi -sőt tavaszra rendbe rakhatja- akinek nem az meg nyáron sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ..akinek kell az télen is megveszi -sőt tavaszra rendbe rakhatja- akinek nem az meg nyáron sem. Mekkora jó ötlet... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ....nem hihetetlen ez csak nehéz...bár nemhinném hogy az ascona az a típus aminek annyira számítana...akinek kell az télen is megveszi -sőt tavaszra rendbe rakhatja- akinek nem az meg nyáron sem.... Akkor csak télen lehet ezt a kocsit eladni ? Hisz nyáron már nincs ide je szezon előtt rendberakni :( De a porfeta szóljon belőled :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Mekkora jó ötlet... :( ;) jah, ma hallottam :P :cry: :D Piftán ! sztem ezt a kocsit sohasem lehet eladni 450- 500 ért ,de lehet h reggel hív valaki hogy viszi.. majd lesz ami lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts